Hae
Queen of Eve

Kaikki punaista, asia jota miehet ei tajua


Ei oo tarkoitus dissata miehiä (miehet on ihania!), mutta kyllä ne on monissa asioissa aika pölhöjä. Naiset tiedätte varmaan sen tunteen kun ootte esim. käyneet kampaajalla ja hiuksia on leikattu ja värjätty, sävy ja pituus ja mallikin selkeästi muuttunut niin ei, ei ne ukot välttämättä tajua! Ruksi pitää vetää seinään jos huomaavat muuta kuin platinblondista mustaksi ja otsatukkaiseksi, silloinkin ehkä vasta vähän illemmalla toteavat ”sussa on jotain outoa, ooksä meikannu eritavalla?”


Siinä missä aikoinaan Spede Pasanen (RIP) teki sketsin Naisen Logiikasta, olisi varsin paikallaan tehdä joku viihdeohjelma miehistä ja heidän aivotuksistaan, ainakin mitä liittyy naisten maailmaan. En väitä että miesten tulisi kaikki naisten hömpötykset tajuta koska ei mekään välttämättä tiedetä ihan kaikkea jostain teknisistä jutuista ja ns. miesten hommista (anteeksi stereotypiat mutta otan oikeuden käyttöön), mutta kun ne ei tajua aina edes itsestäänselvyyksiä. Miten voi olla samaan aikaan kuuro ja sokea? :D


Mä niin tiedän että jos mä olisin parisuhteessa ja esittelisin miehelle innoissani neljä uutta ostamaani kynsilakkaa niin ei se tajuaisi. ”Miksi sä ostit neljä punaista? Nehän on kaikki samanvärisiä!”, vaan eihän ole. Ei vaan ole! No okei, ehkä joku skarppina osaisi sanoa että yksi on tummempi punainen mutta kaikki ne on niiku punaisia…


Mulla on punaista neljässä eri sävyssä, ja ne on ihan selkeesti erilaisia. Jopa ne kaksi joiden sävyeroa ei erota kuin vierekkäin vertaamalla ja kirkkaassa auringonvalossa mutta kyllä, ne on eri värisiä. Ja kynsilakkoja, niitä ”punaisia” mulla on paljon monenlaisia: magenta, fuksia, marjapuuro, viininpunainen, punainen, vaaleanpunainen, pinkki, violetti, liila…? Joillain miehillä jopa pari viimeistä kuuluu täysin samaan kategoriaan.

Mutta hei, ei sen väliä. Punaista kuin punaista, ja näyttää muuten kivalle myös tälläisissä keskimittaisissa kynsissä!


Kevät tulee ja sen huomaa ilmoista, ja mun tekee mieli taas alkaa lakkaamaan kynsiä kaikilla kivoilla eri väreillä. Se on mun mielestä muutenkin sellainen juttu mitä monet eri tyyppiset naiset voi tehdä (mikäli ei ole esim. hoitoalalla) riippumatta siitä onko muuten kuinka kova laittautumaan. Tai ainahan voi lakata ainakin varpaankynnet, ne näkyy kohta monta kuukautta putkeen jos ilmat vaan sallii, joten ainahan voi jotain kivaa punaista, pinkkiä tai mitä nyt haluaakaan sipaista varpaankynsiä koristamaan. Mulla on aina lakat varpaissa, kaunistaa jalkoja kuin jalkoja :)

Kannattaa muuten tsekata edellinen hampaidenvalkaisua koskeva posti ja osallistua hammasvalkaisun arvontaan. Postiin pääset klikkaamalla tästä ja arvonta-aikaa on vielä sunnuntaihin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.