Hae
Queen of Eve

Hyvällä tavalla koukussa

Mä oon koukussa muutamiin eri asioihin tällä hetkellä. Toisiin vähän huonolla tavalla, mutta moneen ihan hyvällä. Kaikki koukuttavat asiat eivät siis automaattisesti ole syntisiä ja elämästä pois kitkettäviä asioita vaikka niihin jonkinlainen riippuvuussuhde on kehittynytkin. Nyt ajattelinkin kertoa teille kaksi asiaa joihin olen todella koukussa tällä hetkellä. Siis silleen hyvällä tavalla.

Tämän hetken kaksi koukuttavinta!

Blogit

Mä luen paljon blogeja hakeakseni itselleni inspiraatiota, pysyäkseni jollain tapaa ajan hermolla ja ”sisällä skenessä”, mutta myös ihan aivot narikkaan viihteenä ja ns. tavan tallukkana, sellaisena lukijana kuin suurin osa blogeja lukevista ihmisistä on. Mulla on tietyt suosikkiblogit olleet jo vuosia, suurimmaksi osaksi täältä omasta portaalista mutta myös muualta. Aina joskus joukkoon nousee jotain uusia yllättäjiä joiden matkassa pysyn aikani. Toisia luen aktiivisesti ja toisia säännöllisen epäsäännöllisesti.

Tällä hetkellä mulla on lukulistalla uusi blogi joka onkin koukuttavin blogi aikoihin, niin paljon sen sisällöstä olen nauttinut erilaisista elämäntilanteistamme huolimatta. Iidan matkassa on saanut mut mukaan matkaan lukemaan nasevia ja oivaltavia tekstejä elämästä. Iidan kirjoitukset kuten Raskaana Tinderissä, Miesten käytöstavat, onko niitä? ja Tyrkky huora ja yks äpärä ovat loistavia esimerkkejä mua koukuttavasta sisällöstä. Aivan huippua luettavaa!

Sarjat

En juurikaan katsele televisiota, mutta netin suoratoistopalvelut ovat alkaneet tulla tutuiksi. Olen katsellut Yle Areenalta kaikki jaksot Sohvaperunoista ja Siskonpedistä, ja myös Luottomies on naurettu läpi useaan otteeseen. Ruudusta katselen Bacheloreja ja Armanin juttuja ja vaikka mitä muuta. Kaikkein koukuttavin sarja tällä hetkellä on Handmaid’s Tale joka tulee Suomenkin televisiosta, mutta itse olen katsellut sen HBONordicilta. Itseasiassa, ahmin kaksi kautta muutamassa päivässä viikossa.

Sarja perustuu Margaret Atwoodin vuonna 1985 julkaisemaan menestysromaaniin (Orjattaresi) ja on moninkertaisesti palkittu. Se kertoo ekokatastrofin jälkeisen Yhdysvaltain paikalle perustetusta Gileadin tasavallasta jossain lähitulevaisuudessa. Miesten johtamassa yhteiskunnassa harvat yhä lisääntymiskykyiset naiset on alistettu orjiksi ja synnytyskoneiksi. Aiemmin naiset olivat tavallisia, länsimaisia vapaita amerikkalaisnaisia, mutta jyrkän uskonnollinen vallankumous vei heiltä kaikki oikeudet. Valvonta ja väkivalta on heille nyt arkea, myös homoseksuaaleja vainotaan ja hirtetään kaduilla näytösluonteisesti.

Tätä sarjaa katsoessa olen kokenut varmasti tunnekirjon kokonaisuudessaan laidasta laitaan. Ahdistuneisuutta, raivoa, katkeruutta, vihaa, jännitystä, pettymystä, odotusta, lohduttomuutta, onnea, vahingoniloa, voitonriemua. Aivan uskomaton sarja! Tätä ei vaan voi olla katsomatta. Sarja tulee tiistaisin Yle Femmalta ja Areenasta löytyy jaksoja (paitsi avausjakso on jo poistunut) tai sitä voi seurata kokonaiset kaksi kautta ottamalla HBONordicin testiin.

Onko muita tv-sarjan faneja tai Iidan blogia lukevia? :)

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *