Hae
Queen of Eve

Kosmetiikan uudet kaverit

Kosmetiikan suhteen olen aika kokeilunhaluinen ja ennakkoluuloton tyyppi, mutta on olemassa joitain asioita joissa muhun on iskostunut jokin ihmeellinen asenne mistä pidän kiinni ilman sen kummempia perusteluja. Usein ne asenteet mitkä muhun on iskostuneet on sellaisia, että olen joskus vuonna miekka ja kilpi kokeillut tai käyttänyt jotain tuotetta ja syystä tai toisesta todennut sen toimimattomaksi.

Kosmetiikka-alalla kehitys on kuitenkin jatkuvaa ja on hyvinkin mahdollista, että se tuote mikä ei toiminut vuosi tai pari sitten, on nykyään varsin hyvää tavaraa. Oma ihotyyppi ja sen muutokset, ikä ym. tekevät paljon jo ihan ihmiselle itselleenkin, joten siinä samassa on yksi tai kaksi tuotetta voinut kehittyä parempaan suuntaan.

Yksi sellainen tuote mitä en ole vuosikausiin käyttänyt on puhdistusemulsio. Tarkoitan juurikin näitä maitomaisia emulsioita jotka pyyhitään pumpulitupoilla kasvoista tai joissain tapauksissa huuhdellaan vedellä. Mä en ole oikein koskaan pitänyt niistä ja käytänkin itse pääasiassa geelimäisiä tai vaahtoavia tuotteita kasvojeni pesemiseen. Toinen tuote mitä mä jotenkin olen karsastanut on monien hypettämä konjac sponge. Onko se muka nyt niin hyvä?

Jos kuitenkin totta puhutaan, niin mun puhdistusemulsiokokemukset on noin 15-20 vuotta vanhoja ja konjac sponge aikalailla kokonaan vieras. Ei varmaan liene mikään yllätys että mun teini-, ja nuoruusvuosien ajalta on muutama tuote saattanut muuttua parempaan suuntaan…

Mulle tuli kolmen kuukauden jakso Jolie Boxia mitä kautta sain uuden kosketuksen puhdistusemulsioiden maailmaan, sillä yhdessä boksissa sellainen sattui olemaan mukana. Ja hei, mä tykkään ihan sikkenä!

Patyka Rosewood Velvet Cleansing Milk puhdistusmaito oli todella ihana tuttavuus ja se onkin ollut nyt käytössä jo jonkin aikaa perinteisen geelimäisen tuotteen sijasta. Nyt syksyn ja talven myötä mun normaalisti aika rasvainen sekaiho on ollut tavanomaista kuivempi, joten geelimäinen tuote on saattanut jopa imeä liikaa kosteutta mun kasvoilta.

Tässä puhdistusemulsiossa roomalainen kamomilla, karitevoi, seesamiöljy sekä jojobaöljy suojaavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa ja sen mä olen oikeasti huomannut. Mukana oleva bisabolol on myöskin vähentänyt sellaista kiristävää tunnetta ihossa mikä joskus tulee erittäin pesevän tuotteen käytön jälkeen. Tässä pakkauksen tyylikkään ulkonäön lisäksi myös tuoksu on miellyttävän sensuelli, miedon ruusuinen tuoksu. Jotain hienostunutta ja ihanaa tässä on!

Konjak-sieni on myös yksi pimentoon jäänyt tuote johon mä olen nyt ihastunut.  Mainospuheiden mukaan sieni stimuloi ihon verenkiertoa, aktivoi solujen uudistumista ja ehkäisee vanhenemisen merkkejä. Niistä en tiedä (paitsi verenkierto varmasti hieman kiihtyy kun kasvot punoittaa sellaisella terveellä tavalla aina pesun jälkeen), mutta se on totta että sieni kuorii ihoa kevyesti, poistaa ihon pinnalle kertynyttä kuonaa ja supistaa ihohuokosia, tuon kaiken kun tunnen ja näen ihan omin silmin.

Sieni toimii erityisen hyvin syväpuhdistavan naamion ja kuorinnan poistamisessa, tosin jotkut poistavat sienellä myös ihan normaalin puhdistusemulsion johon mä olen käyttänyt pelkkää vettä.

Täytyy jatkossakin pitää silmät auki ja unohtaa jotkut vuosikymmeniä sitten tapahtuneet huonot kokemukset. Aina voi joku vanha tuotekin yllättää kosmetiikan saralla!

Saat 15% alennusta koko Jolien valikoimasta koodilla STARBRIGHT ja shoppailemaan pääset suoraan tästä!

Kampanja on voimassa 30.11.-7.12.

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *