Hae
Queen of Eve

Suomi24 treffit – onko toivoa?

Ken treffi-ilmoituksen laittaa, saa kaiken toivon heittää…

Yhtenä iltana mieleeni välähti, että voisin vilkaista mitä maailmalla on tarjota. En edelleenkään ole innostunut treffailusta, mutta uteliaisuus voitti. Tinderistä lähdöstäni on jo todella kauan aikaa enkä halunnut mennä sinne takaisin, joten löysin itseni Suomi24 treffit -palstalta selaamasta 35-42 vuotiaiden miesten ilmoituksia.

Hyvä puoli Suomi24 treffit -ilmoituksissa on se, että siellä on mahdollisuus kertoa sekä itsestään että ihannekumppanistaan aika paljon. Moni onkin tätä tilaisuutta hyödyntänyt ja hyvä niin. Sen avulla näkee nopeasti mitkä tyypit ovat ajatusmaailmaltaan ja mielipiteiltään täysin erilaisia, sekä bongaa myös niitä keiden kanssa saattaa olla joitain yhtäläisyyksiä. Mukavaa on myös se, että aika moni on täyttänyt pituuksia, painoja, ruumiinrakenteita ja esim. uskonto/politiikka, tupakointi/alkoholinkäyttö, liikunta/lapset ym. juttuja niin itsestään kuin siitä omasta mahdollisesta ihannekumppanistaan. Tämän myötä pitäisi olla suhteellisen helppoa nähdä keitä esim. minun on turha lähestyä jos edellytyksenä on esim. sporttinen elämäntapaliikkuja tai siro ja pieni nainen, saati sitten ne ketkä haluavat lapsia.

Jostain syystä joukosta löytyi kuitenkin aika paljon myös niitä täysin kuvattomia profiileja ja myös niitä joissa oli vain yksi kuva eikä oikeastaan mitään muuta tietoa. Suomi24 treffit on yrittänyt tehdä tyhmemmillekin treffailun helpoksi ja tehnyt valmiita valikoita siihen mistä pitää ja mistä ei. Osan itsestään ja toiveistaan saa kerrottua ihan rasti ruutuun menetelmällä jos ei ole muuten mikään sanaseppo. Monilla on silti ihan kaikki valikot täyttämättä, omassa kuvauksessakin korkeintaan tekstinä ”En jaksa tähän mitään kirjoitella, kysele jos kiinnostaa. En osaa itsestäni sanoa mitään kummoisia.” Epäilen ettei tuo taktiikka ole kovinkaan toimiva.

Kuinka monta treffi-ilmoitusta olisi ollut mulle sopivia?

On vaikeaa etsiä nykyään parisuhdetta. Kovin montaa edes etäisesti kiinnostavaa saati mielestäni hauskaa, asiallista tai jossain määrin normijärkistä ilmoitusta ei selaamissani parissa sadassa ilmoituksessa ollut. Rehellisesti sanottuna mielestäni aika isolla osasta ilmoituksia jättäneistä oli sellaisia enemmän sosiaalisesti tai jopa henkisesti rajoittuneita tai jopa ns. vähempilahjaisia. Todella noloa edes sanoa näin, mutta tämä on mun tulkintani näin lyhyellä tutustumisella. Tämä Suomi24 treffit kirjo ei mielestäni edusta ihan sitä normaalia otantaa esimerkiksi omasta tuttavapiiristäni tai reippaista ja ihan tavallisista työssä käyvistä ihmisistä. Muutaman järkevän ja hyvän tyypin kanssa siellä olen ehtinyt hieman jutella ja olimme samaa mieltä tästä asiasta. He jopa lähestyivät minua asenteella ”luojan kiitos täällä on myös jotain täysipäisiä ja keskustelutaitoisia naisia”, eli ei tämä ehkä ole vain miesten ongelma.

Mä mielenkiinnolla jään odottamaan, löytyykö Suomi24 treffit kautta jotain mielenkiintoisia tuttavuuksia. Ei se mitään ota jos ei annakaan, joten silmäilen maaimaa taas hieman avoimemmalla asenteella.

Kerron heti jos on jotain mielenkiintoista tai järkyttävää. Myös omia kokemuksia saa jakaa. Onko teistä lukijoistani kukaan käyttänyt Suomi24 treffit palvelua?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Kokemukset 8 vuoden takaa alkuun varsin samankaltaisia: alkuun omaan profiiliin tuli vaikka minkälaista tarjousta kahdessa minuutissa kyhätyistä profiileista ja tarjonta vaikutti hyvin köyhältä. Hetken kaivelun jälkeen alkoi löytyä niitä oikeita keskustelutaitoisiakin miehiä, joista yhden kanssa on arkea jaettu samassa osoitteessa jo yli 6 vuotta. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä <3

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   No mutta hei, kiva kuulla :) Hyvin toimi sitten sullekin loppujen lopuksi!

 2. Jemboi kirjoitti:

  Jep, olen selaillut, muutamiin koemielessä ottanut yhteyttäkin, nuoremmat nais ilmlittajat ovat kauppaamassa seksiä. Eli siitä on tehty prostituutio ilmoitus suvusto. Jopa 16- vuotiaat etsivät Sugardaddya, ja rahalla tuntuisi saavan ohan mitä haluaa, mutta kannattaa muistaa rahan antaminen seksiä vastaan on laitonta alaikäiselle. Eli alle 18-v. Huonoja kokemuksia.

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Mä kävin uteliaisuuttani katsomassa naisten profiileja ja bongasin myös aika paljon maksullisia jotka eivät sitä suoraan sano mutta sen huomasi. Olivat hyvin suosittuja miesten keskuudessa kyllä, että ehkä se bisnes toimii siellä. Toivottavasti on myös aitoja ihmisiä jotka kohtaavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.