Hae
Queen of Eve

Minä Ilta-Sanomien etusivulla ja kirkuvissa lööpeissä

Ilta-Sanomien näkeminen kaupan lehtihyllyllä lauantaina oli ainutlaatuinen kokemus

En tiedä tulenko enää koskaan samaa tunnetta kokemaan, mutta kyllä vain oli omituista. Siinä minä olin muiden julkkisten ja lööppien seassa, ihan etusivulla. Enpä olisi koskaan arvannut että antamani haastattelu jojolaihduttamisesta ja ylipainosta, nykypäivän ulkonäkövaatimuksista ja paineista, sekä kauneuskirugian käyttämisestä pääsisi lööppeihin ja etusivulle asti. Onko se niin kiinnostava aihe? Ilmeisesti, ja raflaavasti se oli toki otsikoitu.

Aukeaman verran elämääni ja ajatuksia

Lehden avaaminen ja lukeminen oli myös täysin absurdi kokemus, sitä tunnetta on vain hankala kuvailla millaista on olla Ilta-Sanomissa koko aukeaman kokoisena juttuna, ei vain jonain pikkupränttinä jossain, joka sekin tuntuisi oudolta. Hämmästyneitä olivat toki monet muutkin, sillä harva ystävistänikään tiesi minun olevan viikonlopun Ilta-Sanomissa, ja yllättyneitä viestejä satelikin pitkin päivää. ”Ei voi olla totta, vähän hämmästyin kassajonossa kun bongasin sut etusivulta!”, ”Luin lehteä ja yhtäkkiä kääntäessäni sivua katsoin että mitä hemmettiä, sinä siinä!”. Kaikista hämmästynein oli varmaan äitini, kun he isäpuoleni kanssa menivät lounaalle ravintolaan ja odotellessaan alkoivat lukemaan viikonlopun lehtiä. Siinä se oma tytär tuli yllättäen vastaan, haha. Voi äitipoloista.

Jatkossa lisää aiheesta ja nettiversio tulossa

Juttu oli hyvä ja asiallinen, toki itse olisin voinut kirjoittaa jotain erilailla, mutta toimittajalla on aina vapaudet koostaa juttu siltä kantilta kuin itse haluaa. Toki tiesin millainen jutusta tulee ja sain sen ennen julkaisua tietää, eikä minulla ollut siihen mitään korjattavaa jossa olisi tullut ilmi että jokin asia on ymmärretty väärin tms. Ihan siitä oli omat sanani ja ajatukseni luettavissa. Ainoa mistä hieman yllätyin oli hieman vihaisen ja ylpeän näköisenä poseeraus ja valitut kuvat, kun suurimmassa osassa kuitenkin hymyilin. Jostain syystä kuvaaja halusi ottaa kuvansa maantasolta alaviistosta ja minun tuli olla leuka ylväästi koholla ja katse kauas jonnekin… tulevaisuuteen? Ehkä jutusta haluttiin antaa vakava kuva, ei liian leppoisaa. No, ainakin ollaan tiukalla ilmeellä!

Artikkeli tulee luettavaksi myös Ilta-Sanomien verkkolehteen tässä jonkin ajan sisällä ja aion paneutua asiaan syvemmin blogin puolella ja käsitellä sitä paremmin kuin mitä lehdessä oli mahdollisuus. Palataan siis tämän aiheen tiimoilta takaisin asiaan vielä hyvin piakkoin! :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.