Hae
Queen of Eve

Ekat ja vikat pikkujoulut


Meillä oli perjantaina firman pikkujoulut. Känniörvellystä, pettämistä, pomon haukkumista. Pöytiin oksentamista, housuun paskomista, mitäs sitä nyt perinteisesti tehdään? Tommosta se vissiin aika usein työpaikan pikkujouluissa on mutta meillä meni ihan hyvin kaikkialla ainakin mun tiedon mukaan. Kaikilla paikkakunnilla oli samaan aikaan pikkujoulut ja hyödynnettiin somea ihan kympillä. Joka paikassa nimekkäitä juontajia, mm. Jehtro Rostedt, Sauli Koskinen, Lauri Salovaara jne. Meillä oli Mikko Leppilampi vetämässä showta ja ihan hyvin vetikin.


Mä otin nämä bileet ihan iisisti. On tainnut tulla se punkkukiintiö ja viinin lipittely hetkeksi ainakin täyteen. Oli mukavat bileet. Saatiin muutamat drinkkiliput ja muutaman juoman otin omaan laskuun. Muutama lasillinen valkkaria, pari karpalolonkeroa ja alkumaljat. Hyvät ruoat, ihanaa raikasta ja maistuvaa coctail-henkistä purtavaa, ei mitään kulahtanutta jouluruokaa. Bändikin oli soittamassa ja veti covereita aina Michael Jacksonista Antti Tuiskuun ja väliajalla DJ viihdytti listahiteillä ja vanhemmilla suosikeilla. Mä olin jo puolilta öin kotona, jätin portsarille vitosen tippiä ja painelin sporalla himaan  kun en viitsinyt räntäsateessa, tuulessa ja tihkussa kävellä.


Loppu viikonlopusta menikin sitten sängynpohjalla maaten, toimettomana mitään tekemättömänä, jonkinlaisena vihanneksena kuolaten. Nukuin ihan mielettömät määrät lauantain ja sunnuntain aikana ja oikeastaan hieman harmittaa etten saanut mitään aikaiseksi. Viikonloppu meni siis yhdessä silmänräpäyksessä ja taas on maanantai. Huh huh.

Ajattelin että teen itselleni jonkun aikataulutuksen. Ihan lukujärjestyksen minkä mukaan teen asioita. Oon aatellut tätä monta kertaa mutta aina se on jäänyt tekemättä. Mun on aikataulutettava itselleni viikko kerrallaan päiviä milloin urheilen ja milloin teen mitäkin. Mä aloitan tuon kalenterin pitämisen tänään. Muuten nää päivät vaan menee ohi enkä mä saa aikaiseksi mitään.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Omppuu kirjoitti:

    Mullakin firman pikkujoulut ollu aika siistejä vaikka jengi on juonut paljon, naisvaltaisella alalla ei ainakaan työpaikan puolelta ole kenelläkään kovin suurta todennäköistä pettämiseen toki taas voisi ajatella että enemmän tukee draamaa kun akkaporukka liikkeellä:D

    Pikkujoulujen tai muuten juhlimisen jälkeen on usein ärsyttävä olo kun vkloppu menee makoilen ja ei saa mitään aikaan. Itselläkin välillä tahmeaa saada itseä liikkeelle/hommiin.. Joten suosittelen aikataulutusta. Silloin tulee paremmin lähdettyä liikkeelle kun suunnittelee etukäteen.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Joo, ihan veteläksi paskaksi heittäydyin koko viikonlopuksi. Oikein jälkikäteen harmittaa! Juuri tässä kahvitauolla kirjoittelen itselleni tämän viikon listaa. Jos saisin paremmin asioita tehtyä kun olisi joku lista mitä noudattaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *