Hae
Queen of Eve

Ystävänpäivä yksin

*Sis. kaupallisen linkin ja alennuskoodin

Forever alone?

Aika kurja ajatus olla yksin ystävänpäivänä. Eikö tämä päivä ole se päivä kun pitäisi saada lahjoja ja kukkia ja kortteja ja vaikka mitä? Viettää aikaa rakkaan kumppanin kanssa tai vähintäänkin parhaiden ystävien?

Mä vietän aikaa koirieni kanssa, eikä oo yhtään surkeeta tai kurjaa! Mulla on tosi hyvä olla just näin, käytiin mun töiden jälkeen lenkillä ja nyt saa pötköttää petissä rankan työpäivän jälkeen. Ollaan vaan ja chillaillaan.

Laitoin whatsappissa parit ystävänpäivätoivotukset tämän valokuvan kera. Otin sen kun olin koirien ja naapurin naisen kanssa lenkillä. Juteltiin niitä näitä ja ihasteltiin taivasta, auringonlasku oli ihan mielettömän kaunis. Ehkä ensi vuonna mä vietän jotain romanttista ystävänpäivää, who knows. Ja jos en, mitä sitten?

Nyt käytän illan parhaaseen ystävääni, eli minuun itseeni. Lekottelen, rentoudun, hellin koiria, selaan nettiä, torkun, käyn ajoissa nukkumaan, ihan mitä vaan. Teen kaikkea kivaa mistä mä tykkään, meen vaikka nettishoppailemaan.

Ihanaa ystävänpäivää!

Bangerheadilta ystävänpäivätarjouksena vain tänään 10e shoppailurahaa kun ostaa viidelläkympillä. Koodina VALENTINE10 ja shoppailemaan pääset tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Janna kirjoitti:

    Äh, ystävänpäivä on itselle ainakin hyvin kaukana romantiikasta. Ihanaa, että se sellainen jossain on, mutta ei näy kyllä täällä härmässä vielä :)
    Ei täällä liitossa ainakaan kukkia näkynyt, iltasella kysyin että tiedätkö muuten että nyt on ystävänpäivä niin vastaus oli hyvinkin ytimekäs ”en, en mä sellasten päälle”. Enkä minäkään, parit hauskat kortit extempore laitoin pienten yllätysten kera parille pisimpään kelkassa kulkeneelle ystävälle :) Lähinnä arjen piristykseksi kolmekymppisten tiistaihin.

    Ja niitä parhaita ystäviähän muistetaan lähes päivittäin soitellessa tai viestitellessä, ne suhteet ei tarvitse tällaista päivää kun niitä vaalitaan jatkuvasti :) Ystävien päivä on siis everyday :) Ja parisuhdetta toki myös, ei siihenkään erillisiä päiviä tarvitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *