Hae
Queen of Eve

Epäsuosittuja mielipiteitä vol.2

Epäsuosittuja mielipiteitä vol.2

Kerroin ensimmäisen kerran epäsuosituista mielipiteistäni joulukuussa 2016 täällä. Sain kirjoitukseen inspiraation On My Way -blogin Jutalta, ja mielestäni hänen epäsuositut mielipiteensä ovat olleet varsin mielenkiintoisia ja hauskaa luettavaa!

Nyt ajattelin piiiitkän tauon jälkeen listata taas muutaman epäsuositun mielipiteeni joita harvemman väen kanssa jaan, joskus on hauskaa olla eri mieltä. Onko kohtalotovereita?

Star Wars

Mä olen katsonut Tähtien Sota -leffoja ehkä yhteensä 15 minuuttia sieltä täältä. Ne ei vaan uppoa. Aivan hirveetä kuraa, vaikka muut sanois mitä. Mä rakastan scifi-leffoja mutta nää on jotain ihan muuta. Lapsenomaista pelleilyä ja Ö-luokan epäaitoa fiilistä eikä se sytytä mua. Kulttielokuvia muka? Pyh sanon minä :D

Jäätelö

Oli aika kun en kymmeneen vuoteen syönyt jäätelöä laisinkaan, edes tarjotessa. Se ei vaan oikein koskaan ole ollut mun juttu, ja pakastimessa voi olla vaikka sata litraa jäätelöä mutta ne ei mua houkuta. Syön kyllä jäätelöä tarjottaessa ja nykyään ostan muutamia jäätelöitä kesän aikana, esim. Pätkis ja Daim -jädet on ihan jees (samoin Kingis), mutta mä en voisi koskaan kuvitellakaan syöväni edes puolta litraa jäätelöä kerralla.

Chokerit

Pääasiallisesti mä en tykkää näistä. Joillekin ne sopii ja näyttää oikein hyvältä, mutta jotenkin en tykkää siitä kun samanlaiset narut tai nauhat on kaulassa 90% naisista. Se on jotenkin huomiotaherättävää ihan kadullakin kun yhdellä sun toisella on joku musta vyö suihinotossa. (Tuollaisen nimityksen olen sille kuullut, haha).

Avokado

Mä oon vaan paristi tykännyt avokadosta, jossain texmex-salaatissa ja kanavoileivällä. Muutoin mun mielestä avokado maistuu hieman pilaantuneelle vaikka muiden mielestä se on herkullista. Siinä on jotenkin outo maku mitä mä en ymmärrä. Sellainen väärä. Suussa ei kuuluisi maistua sille.

Tinder-deittailu

Mä en osaa olla rento ja huoleton deittailija, joka tuosta vaan lähtee treffeille yhden jos toisen kanssa. Ei tulisi kuuloonkaan. Mä kaipaan yhteen tutustumista ja aikaa, ihastumisen odottamista ja oikeaa tunnetta. Sellainen puolihuolimaton deittailu mitä monet Tinderiä suosivat harrastaa ei sovi mun maailmankuvaan.

Onko kellään samoja, tai vastakkaisia ajatuksia? :)

Psssst!

Alennuskoodi on voimassa VAIN TÄNÄÄN 16.7.2017: Alekoodilla KESÄLOMA17 elokuun Bette Box* hintaan 16,90e (norm. 18,90e/kk). Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta.  Tilaamaan pääset suoraan tästä*!

Boksi sisältää elokuussa viisi täysikokoista tuotetta ja sen arvo on yli 60 euroa :)

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Taru kirjoitti:

    Samaa mieltä – paitsi chokerit on mun mielestä kivoja! Tinderistä ei kylläkään ole kokemusta, haha. :D

  2. Anna kirjoitti:

    Kolme ekaa täysin samaa mieltä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *