Hae
Queen of Eve

Rakkauteni Italiaan – Matkamessut 2019 arvonta

Italiaan – ihan koska vaan!

Mun rakkauteni Italiaan syntyi jo ennen kuin olin koskaan käynyt Italiassa. Se oli ruokakulttuuriltaan, kieleltään, musiikiltaan ja elämäntyyliltään juuri munlaiseni paikka. Välimeren aalloista, helteisestä kesästä ja historiallisista nähtävyyksistä puhumattakaan. Italialainen muoti ja komeat miehet, temperamentti ja käsillään puhuvat ihmiset, historialliset rakennukset. Kaikki ne kuuluvat Italiaan ja ovat yksi syy rakkauteeni.

Milano – ensikosketus

Ensimmäinen reissuni Italiaan oli viisi vuotta sitten kun ostin silloiselle kumppanilleni syntymäpäivälahjaksi lomamatkan Milanoon.

Milanon matkakertomus OSA 1 ja OSA 2 kannattaa käydä lukemassa. Ne olivat ensikosketukseni Italiaan. Duomo di Milano, muotitalot ja pizza tekivät heti vaikutuksen. Koko tunnelma oli aivan mahtava. Ei ollut mitään mistä en pitänyt, vaikkei Milano olekaan ehkä kaikken italialaisin kaupunki. Se reissu oli kuitenkin ihana ja varmisti sen, että haluan jatkossakin matkustaa Italiaan ja vielä monesti.

Kaikki tiet vievät Roomaan

Tämän jälkeen meni kuitenkin muutamia vuosia siihen, että palasin uudelleen Italiaan. Seuraava reissuni olikin sitten ystäväni Idan kanssa ja suuntasimme 2017 kesäkuussa Roomaan sekä Santa Marinellaan viettämään ihanaa lomaa. Rooma hurmasi mut aivan täydellisesti ja paljastui paikaksi johon varmasti voi matkustaa vuosia ja vuosia uudelleen, aina löytäen jotain uutta ja ihanaa ja vaikkei löytäisikään niin itselleni riittää pelkästään jo se tunnelma. Vaikken olekaan mikään historialliselta kohteelta toiselle kiitävä nähtävyyksien metsästäjä niin nautin suuresti kaikesta siitä mitä näin.

Käänsi päänsä Roomassa vasempaan tai oikeaan niin kaikki näytti upealta ja usein oli hyvin historiallista. Siltikin itse Italian ilman hengittäminen, ruoan syöminen ja siihen kulttuuriin hiljaa sekaan soljuminen on asia joka vie minut varmasti kerta toisensa jälkeen Italiaan uudestaan. Viime reissuni postauksia voitkin lukea seuraavista linkeistä: Takaisin Italiaan, Italialainen ruoka – Mamma mia!, Hotellivinkki Roomaan, Rannalle kaupunkilomalla Roomassa sekä matkustamiseen yleisesti liittyvässä postauksessa Lentopelko ja matkustaminen on vaikea yhtälö.

Mun toive on päästä taas vuoden 2019 aikana Italiaan ja käydä myös jossain uudessa paikassa. Valloittamatta on Toscana, Napoli, Amalfin rannikko upeinen maisemineen ja vaikka kuinka monta ihanaa paikkaa!

LIPPUARVONTA MATKAMESSUT 2019

Viikon päästä Helsingin messukeskuksessa järjestetään Matkamessut 2019 tapahtuma johon mulla on arvottavana 2kpl lippupaketti. Arvontaan voit osallistua Instagram-tililläni @queenofeve ja sulla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi messuilemaan seuralaisen kanssa.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. Lilli kirjoitti:

  Messuille olisi kiva viimeinkin päästä. Jospa se onni potkisi viimeinkin :D

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Muistathan osallistua arvontaan Instagramissa, jos vaikka lippu osuisi kohdalle :)

 2. Hanna kirjoitti:

  Uusien matkakohteiden tarjintaa olisi kiva päästä katsomaan

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Muistathan osallistua arvontaan Instagramissa, jos vaikka lippu osuisi kohdalle :)

 3. Pärre kirjoitti:

  Messuille olisi mukava päästä suunnittelemaan seuraavaa matkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *