Hae
Queen of Eve

Peruin sanani ja annoin LivBoxille uuden mahdollisuuden

20150708_090759_resized

Muistatte varmaan ajan kun tilailin LivBoxia ja jaoin joka kuukausi sen sisällön kera mielipiteideni täällä blogin puolella? No, nyt kävi niin että aika kultaa muistot ja pahin tuohtumus viimeisistä LivBoxeista on laantunut ja niin vain sorruin jälleen kerran tilaamaan LivBoxin itselleni. Mietin että mitä hittoa, enkö mä juuri sen takia LivBoxin lopettanut että petyin sen sisältöön? Noh, toisaalta, mä oon tottunut pettymyksiin ja ajattelin kai ettei tässä elämän alamäessä muutamat epäonnistuneet boksit voi kovempaa syöksykierrettä saada aikaan. Haha. Ei vaan, 13,90e ekalle heinäkuun boksille oli sen verran kiva tarjous että kelasin jotta nääääh, kyllä mä sen nyt otan tähän kesälle. Lupasin itselleni että heinä-, elo-, ja syyskuun ajan boksia tilaan koska ei se mua konkurssiin vie oli sisältö mitä tahansa, ja aina sieltä on jotain mukavaa löytynyt vaikken innosta ole joka kerta hihkunutkaan. Nyt siis ollaan taas tilaajina ja ensimmäinen paketti pitkään aikaan tuli mulle maanantaina. Tässäpä tämä, olkaa hyvät!

20150708_091433_resized
Heinäkuun teema on ”Inspiroidutaan luonnosta” ja värinä hentoinen vihreä.  Kortissa kerrottiin että jokaisesta myydystä heinäkuun Livboxista lahjoitetaan 50 senttiä Suomen luonnonsuojeluliitolle ja saimaannorpan suojeluun, joka on mielestäni hyvä juttu ja itsekin aikamoinen saimaannorppa aina välillä olen joten ihanan ihqua, tunnen tässä jotain syvää sielukkuutta vaikka kaupunkilaislikka olenkin. Luonnonmukaisen teeman mukaan boksin sisältö on mun makuun (valivalivalivaan) aika arkinen. Kaipaamaani ylellistä luksusta ja blingiä ei paketista löytynyt mutta toisaalta en sitä enää odotakaan. Markettikosmetiikkaa ja mun silmiin halpistuotteita on LivBox pullollaan, mutta kyllä sillä rahoilleen saa vastinetta ja tuleepa ainakin kokeiltua jotain uutuuksia. En aio nyt sortua turhaan nillittämiseen vaan etsiä boksin sisällöstä hyviä puolia ja niitä syitä miksi tämäkin boksi kuitenkin kaikesta huolimatta ilahdutti mua sisällöllään.

20150708_090834_resized

Boksisista löytyi ihan mukavia ja käyttökelpoisia tuotteita joista muutamat pääsevät piankin käyttöön, sillä seuraava ulkomaanmatkani on kuukauden kuluttua ja silloin suuntaan ystäväni kanssa neljäksi päiväksi Pariisiin tyttöjen reissulle. Lyhyellä kaupunkilomalla nuo matkakokoiset shampoo ja hoitoaine pääsevät varmasti mukaan, ja kuivashampoo on omiaan freesaamaan hikistä päätäni. Käsimatkatavaroilla kun matkustetaan on nesteiden maksimikoko 100ml purkki ja litran minigrippussiin olisi kaiken mahduttava, joten tämän tyyppiset tuotteet sopivat todella hyvin mukaan matkaan.

20150708_091229_resizedSchwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine

Tässä sarjassa ei ole silikoneja, mineraaliöljyä tai hajusteita joten sopii myös herkälle päänahalle. Itse käytän pidennyksiä joten tuo ”repair” -sana ei yleensä hyvää ennusta ja hoitoaine ei välttämättä ole tarpeeksi hoitava, mutta eiköhän näillä yksi Pariisin reissu pärjätä.

20150708_091117_resized
Klorane Gentle Dry kuivashampoo

Kauramaitoa kuivashampoossa? Hmm… Okei? No, katsotaan miten tällä pärjää reissussa ja jos ei pärjää, otan varmuudeksi toisen tutun ja varmuudella toimivan minikokoisen kuivashampoon mukaan (koska sitä kyllä kuluu tähän tukkaan).

20150708_091326_resizedLa Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide

Tämä on tarkoitettu kuivalle iholle jota mulla ei ole, ja vartalovoiteissa nämä 15ml testikoot aina jaksaa hieman huvittaa, sillä tätä ruhoa niillä ei kyllä voidella kuin kerran. Noh, laitanpa vaikka sääriin sheivaamisen jälkeen!

20150708_091257_resized
Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming Wash

Neutrogenasta tykkään merkkinä ihan jees, ja tämä sopii ihotyypilleni oikein hyvin. Vaahtoputsarit on muutenkin mieleeni joten varmasti menee käyttöön jossain vaiheessa.

20150708_091347_resizedHula Trailmix -välipalapatukka

Kiva ylläri. Enköhän mä tuon napostele hyvillä mielin ;)

Ja sitten paketin parhaaseen tai ainakin minulle mieluisimpaan tuotteeseen…

20150708_091035_resizedLumene Body Refresh Koivu & Hunaja virkistävä jalkavoide

I-HA-NA! Mä rakastan jalkavoiteita ja nyt olen panostanut jalkoihini enemmän kuin koskaan ennen. Erilaisia jalkatuotteita on tullut muutamia hankittua tälle kesälle mutta tämän tyyppistä tuotetta ei mulla ole, eli tuli ihan tarpeeseen :)

Summa summarum = LivBoxin tilaajia ollaan taas, ei ehkä ihan LivBoxin lumoissa mutta no hard feelings. Innolla jään odottamaan elokuun pakettia, sillä kyllä tämä lähetys piristi ja onhan yllätys aina yllätys!

Aiemmat LivBox -arvosteluni löytyvät näistä linkeistä:

LivBoxin lumoissa
LivBox lunasti lupaukset
Tyttöhömppää – Syyskuun Livbox
Lokakuun LivBox ja Roosa Nauha
Pakko tunnustaa et nyt mä petyin
Kolmatta kertaa en aio pettyä – Hyvästi LivBox!

2 kommenttia

  1. minna kirjoitti:

    Arkinen fiilis jäi paketista vähän eikä mulla tullut tuota putsaria :( Kesäkuun boxi taas oli tosi kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *