Hae
Queen of Eve

Lentokenttäshoppailua Ex Tempore

Christian Diorin Forever meikkivoide, Clarinsin Lip Perfector duo sekä Body Shopin Moringa suihkusaippua

Yksi mun lempparijuttu liittyen matkusteluun on lentokentillä shoppailu. Tax Free ostokset ja muutenkin edullisemmat hinnat houkuttelee, ja joka matkaa ennen olen usein miettinyt tarvinko jotain erityistä vai menenkö ihan fiilispohjalta.

Nyt talvilomalennot Kanarialle tehtiin Thomas Cookin kautta jolla oli tarjota tosi hyvä valikoima ostoksia etukäteen kotoa käsin netissä tehtäväksi, ja niin että sai valita mitä ottaa meno-, ja mitä tulomatkalle. Ostokset odottivat siellä omalla paikalla valmiina maksettuina, ja se oli tosi kätevää. Siitä laitan eri postauksen mitä tuli Air Shopperista hankittua, mutta tässä vilautus näistä ex tempore lentokenttähankinnoista joita ei olekaan kuin muutama.


Kanariansaarilta palattaessa loman lopussa pääsi sitten seikkailemaan Las Palmasin lentokentän Duty Freehen jossa oli tietysti kaikkea tosi kivaa ja ihanaa. Diorin pisteellä huomasin ensimmäisenä aivan uskomattoman edulliset hinnat, ja homma meinasikin lähteä käsistä (YSL unohtamatta!), mutta koska olin tehnyt etukäteen ostoksia jo lentokoneeseen niin päätin pysyä kohtuudessa. Diorin Forever meikkivoiteen hinta oli ihan uskomattoman halpa, 38 euroa. Siinä on aika iso ero siihen että ostaisi tuotteen maista, sillä täällä kyseisestä meikkivoiteesta saa pulittaa usein jopa yli 60 euroa.


Toinen tosi kiva ostos oli Clarinsin lip duo. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector on huulten muodon parantaja ja se mainoksen mukaan korostaa huulten luonnollista kauneutta samalla kun se korjaa, ravitsee ja pehmittää huulia. Mä otin paketin jossa löytyi sävyt 01 ja 02, eli Rose Shimmer ja Apricot Shimmer. Nämä ovat hyvin nudeja sävyjä ja useampiakin löytyy. Maissa yhden huulikiillon hinta on noin 20 euroa, lentokentällä duo oli muistini mukaan 24e, eli melkeinpä toinen ilmaiseksi!


Mukaan tarttui myös 6 eurolla ihan päähänpistona Body Shopin Moringa suihkugeeli, mä kun tykkään kovasti Body Shopin tuotteista ja tuo oli varsin edullinen ostos. Mulla aina suihkukori pullistelee kaikenlaisia suihkugeelejä, vaahtoja ja voidemaisia pesuaineita, kuorinnoista puhumattakaan. Mun mielestä ihan parasta on vaihdella suihkussa tuoksuja enkä kauaa jaksa pestä samalla, siksipä niitä avoimia purkkeja on yleensä muutamia, pääsee sitten tuoksuttelemaan fiiliksen mukaan :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *