Hae
Queen of Eve

Enää kaksi päivää

img_20161205_180817_resized_20161216_114027591

Sis. kaupallisia linkkejä

Miten tää aika menee näin nopeesti? Oikeesti joulu on ihan kohta! Siis kaksi päivää enää, tai yötä. En voi käsittää!

Mulla on joulusiivo vielä tekemättä, mutta onneksi ei ole mitään kovin kummallista. Imurointi ja lattioiden pesu, pölyjen pyyhkiminen ja loput irtotavarat pois näkyvistä. Survon kaiken ylimääräisen kaappeihin, ei sieltä kukaan niitä huomaa ;) Joulusiivosta stressaaville muistutuksena että jos ette meinaa ehtiä kaikkea niin so what? Ei siellä kynttilänvalossa kukaan niin tarkkaan edes nää, joten tunkekaa vaan kaikki romu pois silmistä niin sillä jo antaa paljon anteeksi. Välttäkää siis turhaa stressiä.

img_20161205_180152_resized_20161216_113743577

Sisustuskauppa.com kanssa yhteistyössä arvoin postaukseen ”Mille tuoksuu enkelin siivet” kommentoineiden kesken 15 euron lahjakortin kyseiseen liikkeeseen. Arvonnan voitti nimimerkki Xeveliina kommentilla numero 52.

Olen sinuun yhteydessä voitosta!

arvonta
Vielä ehtii pääkaupunkiseudulla asuvat käymään shoppailemassa ihan paikan päällä Sisustuskauppa.comin Helsingin tai Tuusulan liikkeessä. Siellä on paljon kaikkea pientä (ja vähän isompaakin) ihanaa, eikä vastaavanlaisia tuoksukynttilöitä herkullisilla ja aidoilla tuoksuilla löydy kyllä mistään!

Itse olen tainnut melkein kaiken jo hankkia, huomenna enää mahdollisia heräteostoksia. Ihanaa, kohta se aatto tosiaan on!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *