Hae
Queen of Eve

Oman elämäni huippumalli

*Sisältää mainoslinkkejä

Alan rentoutumaan kameran edessä

Huippumalli tässä hei! Haha. Musta on alkanut pikku hiljaa kuoriutumaan oman elämäni huippumalli. Ei olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut, että näinkin voi tapahtua. Minä, kameroita vihaava ja tönkkönä suolasillinä poseeraava patsas olen hiljakseen oppinut rentoutumaan kameran edessä enkä pelkää enää julkisiakaan tilanteita. Kuvien ottaminen vaatii edelleenkin normaalia enemmän panostusta koska en vielä osaa itselleni edullisia poseerauksia ulkoa, mutta pieni haju minulla on siitä miten kuvaan kannattaa asettautua. Uskallan siis tehdä muutakin kuin seisoa rautakangen nielleenä paskajäykkänä patukkana, resting bitch face ilme kasvoillani.

Nämä tässä postauksessa esiintyvät kuvat on otettu noin kolmessa minuutissa, aikamoisessa kiireessä ja niin etten tarkastanut jokaista kuvaa erikseen. Ystäväni Monna räpsi minusta erään PR-tilaisuuden jälkeen pikaisesti kuvia kadunkulmassa jossa erosimme. Kuvat on otettu mun puhelimella, säätöjä sen kummemmin muokkaamatta, jälkeenpäin hieman kuvan sävyä/valoisuutta säädin, mutta muuten ovat muokkaamattomia. Kolmen minuutin kuvaushetken aikana ohi käveli jatkuvana virtana kaupunkilaisia ja turisteja. Parin turistin katseista ja hidastelusta päätellen he ehkä hetken luulivat meneillään olevan jotkut oikeat kuvaukset kun kasseja ja kamoja oli pitkin katua. Ehkä sitten kuitenkin tajusivat etten ole mikään oikea huippumalli kun kännykällä kuvaamisen bongasivat. Uskalsin kuitenkin keikistellä enemmän ja ottaa pari asentoa ja niistä paristakymmenestä kuvasta noin 5-6 olivat julkaisukelpoisia. Se on ihan mielettömän hyvä prosentti mulle, tässä niistä kolme teille ihailtavaksi (?) haha!

Kuvattavana on oikeastaan ihan kiva olla

Okei, siihen tarvitaan hyvä päivä, hyvät kuvausolosuhteet, järkevät vaatteet ja meikki ja silti joskus menee pieleen, mutta onnistumisprosentti on koko ajan parempi. Niin se vaan on, että harjoitus tekee mestarin vaikken tätä olisi itsestäni uskonutkaan vielä puoli vuotta sitten.  Aiemmin olen kuvausahdistuksestani kirjoittanut mm. blogipostauksessa ASIA MITÄ INHOAN BLOGGAAJANA

Ihan hauskaa kuitenkin huomata, että mullekin voi joskus tulla huippumalli-fiilis. Olisi ihana jos joku oikein hyvä kuvaaja osaisi ottaa musta kuvia jollain laadukkaalla kameralla. Enkä nyt tarkoita mitään ammattikuvaajaa vaan esim. toista bloggaajaa joka on tottunut ottamaan asukuvia ja käsittelemään järjestelmäkameraa. Ohjauksia mä tarvin edelleen ja mulle pitää kertoa koko ajan että NYT, NYT ja NYT otan kuvan, koska muuten mä olen niissä silmät kiinni, suu auki ja vaikka mitä. Minusta ei siis saa räpsiä kuvia mun tietämättä milloin se kuva napsaistaan, vaan tarvin aina merkin siitä tai kuulla jonkun äänen. Strike a pose!

Oman elämäni huippumalli

Nyt kun mä en enää omasta mielestäni näytä niin järkyttävältä kuvissa eikä kuvaustilanteet ahdista mua puolikuoliaaksi, niin haluan alkaa jatkossa jakamaan hieman plussamuotivinkkejä ja asukuvia. Luulen että se teistäkin olisi mielenkiintoista ja sitä monet lukijat ovat toivoneetkin! Toki muutenkin pyrin esiintymään itse enemmän kuvissa ja varmasti olettekin huomanneet kuvien tason nousseen kohisten viimeisen puolen vuoden aikana. Tai ainakin niin että itsekin niissä olen enemmän esillä!

Mua ihan aidosti kiinnostaa eri tyyppiset suurempien vaatekokojen esittelyt ja tiedän, että mullakin on paljon lukijoita jotka ovat kiinnostuneita koon 44-64 muodista jota meillä täällä Suomessa on jo ihan kivasti tarjolla. Kevät ja kesä tulee siis sisältämään mun blogin puolella myös erilaisia asukuvia, joten toivottavasti tykkäätte sisällöstä ja saatte kenties itsekin siitä jotain inspiraatiota!

Vaikka nämä kuvat eivät nyt varsinaisia asukuvia ja muotiotoksia olekaan esittelyineen, niin linkkaan kuitenkin tähän alle vaatteet jotka ovat päälläni (tai niitä vastaavat tuotteet). Löydät vaatteet linkkiä klikkaamalla.

KUVALLINEN PUSERO
PITKÄ TRIKOOTOPPI
SAMANTYYLISET HOUSUT*
SAMANTYYLINEN NEULETAKKI*
TENNARIT

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Suski kirjoitti:

    Plussamuoti kiinnosta kovasti eli innolla odotan niitä postauksia :)

  2. Tiia kirjoitti:

    Kiinnostaa! Olis muuten kiva kuulla niistä liikkeistäkin, joista isoja vaatteita saa ostaa, kun itse en tykkää netistä tilailla. Haluan aina ensin kokeilla tuotetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *