Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Aivoinfarkti? Sydänkohtaus? Omega Oil käyttöön!

Kaupallinen yhteistyö: Bioteekki

Kuinka estää sydänkohtaus nelikymppisenä?

Yksi vastaus siihen voi olla Omega Oil rasvahappojen käyttö. Ei suinkaan ainoa, mutta olennainen osa sitä miten haluaa terveyttään vaalia. Mä itse olen aika ajoin ollut huolestunut omasta terveydestäni ja oikeastaan viimeisen puolen vuoden ajan olen miettinyt omaa terveydentilaani normaalia enemmän. Sen takia lähdinkin tekemään jonkin sortin kuntoremppaa ja pyrin taas liikkumaan enemmän sekä katsomaan mitä suuhuni laitan. Tähän liittyy olennaisena osana myös erilaiset terveyttä edistävät valmisteet, sillä mä haluan voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Hyvinvointi on mulle tärkeää kaikilla osa-alueilla, mutta asiat ovat aina vaikeampia käytännössä kuin teorian tasolla.

Mua on huolettanut verenpaineeni, korkea hemoglobiini, sydän-, ja verisuonitautien sukurasitteet sekä se miten ylipaino vaikuttaa terveyteeni. Ikäiseni ihmiset saavat sydänkohtauksia ja aivoinfarkteja, ja se mikä huolettaa on se, että moni on ollut minua paljon terveellisemmin elävä ja ulkoisesti hyväkuntoisen oloinen ihminen. Toisaalta se, miltä asiat näyttävät ulospäin ei aina ole koko totuus, ei terveydentilassa kuin muissakaan asioissa. Siinä missä urheileva ja hyviä elämäntapoja noudattava parikymppinen pyöräilijä saa sydänkohtauksen kesken kisojen, voi vastaavasti reilusti ylipainoinen ja mikropizzoilla elävä ihminen elää pitkään ilman mitään terveydellisiä ongelmia.

Mut eihän mulle voi mitään sattua?

Mä en kuitenkaan halua jossitella. Rehellisesti sanottuna mua on alkanut pelottamaan liikaa. Ainahan sitä ajattelee, ettei itselleen mitään käy mutta niin varmasti hekin ovat ajatelleet jotka ovat nuorena saaneet sydän-, tai aivoinfarktin tai muita vastaavia vakavia terveydellisiä ongelmia. Eihän sen pitänyt omalle kohdalle sattua… Vaan entäs jos sattuukin?

Koko pakettia voi olla vaikea saada ns. kerralla kuntoon, on niillä ihan pienillä valinnoillakin paljon merkitystä. Vaikka jotkut joskus vitsailee, että miksi tilata light cokis jos kuitenkin aikoo syödä hampurilaisaterian, niin miksi ei? Miksi kaiken pitää olla epäterveellistä, sokeria ja rasvaa? Jos on mahdollista jättää ne sokerilimsan turhat kalorit juomatta ja light-versio kelpaa yhtä hyvin, niin onhan sekin yksi valinta. Yllättävän paljon voi tulla kaloreita päivässä sokerillisten juomien litkimisellä, joten näilläkin asioilla on merkitystä isossa kaavassa, eli pienet asiat merkitsee.

Pienistä pisaroistahan se merikin syntyy, joten olen itse yrittänyt ottaa käyttöön sellaisia asioita jotka minun on helppo toteuttaa ja millä voin terveyttäni edistää. Mä olen niitä ”hyi yök en syö” -ihmisiä jotka eivät väkisin mitään pahanmakuisia juttuja syö, olivat ne kuinka terveellisiä tahansa, mutta vitamiinien ja muiden terveyslisien kohdalla tämä ei ole kummoinen rasite. Jokin aika takaperin käyttööni ottama Bioteekin Omega Oil on oikein kelpoisaa tavaraa, eikä appelsiinin makuiselle kalaöljylle tarvi yökkäillä tämmöisen herkemmänkään ihmisen. Mä otan tuota aina suoraan teelusikallisen ihan sellaisenaan koska maku on miedon appelsiininen ja siten ihan ookoo, eikä yhtään kalamainen. Ruokiinkin tämän voi sekoittaa, mutta itse koen kaikista helpoimmaksi ottaa sen suoraan lusikasta.

Miksi sitten syödä Omega-öljyä?

Bioteekin Omega Oil on vahva omega-3-rikas kalaöljyvalmiste sydämen, aivojen ja silmien hyvinvointiin ja pysyy mulla nyt jatkuvassa käytössä osana terveellisempien elämäntapojen omaksumista. Omega-3-rasvahapoilla on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia ja niillä on tutkitusti todistettu olevan hyötyä sydämen ja verisuonien toiminnalle. Tärkeimpiä omega-3-rasvahappoja ovat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappoa) joten kannattaakin varmistaa, että valmisteesta löytyy molempia koska nämä rasvahapot ovat tärkeitä mm. säätelyreaktioissa (esimerkiksi tulehdus ja verenpaine). Ihmisen elimistö tarviii näitä terveellisiä rasvoja, muttei pysty itse valmistamaan niitä, joten varmimmin ne saa suoraan purkista kapseleina tai esim. Omega Oil kalaöljyn muodossa.

Omalla kohdallani etenkin suotuisat vaikutukset verenpaineeseen ja sydänveritulpan estämiseen ovat tärkeimmät minua kiinnostavt asiat puhumattakaan siitä, että Omega-3 rasvahapot ohentavat verta ja siten estävät verta paakkuuntumasta. Itselläni nämä ovat top3 prioriteettia, mutta monia muitakin hyviä vaikutuksia on olemassa. Omega öljystä saa apua esim. kuivan ihon ja silmien ongelmiin sekä allergioihin ja nivel-ongelmiin, joten varsin monipuolisesta tuotteesta on kysymys.

Bioteekin Omega Oil

Bioteekin Omega Oil on Friend of the Sea -sertifioitu tuote. Tällä pystytään varmistamaan, että kalakannat ja merten ekologia eivät vaarannu. Käytetyt kalat ovat turskakaloja, jotka on yleensä kalastettu Norjan lähivesiltä. Kalojen pyyntialueen ja kalastusaluksen pystyy jäljittämään tuotteen eränumerolla, joten tuotanto on varsin ekologista ja jäljitettävää.

Kalat käsitellään heti pyytämisen jälkeen ja ne hyödynnetään kokonaan. Fileet otetaan talteen ja öljy puristetaan jo kalastusaluksella. Joka öljyerästä määritetään rasvahappojen pitoisuus sekä öljyn hapettuneisuus ja erilaisia ympäristömyrkkyjä, jotta voidaan taata sen korkea laatu. Nämä on varmasti monille tärkeitä asioita huomioida.

Taas yksi askel kohti terveellisempää elämää!

Itselleni nämä pienet palaset ovat kultaakin tärkeämpiä koska niistä on helppo suoriutua päivittäisellä tasolla. Pienin askelin, mutta merkittävin sellaisin. Samaa voisin vinkata muille näiden asioiden kanssa painiville. Terveys ei ole leikin asia ja vaikkei heti pysty kaikkea niin hienosti ja täydellisesti suorittamaankaan, olemaan huippukunnossa ja normaalipainossa, niin paljon on silti asioita joita voi tehdä oman terveytensä edistämiseksi. Yksi niistä on esimerkiksi Omega Oil kalaöljyn käyttö päivittäin ja jo sillä on taas yksi pisara lisää siellä omassa meressä mistä kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu.

Pitkää ikää ja terveyttä itse kullekin!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Bioteekki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *