Hae
Queen of Eve

Helsinki Suomen paras kaupunki, mun äiti maailman paras äiti

dav
Vaatimattomasti. Näin on näppylät ja mulla on kokemusta molemmista joten tiedän mistä puhun!

Ajatus otsikkoon lähti loogisesti äitienpäivästä ja siitä että viikonloppu täällä Helsingissä on ollut aivan kertakaikkisen upea ja kaunis, ja vanhempani väläyttivät ilmoille ideansa että he saattaisivat olla muuttamassa Helsinkiin! Ihanaa, upeaa, mahtavaa! Siis ehdottomasti tervetuloa jos ovat tosissaan! Eivät mitenkään hätäile mutta mitä ilmeisemmin asuntosivuja on jo katseltu ja vaihtoehdot pidetään avoimina. Itse ainakin kannustan siihen 110%, sillä on tämä Helsinki vaan kertakaikkisen ihana kaupunki.

dav
Itse olen muuttanut Helsinkiin 2012 tammikuussa Kouvolasta, ja oikein kaduttaa etten ole aiemmin tänne tullut. Täällä on niin kaunista, ihania puistoja, sujuva ja helppo julkinen liikenne, kätevä lähteä ulkomaille tuosta noin vaan ja samanlailla myös hilpaista vaikka Tallinnaan. On merenranta, saaristoa, hienoja nähtävyyksiä, veneitä ja laivoja, tapahtumia, tekemistä ja palveluja.

Täällä Helsingissä voi törmätä puistossa lenkkeleviin papukaijoihin

Täällä Helsingissä voi törmätä puistossa lenkkeleviin papukaijoihin

Eläkkeelle viime vuonna jääneet vanhempani muuttivat maalta mökiltämme Heinolaan äidin synnyinseuduille vuosi sitten, mutta kyllä se Heinola on vähän eri asia kuin Helsinki: tämä olisi loistava tukikohta! Mitä sitä möllöttämään jossain pystyyn kuolevassa pikkukaupungissa josta kuulemma uimahallikin lähtee pois. Ihan typerää. Nyt kun on aikaa niin sitä kannattaakin asua palveluiden keskellä ja paikassa josta pääsee vaivattomasti niille lukuisille ulkomaanmatkoille joissa omat vanhempanikin käyvät useasti vuodessa. Ja tietty täällä olen minä. Ainokainen lapsukainen. Olisi ihana käydä usein vanhemmilla kylässä ja äidin kanssa kaupoilla ja ravintolassa ja vaikka mitä. Toivottavasti muutto toteutuu, olisi mulle paras juttu ikinä!

dav
Niin ja äitini. Se on kuulkaas maailman paras äiti. Tiedän koska mulla on siitäkin kokemusta, kohta jo 37 vuoden ajalta. Se on tosi hyvä äiti, aina osannut kuunnella, neuvoa ja tukea, ja äidille on aina voinut jutella mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta. Mun äiti on kuitenkin mun äiti eikä kaveri, emmekä ole Facebookissakaan kavereita kun me ollaan kuulemma äiti ja tytär, ja hyvä niin ;) Mun äiti tykkää sisustusjutuista ja muodista ja koruista, ja laukuista ja kaikesta sellaisesta niin kuin minäkin. Ja matkustella, laulaa ja vitsailla. Niin kuin minäkin. Niin ja meillä on ihan samanlaiset äänet, ja moni saattaa ne sekoittaa. Onneksi ei asuta enää samassa taloudessa ja lankapuhelimen varassa, silloin tuli usein sekaannuksia puhelimessa kun kaverini alkoivat selittämään juttuja äidilleni luullen puhuvansa minun kanssani.

dav
Meillä äitienpäivää vietettiin jo lauantaina kun vanhempani olivat Helsingissä. Shoppailtiin äidille kevättakki ja käytiin terassilla istumassa ja ravintolassa syömässä parsapizzaa. Äitienpäivälahjaksi tilasin puoleksi vuodeksi Kotivinkin ja kolmeksi kuukaudeksi LivBoxin, eli jotain pidempikestoista kivaa! :)

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu ja äitienpäivä!

t (7)
40% ALENNUSTA ELLOKSELLE* VIELÄ TÄNÄÄN! Alennuskoodi Ellokselle 335456*

*) Sisältää mainoslinkin

40% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 8.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.