Hae
Queen of Eve

Kohubloggaaja paljastaa kaiken


Kaikki varmaan on lukenut jo kyllästymiseen asti Axl Smithistä? Tukiaisesta ei ole hetkeen kuulunut, missä kaikki draama ja skandaalit? Ne viihdyttää ihmisiä, sellaisiakin keillä menee ihan hyvin itsellään ja ketkä julkisesti väittävät ettei sellainen yhtään kiinnosta: monia kuitenkin kiinnostaa. Ja piis out! Kenenkään ei nyt tarvitse vakuutella että juuri sinä olet sellainen joka ei Seiskaa tai Hymyä lue ja keltaisen lehdistön harhaanjohtavat lööpit skippaat aina. Uskon kyllä. Ei me kaikki olla samanlaisia. En minäkään aina jaksa juoruista kiinnostua tai juoruta. Oikeastaan aika harvoin, mutta joskus kuitenkin, ihan vähäsen.

Miksi luulette että joku Vauva.fi-sivusto on niin suosittu? Siksi koska siellä saa anonyymisti kirjoitella kaikenlaista, hyvää ja pahaa, pääasiassa aika kuraa. Toki myös paljon asiaa, mutta niin… kai se on sellainen pieni kaatopaikka, ihan niin kuin Iltalehden keskusteluforumikin ja muut vastaavat paikat jonne ihmiset helposti purkavat omaa pahaa oloaan.


Mäkin oon aika utelias, ihan tiedoksi vaan jos ette ole sattuneet sitä vielä havaitsemaan. Toisaalta, mä myös kerron paljon omasta elämästäni enkä vaan utele muiden. Joskus tosin olisi ehkä hyvä tämäkin turpa tukkia, muutenkin kuin koiran toimesta. Vaan minkäs sille voi: Mä olen automaattisesti aika avoin, en nyt erityisemmin halua mitään paljastella ja hillua valokeilassa mutta kamoon, kyllä kaikilla bloggaajilla on jonkun asteen tarve olla esillä, ei me tätä muuten tehtäisi (mutta en nyt menisi narsistiksikaan ketään haukkumaan). Joskus olen saanut kuittauksia rintavaosta, mutta en jaksa sitä pahoitella. Meillä isorintaisilla kun se rintavako tuppaa aina tunkemaan esille vaikkei olisi erityisen avoin paita (etenkin jos rintojen kiinnityskohta alkaa korkealta), joten tässä ihan muodon vuoksi käytän koiraa sensurointipalkkina. Hähä. Ei näy vako enää!

Mutta niin, mihin sitä jäätiin? Hauskaa on se että aika monet suosituimmista bloggaajista on samalla myös vihatuimpia. Ne on niitä keillä on suttuisiakin kuvia, kauheesti kirjoitusvirheitä joista lukijat jaksaa aina mainita, ja heillä on ne jyrkimmät mielipiteet. Ne puhuu suoraan, ja lukijoita kiinnostaa mennä lukemaan että mitähän se taas suoltaa ulos suustaan. Jonkun päähänpiston se on saanut ja on taas jotain tuomitsemassa tai omaa erinomaisuuttaan korostamassa, kamala bloggaaja! Mutta silti sinne vaan mennään ja kassa sanoo ka-ching, ka-ching.


Mun elämä ei ole pelkkää bling blingiä vaikka haluaisin enkä saa puhkivalotetuilla valkoisilla kuvillakaan sitä kaikkea hienommaksi muuttumaan. En jaksa vihjailla blogissani ja puhua elämästäni kuin se olisi ihan kauhean dramaattista ja tapahtumarikasta, enkä osaa tarinoida energioista ja auroista tai mistään sellaisista jutuista. Enkä mä kai ole edes erityisherkkä ihminen, mutta väitän etten mä kuitenkaan ole tippaakaan tylsä.

Silti näitäkin juttuja monet lukee, ja hei, kiitos siitä! Mä päivitin hieman esittelytekstiäni ja vaihdoin kuvankin. Pitää varmaan uudistua lisää. Katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan, ihan ollaan vasta alussa menossa. Ois kiva jos pysyisitte mukana! Ehkä mä alan enemmänkin  paljastelemaan. Jos ei rintavakoa niin jotain muuta!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.