Hae
Queen of Eve

Aiotko juhlia jussia vai olla kotona ja nukkua?

dav Adlinks

Sori mutta mun oli pakko. Mautonta kenties mutta älä väitä etteikö se käynyt sinunkin mielessä. Juhannus on kohta ja tiedättekö mitä? Puoli vuotta jouluun! Käkä käkä (noitanaurua)! Juhannus on keskikesän juhla mutta mun mielestä Suomen kesä alkaa vasta juhannuksesta. Silloinhan on perinteisesti hemmetin kylmä, sataa ja tuulee niin maan perhanasti, ja jos ei tuule niin halla on ainakin yöllä tai hyttyset puree paukamille.

Mä en ole enää vuosiin viettänyt kovinkaan kummoista juhannusta. Itseasiassa en ole tainnut tehdä oikein mitään. Joskus aikoinaan juhannus oli kesän kohokohta ja kieltämättä se mökkielämä oli nuorempana kivaa. Telttailtiin kavereiden kanssa meidän mökin pihalla, grillattiin makkaraa, uitiin ja saunottiin, oltiin keskiyöllä kokolla ja nautittiin järvimaisemista ja kuunneltiin kun kuikka huutaa ja käki kukkuu. Niin ja ehkä soitettiin musiikkia kovaan ääneen ja juotiin puolisalaa jotain pahanmakuisia omenaviinejä.

dav

Viime juhannuksen mä vietin Helsingissä ja tää kaupunki oli aika kuollut. Toki täälläkin on Mustikkamaan juhannus ja kokkoa siellä sun täällä, Regatta taitaa olla auki ym, mutta enpä tiedä. Ei tullut osallistuttua. En tiedä vielä millainen sääkään on luvassa. Varmasti sataa lunta.

Ehkä sitä jotain kesäistä menua vois edes suunnitella vaikka olisi kotona…

Mitä te aiotte tehdä juhannuksena? Mennä mökille, festareille? Vai ootteko yhtä juroja ja vastarannan kiiskejä kuin mä ja ette tee mitään ettekä lähde minnekään? Nih!

Juhannuskemuihin kannattaa vaatteita katsella vaikka Bubbleroomista, sillä siellä on hyvät alennukset ja paljon valinnanvaraa!

t

Ostoksille ja ALE-tuotteisiin pääset suoraan TÄSTÄ tai klikkaamalla banneria :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Juhannus menee töissä, yövuoroissa. ☺ Itse toivoin ja esimies toiveeni toteutti.

  2. Jannika kirjoitti:

    No pitäähän sitä mökille porukalla lähteä (= Molemmista työpaikoistakin sattui mukavasti vapaata ensi vuonna ei välttämätä niin hyvä tuuri olekkaan (=

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *