Hae
Queen of Eve

Eipä tullut saatua mitään aikaiseksi

Täällä ollaan kotona maattu perseet homeessa koko viikonloppu asenteella idgaf. Mira oli meillä koko viikonlopun yökylässä Sonja-chihun kanssa ja onneksi olikin, sillä mulla oli erityisen vetämätön ja tekemätön olo, fiilikset olisi muuten olleet varmaan aika njääh ja plääh mutta tuo kaksikko sai kivasti oloa kohenemaan ja mahdolliset ärsytykset vähenemään.

Perjantaina olisi ollut The Blog Awards 2015 gaala johon minäkin sain kutsun. Tulin töistä kotiin vasta kuuden pintaan kun juhla jo startattiin ja vietettiin iltaa sitten Miran kesken kotosalla, kynttilänvalossa fiilistellen.  Myöhään töissä oleminen ei ollut mikään syy skipata bileitä, koska jos tosissani olisin sinne halunnut mennä niin olisin kyllä työt järkännyt sen mukaisesti. Mua ei vaan suoraan sanottuna huvittanut vaikka asiaa paristi pohdinkin. Tuon tyyliset tapahtumat, gaalat, VIP-illat, minkään sortin yökerhojuhlat ja baareilut ei vaan oo mun juttu, ei sitten ollenkaan. Siitä voisi kuitenkin hieman opetella pois ja lopettaa ikuisen kotona jurottamisen, sillä voisi olla aiheellista joskus jossain käydäkin. No, ehkä joskus, jossain vaiheessa… Nyt ei kuitenkaan tunnu siltä yhtään, enkä halua tehdä mitään mikä ei mua kiinnosta.

20151004_180845_resized 20151004_180859_resizedSekaiset luonnonkiharat joita ei ole vielä käsitelty kiharruspuikolla

Siitä päästäänkin siihen että mun piti lauantaina kokeilla kiharoita Rapunzel of Swedeniltä saamallani Beachwave-kihartimella ja tehdä siitä jonkinlainen postaus. Mä unohdin. Sitten me lorvittiin koko sunnuntai ja havahduin vasta tässä illemmalla äkäisenä siihen muistikuvaan että olen mennyt jotain tuollaista lupailemaan. Voi jymäläytä!

Ei muuta kuin vessaan rynnimään ja paskainen tukka auki. Puoli pulloa kuivashampoota päähän ja kiharruspuikko kuumenemaan. Siinä sitten jo aloituskuvia räpsiessäni huomasin että kappas, eihän täällä tämmöisessä valossa saa mitään hyviä kuvia ja mustat hiukset vasten mustaa paitaa => varsin fiksua. Sain kun sainkin kiharrettua toisen puolen päästä, ja suoriuduin siitä mielestäni ihan hyvin. Kiharat tuli nopeasti mutta toiselle puolelle siirtyessä poltin sitten tulikuumalla kiharruspuikolla kaulaani jäljen. Jee jee. Nyt ei mene putkeen!

Palataanpa näihin kiharruspuikkokokeiluihin uudemman kerran sitten kun mulla on mahdollisuus tehdä se päivänvalossa. Parasta mun viikonlopussa oli Miran ja Sonja-chihun seura sekä Minnan leipomat pullat <3 Toivottavasti teillä on ollut yhtä rento meininki kuin täällä!

20151003_145021_resized 20151003_145243_resized

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *