Hae
Queen of Eve

Unelma auringosta

*Sis. mainoslinkin

Unelma auringosta

Tiedättekö sen tunteen kun +37 asteen helteellä tuulee ja ootte meren rannalla? Kun +30 asteinen merivesi pärskyy ja roiskeita lentää tuulen mukana sun päälle. Kun haistat sen auringon, meren ja hiekan. Paahtavan kuumuuden jonka tuo ihana tuuli muuttaa juuri ja juuri siedettäväksi lämmöksi.

Unelma lämmöstä

Kun saa olla varjossa niin ettei palele. Kun voi olla pois auringosta ja silti on lämmin, ja voi vaikka nukkua aurinkotuolissa varjon alla pelkässä uimapuvussa. Vaikka tuulee niin ei tarvi peittoa. Kaikki tuntuu hyvältä ja rentouttavalta. Välillä nouset pois aurinkopedistä ja kävelet rantaan niin että lämpimät aallot saa huuhdella varpaita, ja sitten päädyt itsekin laineille kellumaan, lämpimään linnunmaitoon ja ajattelet että onpa elämä ihanaa.

Unelma keväästä

Ylipäätään mä kaipaan aurinkoa, mutta vielä jos saisi sitä lämpöä. Suomen talvi on liian pitkä. En mä jaksa tätä kuin pari kuukautta. Mä haluan olla vähemmissä vaatteissa ja paljon ulkona. Nyt en voi sitä tehdä. En ainakaan Suomessa.

Unelma onnesta

Niin mä täällä pahassa flunssassa, kuumeissani yskien ja niistäen, tulehdusarvot pilvissä unelmoin auringosta ja lämmöstä. Pääsispä taas pian jonnekin lämpimään, tai tulisi edes se kesä. Onneksi nyt alkaa maaliskuu, ei ole enää pitkä aika tätä kärsimystä.

*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.