Hae
Queen of Eve

Onko Tempparit hyvä paikka testata parisuhde?

Tuore parisuhde testattavaksi Temppareihin?

Tempparit oli viime kaudella varsin mielenkiintoista katsottavaa, kun muutamat miehet pettivät lupauksensa ja sekoilivat saaren sinkkunaisten kanssa jo heti ensimmäisenä iltana. Yksinäisyys ja ikävä iski yllättävän nopeasti, vain noin 6-10 tunnin eron jälkeen ja kainaloon oli saatava joku laastariksi lohduttamaan.

Uusi parisuhde ja tuoreen suhteen alku pitäisi olla ihanaa aikaa, mutta mitä ilmeisemmin se ei kaikilla niin ole. Yllättävän monen ratkaisu jo alle vuoden seurustelulla on Tempparit. Sen paikan pitäisi selvittää lähdetäänkö eteenpäin vahvempina kuin koskaan vai eroaako tiet. Viihteenä mä rakastan tuota ohjelmaformaattia, mutta Tempparit ei kyllä ihan äkkiä houkuta testaamaan omaa parisuhdetta.

Tempparit on mun lempparit

Tempparit tuli mieleeni kun katsoin eilen Sohvaperunoiden koostejaksoa ja siellä sohvikset myötähäpeilivät temppiksen porukalle. Voin myöntää rehellisesti, että Temppareista saan hyvää viihdettä ja se on kohtalaisen hauska ohjelma. Mitä lie nautintoa saankaan kun kärvistelen tuskaisena katsellen muiden sekoilua… Yleisesti mä pidän realitystä koska haluan seuraamieni ohjelmien herättävän mussa jotain tunteita ja ajatuksia. Temppareista saa joka kerta takuuvarmasti jotain irti, se ohjelma ei petä koskaan.

Nyt taakse jääneen heinä-elokuun taitteessa on saatu kyseisen tosi-tv-sarjan odotetun kuudennen kauden kuvaukset purkkiin. Jossain vaiheessa on siis taas luvassa myötähäpeää ja iltojen viihdykettä Temppareista. Siinä mä aloinkin pohtimaan pystyisinkö itse osallistumaan ja jos, niin mikä siinä olisi vaikeinta?

parisuhteen lähtökohta on luottamus

Oma lähtökohtani parisuhteelle on luottamus. Luotan toiseen oletusarvoisesti ja pidän toista luottamuksen arvoisena: Niin kauan kunnes luottamus petetään.  Koen, että itse olen aina onnistunut puhumaan ja neuvottelemaan selkeät säännöt parisuhteilleni jo alusta alkaen. Ei pitäisi olla suurempia epäselvyyksiä sen suhteen mikä on sallittua ja mikä ei, eikä sen suhteen millaisia tuntemuksia ja ajatuksia tietyt asiat herättävät: niistä on hyvä jutella jo etukäteen. Pelisäännöt on fiksuin tehdä heti kättelyssä selväksi niin ei sitten tarvi itkeä jälkeenpäin kun huomaakin olevansa ihan eri leveleillä sen suhteen mitkä on oikeasti oman parisuhteen rajat.

Temppareihin osallistuneilla keskustelutaidot eivät ole olleet kauhean hyvät parisuhteessa, se on tullut huomattua jo useammalla kaudella. Musta on suorastaan jännä juttu miten pariskunnat eivät ole selkeästi käyneet läpi niitä asioita mitkä loukkaavat tai tuntuvat pahalta. Kerta toisensa jälkeen pariskunnan osapuolet ovat ihan eri aalloilla.

SAISKO TEMPPARIT OWNATTUA MUN PARISUHTEEN?

Mä en koskaan osallistuisi tuollaiseen ohjelmaformaattiin joka näytetään koko Suomelle. Olisi aivan liian cringeä miettiä omia vanhempia katsomassa tuota sekoilua ja kenties omaakin parisuhteen puimista koko kansan edessä. Vaikka someammattilainen olenkin ja jaan omaa elämääni suhteellisen avoimesti blogissa ja muissa somekanavissa, pääsen silti itse vaikuttamaan siihen mitä minusta ilmoille laitetaan.

Temppareissa kuvausryhmä leikkaa asiat mahdollisimman raflaaviksi ja myöskin irrottaa monia juttuja irti kontekstistaan. Jutut voidaan saada näyttämään todellista pahemmalta ja draamaa on helppo luoda. Joka toinen ilta viina virtaa ja seuraavana iltana istutaankin sitten itkemässä iltanuotiolla ja katsomassa kumppanin toilailuja, tai vähintään yrittäen ylianalysoida jotain harmittomia juttuja todellista pahemmiksi Kurosen roastatessa ihan urakalla. Aika riskialtista testaamista.

villi mielikuvitus TÄYTTÄÄ PUUTTUVAT AUKOT

Jos nyt kuitenkin jotenkin taikaiskusta joutuisimme Temppareihin, niin uskon että me handlattaisi tilanne aika hyvin. Vähän niin kuin ekan kauden Rita ja Aki. En usko, että mitään todellista uskottomuutta tapahtuisi puolin tai toisin, mutta sitäkin enemmän pahaa mieltä ja villejä mielikuvia joilla takuuvarmasti saisi kolmen viikon kestoahdistuksen. Itkua ja hampaiden kiristelyä sekä jotain pienimuotoisia raivokohtauksia olisi varmasti luvassa puolin ja toisin, mutta ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön…

Koen olevani aika vapaamielinen ja rento tyyppi, mutta välillä olen nyt uuden parisuhteen aikana ainakin hetkellisesti saattanut kokea joitain rinnassa pistäviä mustasukkaisuuden leimahduksia. Niihin liekkeihin ei tieten tahtoen kannata bensaa heitellä, joten ei. En lähde ikinä hakemaan suhteelle vahvistusta Temppareista.

Menisitkö sä testaamaan omaa parisuhdettasi? Vaikka vain ilmaisen loman toivossa?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *