Hae
Queen of Eve

Sekaisin Snapchatista

Käytättekö te Snapchatia? Mä oon ihan koukussa Snapchattiin ja postaan sinne koko ajan uusia videoita (kenties päättömiä näin flunssaisena mutta kuitenkin…) Kauan sitä vieroksuin, mutta kun muutama kaveri vihdoinkin sai ylipuhuttua niin muahan ei saa siitä riivatun applikaatiosta eroon, ei sitten millään! Itselläni on vielä aika vähän seurattavaa kun en oikein tiedä keitä seuraisin… Parikymmentä frendiä sieltä löytyy ja joitain ”julkkiksia” keiden jutut kiinnostaa syystä tai toisesta, mutta hei: saa vinkata!

IMG_20160506_191913
Uskon että mun lukijoissakin on snappailevia tyyppejä tai ihmisiä keitä voisitte suositella seurattavaksi? Ilmiantakaa jos näin on! Mut löytää queenofeve1808 nimellä snapista, joten seurantaan vaan jos haluatte puhelimeenne järjetöntä floodia ja päättömiä aivoituksiani videoina ja kuvina. Saa seurata kaikissa somekanavissa ja yritän enemmänkin aktivoitua. Etenkin videoiden ottaminen tuntuu mukavalta, ties vaikka kohta alkaisi vloggaamaan!

Tälläkin hetkellä mun Snapissa on kaikenlaista kohellusta, joten jos uteliaisuuskynnys ylittyi niin ei muuta kuin stalkkaamaan ;)

Käyttäjänimeni SoMessa ovat:

Snapchat: queenofeve1808
Instagram: queenofeve
Facebook: Queen of Everything

Nyt yritän parannella tätä aivan jäätäävää flunssaani ja koska oloni on taas parempi niin takaisin blogin ääreen heti huomenna. Vi ses!

*Sis. mainoslinkin

Btw, Elloksella tajuttomat alennukset koko viikonlopun! Mm. 40% ostoskorin kalleimmasta koodilla 335729* ja vaikka mitä muita hyviä juttuja, kannattaa käydä tsekkaamassa :)

Shoppaamaan pääset suoraan klikkaamalla kuvaketta!

ellos1

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.