Hae
Queen of Eve

Positiivisuusviikko

Hyvä mieli pienestä, se on mun tavoite eli pienin askelin eteenpäin, baby steps you know. Ihania pieniä ja kivoja hetkiä on ollut tämä viikko täynnä, ja jokaiselle päivälle olen päättänyt listata jonkun hyvän asian tai jutun missä olen onnistunut.

Maanantain kohokohta oli se että Minna tuli takaisin kotiin vietettyään viisi viikkoa Barcelonassa. Hassua miten voikaan tulla niin kova ikävä meidän joka päiväisiä juttutuokioita ja vaan sitä yhdessä olemista vaikkei mitään puhuttaisikaan.

Tiistaina ihanaa oli Miran ja pienen söpön Sonja-chihun vierailu, sekä se että Minnan kissat Päivi ja Puntus haettiin hoidosta takaisin kotiin. Mä RRRRakastan pikkukoiria, Rodia, Nelliä, Peppiä ja Sonjaa, ja olo on ollut orpo ilman kissojakin vaikka ne onkin semmoisia mauku-, ja rääkykoneita eivätkä tottele kun käskee ja tekee mitä lystää. Fakta kuitenkin on se että eläimet kotona laskee mun stressikertoimia ja niille juttelu, silittely ja rapsuttelu tekee mulle hyvän mielen.

IMG_20150908_193834_resized
Keskiviikkona illasta kävin ripsihuollossa hemmoteltavana ja sain Sokoksella YSL-edustajalta hyviä neuvoja ja tein aivan loistavan meikkivoidelöydön. Sen lisäksi onnistuin kokkaamaan ja syömään ihan oikeaa ruokaa (spaghetti bolognese) josta jäi vielä työpaikalle evääksikin.

Vielä on puolet viikosta jäljellä ja jokaiselle päivälle varmasti tulee jotain kivaa, tai pieniä onnistumisia. Mä päätin että tästä teen sellaisen hyvän mielen viikon jossa keskityn positiivisuuteen. Vielä on aikaa kääntää kelkkaa jos viikko on lähtenyt väärille raiteille, loppua kohti on hyvä parantaa!

2 kommenttia

 1. teezy kirjoitti:

  Meikkivoidevinkit kehiiin, juuri hankintalistalla! :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mun vinkki on se että käy kysymässä apua. Nyt Sokoksella oli joka osastolla oman merkin edustajia ja asiantuntijoita pyörimässä, menin ilman meikkiä ja annoin kokeilla kasvoille. Jos itse olisin etsinyt sävyä olisin valinnut ”väärän”, eli sarjan vaaleimman koska olen todella vaaleaihoinen. Mutta parhaaksi paljastuikin kultabeige, sellainen hunajaisempi sävy joka toki on sarjan vaaleimpia, mutta esim. purkissa huomattavan keltainen => vaan eipä ole mun iholla! Oli tosi hyvä muutenkin tämä edustaja, sanoi ettei myy mulle ellei löydetä täydellisesti istuvaa. Ostin nyt Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat meikkivoiteen joka on siis tämän viikon tarjouksessa 39,90e, normaalisti 56e. Mun sävy B20 :) Pitäisi varmaan tehdä joku erillinen postaus meikkivoiteista, olen niiiiiin monia käyttänyt että jotain sanottavaakin olisi… :)

   Edit: Oma ihoni tosiaan sekaiho, T-alue rasvoittuu, pieniä epäpuhtauksia, joskus jtn punoitusta/näppyjä. Niihin käytän täsmätuotetta, itse meikkivoide saa olla heleämpi ja ohut eikä mikään naamari.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *