Hae
Queen of Eve

Tennareita ja treenitossuja

Mun jalat tuli ihan sikakipeiksi Prahassa kävellessä, vaikka mä olin omasta mielestäni ottanut tosi hyvät kengät mukaan joilla mä normaalistikin kävelen. Kenkävalintani oli maiharit joita pidän yleensä löysästi nauhoitettuina, niin että ne saa vaan sujautettua jalkaan ja ovat rennosti auki. Ei ollut hyvä valinta, ja mukulakivillä ym. kävellessä pohjat eivät riittäneet sittenkään.

Oon jo pari kertaa aiemmin miettinyt että siirtyisin tennaritytöksi, ja alkaisin ihan normivaatteiden kanssa pitämään tennareita kun ne varmasti on vaan niin paljon paremmat kengät jalassa. Kesäisin mä tykkään kulkea kevyissä mutta paksupohjaisissa pehmeissä varvastossuissa (siis jos pitää kävellä paljon), mutta nyt väliajalle kyllä pitäisi jotain hankkia.

Selailin Elloksen sivuja kun siellä on 40% Sporttitarjous valikoiduista tuotteista, ja olin pökertyä kuinka halvalla sieltä lähtee nyt ties mitä tennaria ja treenitossua. Ihan käsittämätöntä. Ja hei, kenkiä ei voi olla koskaan liikaa?

Voitteko kuvitella että nämäkin tennarit on suurin osa vain 21 euroa (40% alennuksessa). Haloo…
picisto-20150405074614-153701
1. Täältä / 2. Täältä / 3. Täältä / 4. Täältä / 5. Täältä / 6. Täältä / 7. Täältä / 8. Täältä / 9. Täältä

Omat suosikkini noista on nuo numero kutoset. Ehkä miellyttää eniten silmääni, etenkin kun nyt mä yritän katsella niitä tennareita normikäyttöön enkä salille. Rakastan värejä ja värikkäitä juttuja just treenissä ja kesällä ja sporttiset vaatteet on tosi kivoja, mutta jos meinaan jotkut parit tennarit ostaa ihan arkikäyttöön niin ne saisi olla tuollaiset hieman hillitymmät…

En vaan tiedä, en jotenkin saa aikaiseksi. Mä mietin ja mietin ja mietin… Käytättekö te lenkkareita ihan arkena esim. jonkun hienomman laukun kanssa ja normaalivaatteiden kanssa? Olisi kiva jos voisi saada hieman vinkkiä millaiset on hyvät jalassa (saa ihan linkittää jonnekin jos on ehdottaa jotain hyviä).

Elloksella on vielä tuo toinenkin tarjous meneillään nyt pääsiäisenä:

Kertakäyttöinen koodi: 315712 voimassa 6.4 asti

10,- alennusta* kun tilaat vähintään 50 eurolla
20,- alennusta* kun tilaat vähintään 100 eurolla
30,- alennusta* kun tilaat vähintään 150 eurolla

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

4 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    nyt tuli kyllä juttu kun tilauksesta, pidempään pyöritellyt ajatusta siistimpien uusien tennareiden hankkimisesta, mutta hinta on aina ennen pistänyt lykkäämään. Kiitos tästä! :)

  2. Nina kirjoitti:

    Heips! Mulla nykyään NIKE FREE 5.0 joka paikassa jalassa, löytyy mustat, pinkit,vaaleensiniset. Rakastuin heti näihin tossuihin, ihan kuin olisi aamutossut jalassa:) Älä siellä mieti vaan tossut rohkeesti jalkaan:))
    Ihanaa kevättä!! – Nina-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *