Hae
Queen of Eve

Läskillä on vapaus valita mihin se tulee

IMG_20160118_103313
”Mistä nää mulle tuli? Kauhea kaksoisleuka ja läskimaha!” Näin mä yhtenä päivänä ajattelin kun katsoin turvonnutta naamatauluani peilistä ja kummastelin sivuprofiilia missä vatsan kohdalta ei mennytkään koko matkan suorana. Siinä ne oli, ihan yhtäkkiä jostain pompsahtaneina. Ei yhden yön aikana tokikaan, mutta jotenkin sille muutokselle oli taas sokeutunut ja sitten totuus iski päin naamaa.

Mä olen tottunut tasaiseen vatsaan, siihen ettei siinä ole makkaraa kuin istuessa. Siihen että se on litteä ja suora. Rasvaton se ei missään nimessä ole, mutta mulle ei rasva juurikaan tartu vatsaan (eikä koskaan ole erityisemmin kertynytkään), ja nykyään ei sitäkään vähää, kiitos ylävatsan rasvaimun ja alavatsan leikkauksen (4,5kg ja 30cm korkuinen kaistale alavatsani nahkaa ja rasvaa on joskus jäänyt leikkauspöydälle). Mulla on aina ollut pieni kaksoisleuka, hoikkanakin. Mä tarkastin sen vanhoista kuvista, mutta nyt se on kyllä ihan kamala. Kuin joku pullea pelikaanin pussi johon voisi kerätä ruokaa. Ehkä mä olen kuvitellut tarvivani talvella jotain vararavintoa tajuamatta että sitä on tarpeeksi muutenkin.


Vaikka olenkin reilusti ylipainoinen niin yhdestä asiasta oon kiitollinen. Mun vartalomalli on tiimalasimainen, joten mulla se läski kerääntyy pääasiassa käsivarsiin, takapuoleen ja reisiin. Keskivartalo säästyy aika hyvin, mutta toki sitä ihraa on vaikka missä. Toisaalta, omenalihavuudessa olisi hoikat raajat! Hmm, kaikella on siis puolensa!

Nyt kuitenkin taas ryhdistäydyn ja alan hieman karsimaan, niin ne karhutkin sulattelee sitä rasvakerrostaan talviunien aikana. Jos sitä kevääksi olisi vähän freesimpi ja vähemmän kuunaama ja möhömaha ;)

Voisi melkein tehdä leikkimielisen gallupin! Jos teille alkaa kertymään rasvaa, niin minne se suuntaa ensimmäiseksi? Mistä näkee ylimääräisen?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

10 kommenttia

 1. jenninen kirjoitti:

  Ensimmäisenä taitaa tulla (Sisä)reidet, kyljet ja jenkkakahvat… Sen jälkeen perä saa osansa. Vatsa, rintakehä ja sääret pysyvät tikkuina :D tosin, tämän tiedän ainoastaan alipainosta normaaliin painoon siirtymisen perusteella, jos ylimääräistä alkaisi kertyä en aivan ole varma tulisiko rasva noihin samoihin kohtiin. Oletettavasti?

 2. T kirjoitti:

  Päärynä tässä terve! :) Eli takapuoli, lantio, reisien yläosa ja kyllä myös mahakin. Käsivarret ja yläosa hoikka ja jalat reisien keskiosasta hoikkenee alaspäin. En tiedä kuinka tarkan analyysin kaipasit mutta tässä sellainen. ? Ja noilta alueilta se rasva viimeisenä katoaa.

 3. Ananas kirjoitti:

  Mulla kertyy perseeseen, reisien yläosaan..ja oon itse asiassa tyytyväinen siihen! Musta se on vaan naisellista että on pyöreä takapuoli (toki läpi elämän jatkunut treenaaminen varmasti vaikuttaa siihen miten se rasva asettuu) eikä jalat oo tikut..mahaan tai vyötärölle en sitten päästä mielelläni hirveesti kertymään..tietysti tää vallitseva muoti vaikuttaa, mut varmasti myös oma ikä, siihen että on tyytyväisempi omaan kroppaan..mut kauas on tultu niistä omista teiniajoista kun ois pitänyt olla mahdollisimman laiha ja hyvä niin..:) Tissit on pienet ja senkin kanssa oon sinut nykyään, ihanaa tää ikääntyminen tässä mielessä..:)

 4. Lisa kirjoitti:

  Reidet! Sinne kaikki ylimääräinen menee ekana, ja sieltä se lähtee ihan vikana. Eli kun dieettaan, näyttää yläkroppani ihan riutuneelta ja luisevalta, kun samalla reidet hyllyy kuoppaisina. :D

 5. Noora kirjoitti:

  Ala-vatsaa ja näytän hamsterilta eli poskiin :D

 6. Maria kirjoitti:

  Alavatsa ja vyötärö, tikkujalkainen omena siis ;)

 7. Milmü kirjoitti:

  Minä alipainoisena taas yritän saada lisää massaa muttei vaan onnistu vaikka syön paljon. Lueskelin postausta ehkä hippusen kateellisena (joo tiedän kummallista)

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Vatsaanhan se ensimmäisenä tulee ja raskauden jälkeen varsinkin alavatsaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *