Hae
Queen of Eve

Pääsenköhän koskaan naimisiin?

Me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina

Ollaan yhdessä, yhdessä aina. Niin, vois olla yhdessä ja mennä naimisiin jos ei ois sinkku. Kaksi vuotta mennyt kuin siivillä ja edelleenkin tuntuu että vastahan sitä olin parisuhteessa ihan hetki sitten.

Kuten olen aiemminkin kirjoitellut, ei mulle tämän kahden vuoden aikana ole juurikaan tullut tunnetta että haluaisin seuraa, musta on kiva ollut olla ihan yksin eikä miesseura ole ollut erityisen kiinnostava ajatus. Ihme kyllä, minä koko elämäni parisuhteissa elänyt ja aina seurustelusuhteessa ollut olenkin nyt ihan omillani, ja vielä ihan tyytyväinen tilanteeseen.

Kesä on häiden aikaa

Rakkaus-, ja parisuhdeasiat on kuitenkin nousseet välillä mieleen, etenkin nyt kun on taas kesä. Suomessahan tämä kesän aika on varsinaista häiden kulta-aikaa, ja aika moni on menossa naimisiin.

Mä alan olla sen ikäinen ettei niitä hääkutsuja enää tipahtele ja omasta kaveripiiristäni aika moni on jo mennyt naimisiin aikapäiviä sitten, tai vaihtoehtoisesti on jo sen ikäisiä että on ehditty erotakin tai sitten niin nuoria ettei ihan heti olla menossakaan.

Mä en ole koskaan unelmoinut häistä

Mutta naimisiin mä kuitenkin haluan mennä. Siis sitten kun löydän sen oikean, sikäli mikäli koskaan enää seurustelen. Tarkoitukseni ei ole olla mitenkään pessimisti, mutta koska aihe ei tunnu kovinkaan ajankohtaiselta niin totean ihan vain näin että ainahan se mahdollisuus on että elää kuin synnitön leski koko lopun elämäänsä.

Avioituminen on kuitenkin mulle tärkeä asia, mutta mulle riittää se ihan ilman isoja hääjuhlia, ja koska en kuulu kirkkoon ei minun kohdalla tulla kirkkovihkimistäkään näkemään. Maistraatissa voisi joku perjantai piipahtaa sen oikean kanssa, ehkä järjestää ravintolaillallinen vanhemmille ja läheisille ystäville ja hieman juhlistaa sitä ja sen jälkeen karata pariksi viikoksi häämatkalle, vaikka Italiaan ja Amalfin rannikolle ja Sisiliaan. Olisihan se ihanaa.

Hääpuku Italiasta

En tiedä kannattaisiko sitä tilata designerluomusta hääpuvukseen jos ei mitään isoja juhliakaan järjestä, mutta ehkä sitä jonkinlainen juhlavampi pukeutuminen olisi suotavaa, varsinkin kun tapahtuman on tarkoitus olla sellainen kerran elämässä.

Polttarit olisi kiva kuitenkin saada joten onhan se pakko häitäkin sitten juhlia. Minä en kyllä mihinkään mökille haluaisi murjottamaan saati kiertelemään typerä puku päällä pitkin kaupunkia, mutta aikuisten naisten tyylikäs illanvietto olisi varsin mukavaa. Kauneushoitoja, hierontaa, shampanjaa ja hyvää ruokaa. Ehkä joku ihana sviitti illaksi. Hauskahan tätä on unelmoida.

No, ehkä mä joskus pääsen naimisiin vielä. Kunhan nyt ensin alkaisi edes seurustelemaan. Unelmoitteko te koskaan häistä?

Queen Of Eve 

Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Kiti kirjoitti:

    En koskaan unelmoinut häistä, ja sitten kun ihmeen kaupalla olin tavannut Sen Oikean (kulunut ilmaus :D mutta totta), pidimme juurikin tuollaiset häät kuin kuvailit; maistraatti, ravintola, häämatka. En ole juhlaihminen enkä järjestelijäihminen, siksi tuollaiset stressittömät häät olivat mahtavat. Ehkä vois pitää sit 10v-hääpäivänä kunnon juhlat. Tai 50v. :D

    T: Kiti
    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/parantaako-liikunta-masennuksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *