Hae
Queen of Eve

Huhtikuun Bette Box ja huippu pääsiäistarjous!

Huhtikuun Bette Box

Saapui mulle jo viime viikolla, mutta tämä olikin ensimmäinen kerta kun en ehtinyt sitä samantien hakea. Normaalisti Bette Box* on mun kuukauden kohokohta ja niin se oli nytkin, ainoastaan vaan sillä erolla etten millään ehtinyt mennä hakemaan pakettia sinä päivänä kun se tuli, vaan jouduin tovin odottelemaan.

Viisi täysikokoista tuotetta

Mun mielestä kaikki kivoja juttuja, tosin ripset nähdessäni alkoi naurattaa. En edes tiennyt että näinkin ”vaatimattomia” ripsiä valmistetaan, mutta hyvä niin, kaikki eivät haluakaan mitään älyttömiä viuhkoja kasvojaan tuulettamaan. Mä voin sitten joku päivä halutessani olla muka meikitön, esittää tosi naturelli-elliä nuo päässäni. Tuskin on kummoista eroa normaaliin, mutta juuri sopivasti kuitenkin. Se pieni ero tekee sen. Muiden bokseja kurkkineena en nähnyt kellekään toiselle tulleen samoja, ja suurin osa oli tuuheita tai pitkiä ripsipareja. Mulla hieman vaatimattomampaa.

Eyelure tekoripset

Täytyy silti tätä kehua, sillä kyseessä on mun lemppari ripsisarja. Eyelurella olen huomannut olevan parhaat ripset ja liima. Erityiskehut menee Eyeluren ripsinauhoille ja niiden höyhenenkeveydelle. Ripsinauha on todella huomaamaton ja taipuisa, eikä ole pakko käyttää silmänrajausta.


Herbina Lip Candy huulikiilto

Tää oli tosi ihana. Mulla oli yhteen aikaan hirveä kasa huulikiiltoja mutta ne ovat päässeet loppumaan, ja varmaan hieman vaipuneet unholaan kun olen käyttänyt niin paljon mattahuulipunia. Kotioloissa tai muuten vaan rennommalla meiningillä mennessä huulikiillot on kuitenkin ihan parhautta. Tää myös tuoksui todella hyvälle, nam!

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoo

Kiva! Multa loppui just eilen shampoo. Tää tuli siis kuin tilauksesta, ja heti huomenna kun seuraavaksi pesen hiukset pääsen tätä kokeilemaan. Pääasiassa mä käytän kampaamotuotteita, mutta aina toisinaan ostan myös jotain ihan tavallista markettishampoota. Kuulun siihen koulukuntaan jonka mielestä shampoomerkkiä tulee vaihdella, jotta hiukset ei totu samaan. Mä myös tykkään siitä kun ne tuoksuu erilaiselle, niin ei ole aina sitä samaa ja vanhaa.


Lumenen Nordic Chic -luomiväri

Tosi kaunis sävy, 02 Hiekan Hehku. Käytän tällaisia sävyjä paljon lähes kaikissa silmämeikeissä ja myös paljaaltaan. Varmasti menee käyttöön ja olisin pitänyt muistakin sarjan sävyistä. Ainakin harmaata ja mustaa näytti menneen osalle, ja nehän nyt ovat niin perusvärejä silmämeikeissä että itsellekin olisi niillä käyttöä. Nordic-sarjasta mulla onkin ollut ripsari käytössä mihin oon ollut tyytyväinen, sekin Bette Boxin peruja ellen ihan väärin muista.

Ziaja vuohenmaitopäivävoide

Täysin tuntematon merkki mulle, never höörd susta. Vuohenmaidosta tiedän kosmetiikkaa tehtävän, mutta itse olen lähinnä nauttinut sitä juuston muodossa. Jostain hassusta syystä tämä tuli myös meille rasvaisille sekaihon omistajille, ja mietinkin olenkohan ihan oikeaa kohdetta koska tuote lienee hyvin paksu, ennemminkin kuivalle iholle tarkoitettu. Noh, testataan! Mulle ei minään meikinalusvoiteena mutta varmaan esim. silloin kun tuntuu iho pintakuivalta.

PÄÄSIÄISEN KUNNIAKSI SAIN EKSKLUSIIVISEN ALENNUSKOODIN TEILLE JAETTAVAKSI, JOLLA BETTE BOXISTA SAA ALENNUSTA NORMAALIA ENEMMÄN!

Alekoodilla EASTERQUEENsaa 4 euron alennuksen kaikista tilauksista (jatkuva, 3 kk ja 6 kk määräaikainen sekä Miesten box ja Green box). Esim. perinteisen Bette Boxin hinta on alennuksen jälkeen vain 12,90e (normaalisti 16,90e). Koskee myös lahjatilauksia. Voimassa 17.4.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

Bette Box on hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi! Tilaamaan pääset tästä*!

*)Sis. mainoslinkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

7 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Mä sain samat. Toi herbina on kai kiiltovoide? Shampoo oli hyvä, positiivinen ylläri! Vuohivoide oli myös ihan jees, tosin haisee vähä tunkkaiselta, ite tykkään raikkaista tuoksuista.

 2. Anna kirjoitti:

  Joo, kaikki samat värit ja noi luonnolliset ripset jne ?

 3. anonyymi kirjoitti:

  Saako tuolla alekoodilla siis jatkuvassa tilauksessa alennuksen vain ensimmäisestä paketista ja muut ovat sitten normaalihintaisia?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ensimmäisestä saa sen -4e, eli 12,90e. Jatkuva tilaus on paras jos haluaa vain kokeilla tai vaihtoehtoisesti tilaa pitkään, koska sen voi lopettaa milloin tahansa eikä siinä ole määräaikaa :)

 4. Lena kirjoitti:

  Mulla on myös rasvoittuva sekaiho ja yllätyin vuohivoiteesta todella, että se sopi mun lärvälle tosi hyvin. Oisin olettanut, että siitä jää rasvanen raskas olo naamaan koostumuksensa perusteella, mut päinvastoin! Imeyty tosi hyvin ja nassu jäi pehmeeks ja mattaseksi. Mulla on ollut aiemmin ton sarjan käsivoidetta ja se on tosi hyvää, imeytyy hyvin, nopeesti ja kädet jää silkkisen tuntusiksi. Mun äiskä on jo pitkään käyttänyt vuohi-tuotesarjaa. Hänellä alkaa lähes kaikista naamavoiteista silmät kirvelemään, mut vuohi-sarja on yks harvoista joka ei kirvele, mikä on kans yllätys kun siinä on niin voimakas tuoksu. Mä ite tykkään tosta voimakkaasta saippuamaisesta tuoksusta. Vuohi-sarja on myös todella edullinen. Ihan muutaman euron kamaa ainakin Saksassa ja tuskin on hirveesti kalliimpi Sokoksellakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *