Hae
Queen of Eve

MUOTO2 – Suomalaista designia

*Sisältää mainoslinkkejä

KAUNIS YKSITYISKOHTA SISUSTUKSESSA

Sisustajana mä olen hieman rönsyilevä tyyppi ja vaihtelen kodin ulkonäköä hieman fiilisten mukaan. Entisenä himoshoppaajana ja suoranaisen krääsän keräilijänä olen kuitenkin hillinnyt hankintojani tässä viimeisten vuosien saatossa. Jatkuvasti vaihtuvien trendien sijaan arvostan nykyisin myös tavaroiden kierrättämistä eikä kaikkea tule hankkia uutena. Ihailen myös kestävää designia ja ennemmin kaiken maailman tulevien ja menevien haihatusten ja halpisjuttujen sijaan panostan asioihin sitten hieman enemmän ja vaalin niitä pidempään. Erityisesti ihailen suomalaista designia jolle kuuluu monessa asiassa kaikki kiitos ja arvostus.

Tällä hetkellä eräs tyylikästä suomalaista designia edustava sisustustavarani on MUOTO2 brändin haapapuusta valmistettu säilytys-, ja tarjoilualusta nimeltään Laine*. Laine- tarjoilualustan pinnan aallokosta voi tarjoilla kuivakakut, keksit, hedelmät tai mitä ikinä keksiikään. Elävä pinta mahdollistaa myös korujen ja pienten asioiden esillepanon tyylikkäästi ja viime aikoina Laineellamme on ollut kolme isoa pöytäkynttilää.

LAINE HERÄTTÄÄ HUOMIOTA

Lainetta on myytävänä kolmessa eri koossa, S, M ja L ja minulla on tuo suurin, 52 x 26cm kokoinen alusta. Tämä on mun mielestä yksi kauniimpia esineitä kodissani ja aina välillä se onkin esillä joko esim. kynttilöiden alustana tai sitten tarjoilualustana erilaisille syötäville. Leikkuualustaksi tämä ei kuitenkaan sovi epätasaisen pintansa vuoksi ja siksi, että pintaan voisi jäädä jälkiä. Juustotarjotimen kokoaminen niin, että juustoja leikkaisi alustalla ei siis ole paras idea.

Laineen puhdistaminen käy todella helposti ja se on kätevä pitää siistinä ihan kostealla liinalla pyyhkimällä. Myös mahdolliset steariiniroiskeet ovat lähteneet siitä irti vaivatta. Mä jaksan ihastella kaikkina iltoina sen elävää pintaa ja tyylikkyyttä kynttilöiden palaessa. Ihana hankinta!

Alustan aaltomainen pintastruktuuri on saanut innoituksensa perinteisestä piilutustekniikasta. Tuo kauniisti veistetty pinta kieltämättä tuo mieleen laineet ja aallokon, mistä tarjoilualusta on saanut nimensäkin. Muoto2 Laine -alusta on suunniteltu ja valmistettu Lahdessa brändin omalla tehtaalla ja sen on suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta. Pahvipakkauksen materiaali ja pakkaus on valmistettu Lahdessa ja sen ulkoasun on suunnitellut lahtelainen Katri Virtalaakso.

Lahtelainen MUOTO2 valmistaa myös paljon muutakin suomalaista designia kuten tyylikkäitä seinäkelloja, leikkuualustoja, hyllyjä ym. MUOTO2 tuotteita löytyy myynnistä esim. Weecoksen valikoimista*.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *