Hae
Queen of Eve

Lähtö Tinderistä on taas lähellä

Mä oon tylsistynyt ja ennen kaikkea turhautunut Tinderistä ja ihmissuhteista

Niistä voisin jauhaa loputtomiin täällä blogin puolella loputtomiin, mutta en jaksa monesti viikossa kirjoittaa samasta aiheesta, vaikkakin parisuhteet, tunteet ja ihmisten käyttäytyminen erilaisissa tilanteissa on mun mielestä tosi kiinnostavia aiheita. Myöskin mun blogin analytiikan mukaan nämä aiheet on kiinnostavia myös teidän lukijoiden mielestä. Kaikki treffailua, miehiä ja ylipäätään ihmissuhteita ja henkilökohtaista elämää koskevat kirjoitukset ovat aina luetuimpia aiheita.

Nyt mä oon taas lähellä sitä hetkeä, että lähden ovet paukkuen Tinderistä, mutta koitan nyt olla järkevä aikuinen ja olla tekemättä sitä. Mä oon vaan niin tylsistynyt ja turhautunut siihen ettei mitään tapahdu, ja matchien kanssa ei jutut etene tai latistuu samantien. Tiedän, etten ole ainoa tämän asian kanssa ja olen netistä lukenut paljon avautumista siitä etteivät miehet juttele takaisin lainkaan tai jos niin hyvin laiskasti. Keskustelut kuivuvat kasaan nopeasti ja sellaista reipasta intoa ja toimintaa on hyvin vähän. Mä en jaksa sellaista.

Miksi sitten etsiä seuraa Tinderistä?

Tämä on kysymys johon en osaa vastata itsekään ja aika ajoin mietin, että mitä helvettiä mä siellä teen?Tinderistä on muodostunut mulle tällä hetkellä hieman sellainen paikka, etten rehellisesti tiedä mitä ihmettä sen kanssa pitäisi tehdä. En oikein ole kiinnostunut siellä olevista miehistä enkä mitenkään erityisemmin kaipaa seuraa, mutta toisaalta pysyvä parisuhde olisi kiva asia. Menin sinne siksi, koska koin ajan menevän liian nopeasti eteenpäin ja minun ollessani täysin passiivinen ja pelkäsin huomaavani, että yhtäkkiä onkin kulunut kymmenen tai kaksikymmentä vuotta ja olisin edelleen yksin.

Toisaalta nyt mietin, että olisiko se sitten paha asia? Kyllähän maailmassa on paljon itsenäisiä ja parisuhteettomia ihmisiä ketkä nauttivat elämästään juuri niin. Niinhän minäkin. Tietysti olisi ihana kokea ihastumisen tunne ja perhosia vatsanpohjassa, mutta niitä tunteita ei vaan ole eikä näytä tulevan. Ehkä juuri sen takia olenkin niin tylsistynyt ja passivoitunut kun olen jo unohtanut millaisia tunteita sitä edes voi kokea?

Näistä mun pohdinnoista voisi kirjoittaa vaikka romaanin ja tuntuu, etten edes mitenkään saa jäsenneltyä kaikkia eri ajatuksia näihin postauksiin kun niitä on niin paljon. Mä nyt vaan selitän jotain ja menen silleen omalla hyvällä flow’lla, ehkä tästä joku tajuaa jotain.

Nyt kaipaan vertaistukea… Kannattaako siellä olla? Voiko sieltä löytyä mitään vai voiko kulua vuosiakin ilman onnistuneita treffejä?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Voi Eve, et oo todellakaan ainoa noiden fiilisten kanssa! Kun oon puhunut meidän asiakkaiden kanssa niin ihme ”sääntöjä” siellä tuntuu olevan! Mua myös harmittaa Tinderin ”kertakäyttömeininki”. No, se varmaan yksi osasyy miksi Match by K:n perustin. Ihmisiä plärätään kuin jostain kuvastosta ja silti keskustelut jää usein puolitiehen tai toinen haluaa selkeästi vaan seksiä… Sellaiselle se on haastavampaa, joka aidosti haluaisi tavata jonkun!

  http://www.matchbyk.fi (pieni mainos, jos sallit)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Pinnallisuus niin keskusteluissa kuin muusakin toiminnassa on siellä kyllä ihan selkeästi esillä. Ei se tietty aina huono juttu ole, tokihan matchit valitaan sen perusteella että omaa silmää miellyttää edes jollain tasolla ja niin teen itsekin (ja oletan minut matchaavien pitävän myös mun ulkonäöstä), mutta kun kaikki muukin tuntuu hyvin kevyeltä ja pintapuoliselta. Tarjonta ja vaihtoehdot on ehkä liian suuria, koko ajan etsitään parempaa, tai sitten monet on turtuneet itsekin ja tylsistyneet eivätkä siksi jaksa enää panostaa.

   Ei ole helppoa nykypäivänä tämä touhu.

 2. Shiri kirjoitti:

  Mulla taas on oikeastaan vain hyvää sanottavaa Tinderistä. Olin kuullut siitä aika paljon huonoa ja arvoin viime kesänä jonkun tovin viitsiikö sitä koittaa ollenkaan. Ja kyllähän siellä tuli vastaan kaikki ne stereotyyppiset esimerkit, mutta pääosin matchit, joiden kanssa juttu luisti alun moikkailuja pidemmälle, olivat oikein kivoja ja heistä muutaman treffasin ihan livenäkin. Kaikki treffit sujui hyvin ja parissa olisi ollut potentiaalia jatkotreffailuunkin, ellei yksi olisi loistanut ylitse muiden. Nyt sitten asun yhdessä Tinder-matchini kanssa ja mies on aivan todellinen helmi!

  Eli juu, kyllä sieltä voi löytyä. :) Tosin kohderyhmäni oli melko spesifinen (metalli/pelinörttimiehet) ja ehkä onnistuin valitsemaan sieltä ulkonäön ja esittelytekstien perusteella sellaiset tyypit, ettei esim. ekassa viestissä seksiä vonkaavia ollut kuin yksi ja mykätkin unohtui nopeasti, kun useampien mukavien kanssa juttu luisti hyvin. Vähän silti kyllä kieltämättä mietitytti se lihatiskimeininki ja ajatus siitä, kuinka monta mukavaa tyyppiä on saattanut itsekin pyyhkäistä pois vain siksi, ettei se eka kuva nyt sattunut miellyttämään. Mutta all in all, ei valittamista!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mullakin on ollut ihan kivoja matcheja keiden kanssa juttu on luistanut ja ollaan käyty treffeillä. Treffitkin on olleet kivat ja ne ihmiset kivoja, mutta mä en vaan koe minkäänlaista ihastusta ja syvempää kiinnostusta niin, että juttu voisi lähteä jotenkin jatkumaan ja kehittymään. Ne ovat siis loppuneet sitten syystä tai toisesta. Ylipäätään koen, että vaikka olen laskenut ulkonäkökriteereitäni roimasti ja päästän haravastani läpi myös profiileja ilman tekstiä (suurimmalla osalla miehistä puuttuu kuvaus joka on todella ärsyttävää), on se aikamoista hakuammuntaa. En todellakaan odota mitään prinssiä ja matchejakin tulee ihan ok niiden kanssa keistä itsekin pidän, mutta muuten tuntuu todella hankalalta. Hieno kuitenkin kuulla että toivoa on :) Ehkä mun pitää alkaa valitsemaan metalli-, ja pelinörttimiehiä jos ne on aktiivisia, reippaita, puheliaita jne ;D

 3. Sisi kirjoitti:

  Mä suosittelisin sua laittamaan kuvallisen ilmoituksen jollekin perinteiselle treffisaitille. En oo ikinä ollut Tinderissä, mut Suomi24 oon ja vaikka sinnekin mahtuu ihan kaikenlaisia niin tosi paljon fiksuja ja ihan tavallisia miehiä ja ne on aktiivisia siellä. Aina oon saanu tosi paljon viestejä ja pitkiäkin keskusteluja aikaiseksi ☺️

  Nyt oon tosin itekin ollut yli 3v sinkkuna ja mua ei vaan nappaa paritua… mut heti ku alkaa nappaa niin laitan ilmon s24.

 4. Katja kirjoitti:

  Kokeilim viime vuonna Heyaa ja se oli ihan kiva, vähemmän seksinvonkaajia, enemmän perusjannuja. Olin suht lyhyen aikaa, kunnes poistin sovelluksen ja päätin keskittyä vaan omaan itseeni joksikin aikaa. Ei oo miestä, mut oon tällä hetkellä onnellisempi ku ennen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *