Hae
Queen of Eve

Halpa ja hyvä brunssi Helsingissä

Halpa ja hyvä brunssi Helsingissä, harvinainen yhdistelmä!

Halpa ja hyvä brunssi on yleensäkin vaikeahko yhtälö, mutta kun se vielä on Helsingissä onkin jo kovat vaatimukset. Sellainen kuitenkin on saatavilla Helsingin Grillssonissa Hämeentie 19:sta. Offerillan* kautta ostettuna normaalisti 20e/hlö maksava brunssi on tällä hetkellä tarjouksessa 20e/2hlö, eli brunssin hinta on 10e per pää. Ei edullista vaan suorastaan halpaa, ja pakko sanoa että myöskin todella hyvää!

Grillsson Helsinki paljastaa brunssin sisällön Facebook-sivuillaan aina loppuviikosta, tosin me varattiin pöytä jo torstaina ihan sokkona. Ollaan ystäväni Idan kanssa kaikkiruokaisia joten tarjoiluilla ei sen puolesta ollut suurempaa merkitystä.

Pöytiin ohjaus sujui tiskillä hyvin, ruokaa oli klo 12-12.30 alkavissa kattauksissa riittävästi eikä mikään oikeastaan loppunut kesken, lukuun ottamatta sitä että välillä mehukannut saivat tovin odottaa. Tämä johtui varmaan liian pienestä mehukannuista ja miehityksestä brunssin suosioon nähden, sillä kokin lisäksi ravintolan puolella oli vain yksi työntekijä.

Koska tämä oli ensimmäinen brunssi niin taisi suosio yllättää itse ravintolankin, ja uskoisin että seuraavalla kerralla osaavat varautua paremmin. Toivottavasti salin puolella nähdään tulevilla brunsseilla toinenkin työntekijä, sillä pöytien siivous edellisten ruokailijoiden jäljiltä, mehukannujen täyttö, lautasten ym. lisääminen, uusien asiakkaiden vastaanottaminen ja kuohuvan kaataminen on liian iso homma yhdelle. Kokki painoi varmasti pitkää päivää ja ruokaa tuotiin koko ajan lisää, mikään ei meiltä jäänyt uupumaan joten sinänsä ainakin alkukattauksessa homma pysyi kasassa.

Tällä kertaa brunssilla oli tarjolla seuraavanlaisia herkkuja.

Kylmät ruoat

Erilaisia leipiä, croisantteja, levitteitä, kinkkua, meetvurstia, Brie-ja Gouda-juustoa.

Vihersalaattia M,G
Vesimeloni-feta-salaattia L,G
Coleslaw M,G
Hummusta M,G
Caesar-salaattia L, G
Marinoituja katkarapuja M,G
Pestolohta M,G
Tapenadea M,G
Pastasalaattia L
Aurinkokuivattuatomaattia ja herkkusieniä
Kananmunia

Lämpimät

BBQ-ribs M,G
Maissia ja grilliperunaa M,G
Papulinssipihvejä ja caprisjogurttia L,G

Makeat herkut

Vaahtokarkkikakkua VL
Suklaabrownie VL
Hedelmäsalaattia ja Marsala Sabayon M,G
Mustaherukka-kitkat-trifle VL
Pannukakkua L
Pannacotta VL,G

Brunssin kanssa kannattaa ehdottomasti ottaa lasi kuohuvaa, sillä sen hinta on vain 3 euroa. Todella hyvää ja tarjoilu oli varsin kauniista laseista. Palvelu kokonaisuudessaan oli miellyttävää ja niin oli ruokakin. Meillä vierähti Grillssonissa reilu tunti brunssista nautiskellen ja lähdimme pois vatsat killillään hyvillä mielin. Paikka oli myyty loppuun eikä kadulta ohimennen sisään poikkeavat ihmiset mahtuneet syömään, joten Offerillan tarjous lienee myyvän kuin häkä.

Suosittelen siis ostamaan pikaisesti oman brunssipaketin jos ajatus houkuttaa, koska tämä tarjous on niin suosittu että pöydät myydään loppuun nopeasti :)

Halpa ja hyvä brunssi sunnuntai-iltapäiviin on siis saatavilla Grillsson Helsinki -ravintolassa. Sunnuntaibrunssin saat ostettua hintaan 20e/2hlö tai 39e/4hlö Offerillan kautta TÄÄLTÄ*

Letkeän sunnuntain paras resepti, suosittelen!

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Eeva kirjoitti:

    Kiitos Eveliina tästä vinkistä! Sakke lupas viedä hääpäivä brunssille! ???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *