Hae
Queen of Eve

Bette Box helmikuu 2019 + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box helmikuu oli teemaltaan Messy hair – don’t care!

Eli hiustenhoito oli tällä hetkellä aiheena. Mä oon todella iloinen siitä, etten tällä hetkellä käytä teippipidennyksiä vaan olen omalla tukalla ja jatkossa siirryn klipsipidennyksien ja ponnareiden käyttäjäksi. Tämä antaa sen ihanan vapauden olla omalla kevyellä tukalla ja käyttää niitä hoitoaineita ja pesutuotteita mitä haluaa. Voi kuorruttaa hiuksensa ihaniin hiusnaamioihin eikä tarvitse pelätä teippien kohtaloa. Siksipä tämä hiustenhoito -teemainen Bette Box osuikin todella hyvään saumaan. Ennen en olisi voinut täysillä näistä iloita kun hiustenhoitotuotteet hiuspidennyksien kanssa ovat niin rajoitetut.

XZ Extra Strong -hiuskiinne

Syksyllä 2018 uudelleenlanseerauksen kokenut hiuskiinne. Tuote antaa erittäin voimakkaan pidon ja on ihanteellinen viimeistelyyn.

Mä en juurikaan käytä hiuslakkoja ja yksi iso pullo kestää ikuisuuden (vuoden tai kaksikin), mutta tämä oli kyllä kiva. Alan panostamaan enemmän hiustenlaittoon ja lakkaa voi joutua suhtauttamaan esim. ponnarikampauksissa. Tämä matkakokoinen pullo on muutenkin hyvä, saa hyvin laukkuun mukaan.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding -shampoo

Täyteläinen sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti hiuksen käsittelemättömiä osia. Tuote vahvistaa hiuksen rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja tai värjättyjä hiuksia.

Jes! Hiukseni todellakin ovat värjätyt ja moneen kertaan. Kaiken kukkuraksi myös vaalennetut. Eli… Käyttöön menee. Saman merkin tuotteista olen pitänyt ennenkin joten tuskin tuottaa pettymystä.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding -tehohoito

Hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaalennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoito tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa.

Tämä on parina edelliselle ja tarpeeseen tulee. Mun hiukset pitäisi uittaa jatkuvasti jossain tehohoidoissa, niin paljon damagea on tullut vaalennuksen tiimellyksessä…

Bio2You Natural -hiusnaamio

Sisältää silkkiproteiinia ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

Ehkä vähän erikoista että boksissa on kaksi hiusnaamiota, mutta kuten äsken totesinkin: Mun hiukset todellakin tarvii näitä joten en missään tapauksessa pistä pahakseni. Schwarzkopf on keratiiniin pohjautuva tehohoito ja tämä Bio2You on silkkiproteiiniin ja aminohappoihin pohjautuva tehonaamio, joten tuotteet ovat kyllä siltä kantilta katsottuna erilaisia. Testiin menee tämäkin pikimmiten!

LUMENE KLASSIKKO ADVANCED ANTI-AGE ELVYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Heleyttää ihoa ja on kehitetty näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia. Hajusteeton.

Hiusjuttujen ohella mukana oli muutakin. Näitä Lumenen Klassikko-sarjan silmänympärysvoiteita oli bokseissa kolme erilaista. Mulle tuli tämä anti-age varmaan ihan ikäni puolesta ja hyvä niin. Muut olivat kosteuttava ja tasoittava voiteita ja on superhyvä juttu, että sain tämän täyteläisimmän silmänympärysvoiteen. Olen ollut huomaavivani silmäkulmissani hentoja harakanvarpaita joka lienee merkki siitä, että mun on aktivoiduttava voiteiden kanssa viimeistään nyt.

SALUS B-VITAMIINI

Ylimääräisenä boksissa oli vielä näytepullo nestemäistä Saluksen B-vitamiinia. B-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Lisäksi se auttaa väsymykseen ja uupumukseen joten ihan kiva extra. Enköhän mä tuon käytä.

ALENNUSKOODI LUKIJOILLE!

Nyt Bette Boxilta 3kk tilauksesta 4,20e alennusta sekä helmikuun boksin kaupanpäälle! Kaupanpäällisiä bokseja on vain 300 kappaletta, joten niitä myydään niin kauan kun tuotetta riittää helmikuun loppuun asti. Alennus voimassa 28.2.2019 asti ja alekoodi on KEVÄINEN – tilaa TÄSTÄ*

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *