Hae
Queen of Eve

En haluaisi popsia pillereitä

img_20161201_130957_resized_20161201_050436797
Mä en oikein tykkää syödä lääkkeitä, enkä mielelläni söisi vitamiinejakaan. En osaa perustella syytä siihen miksi en. Se ei vaan tunnu hyvältä, ja kaikenlaisten pillereiden popsiminen on mielestäni ikävää.

Syön kuitenkin minulle määrätyt lääkkeet jotka auttavat ahmintahäiriöni hoidossa ja pitävät sykkeeni levollisena, ja tiedän että tarvitsen niitä tai että niistä on hyötyä. Jos päätäni särkee otan päänsärkylääkkeen, ja lentokoneeseen mennessä otan diapamia (ettei jouduttaisi minun ahdistuskohtauksen takia tekemään pakkolaskua). Näissä tilanteissa on ymmärrettävää popsia pillereitä, mutta muuten en oikein viitsisi.

img_20161201_171018_resized_20161201_051127111
Mulle kaikki muut pillerit mitä pitäisi popsia ovat jotenkin pelottavia mörköjä. En millään haluaisi syödä vitamiineja tai mitään vastaavia, mutta olen hiljattain kuitenkin pyrkinyt niitä lisäämään sillä uskon tarvitsevani niitä.

Syön Cardiosania, joka sisältää sydämen hyvinvoinnille tärkeän kolmen B-vitamiinin yhdistelmän sekä sydämen suorituskykyä tukevan magnesiumin. Tämä kolmen B-vitamiinin yhdistelmä edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sydämen hyväksi sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Magnesium, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sen lisäksi syön ihan perinteistä magnesiumia pureskelutablettina joka on tarkoitettu sydämen, lihasten ja hermoston hyvinvoinnille sekä väsymykseen ja uupumukseen. Itselleni suonenvedot ja erilaiset lihaskrampit jaloissa ovat yksi suurin syy magnesiumin käytölle, ja mikäli olen treenannut, olen saanut siitä apua palautumiseen.

img_20161201_170915_resized_20161201_051114172

Uusimpana tulokkaana olen lisännyt päivittäiseen käyttöön apteekissa suositeltua Apteekkarin C+ sinkkiporejuomaa, joka on vahva C-vitamiinivalmiste jossa on mukana sinkkiä. Tuo valmiste sopii erityisesti piristämään toipilaille, flunssaisille, väsyneille tai talvi- ja syysflunssan esiintyvyysaikana. C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja C-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta.

Syön päivittäin myös maitohappobakteereja Gefilustabuina suoliston hyvinvointiin ja vatsan toiminnan tasapainottamiseen, ja sen olen kokenut itselleni hyvää oloa tuovaksi asiaksi. Ennen söin maitohappobakteereita vain kuuriluontoisesti ulkomaanreissuja edeltävinä aikoina ja matkojen ajan, mutta nyt olen siirtynyt päivittäiseen käyttöön.

Hieman pitkin hampain nämä kaikenlaiset pillerit kuitenkin nieleskelen, mutta kai se on pakko?

Nyt mua kiinnostaisi kuulla mitä vitamiineja te syötte päivittäin? Omegaa moni kehuu, mutta itse olen vähän ristiriitaisissa fiiliksissä sen suhteen… Kertokaa omat parhaat vitamiinivinkkinne!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

 1. Airi kirjoitti:

  Hei!
  Itse olen pääasiassa vain laiska ja huonomuistinen ja niin jää monet pillerit ottamatta. Itse pyrin syömään monivitamiinia ja magnesiumia. Mutta yksi jonka muistan melko hyvin aina ottaa ja sinullekin suosittelisin on D-vitamiini. Varsinkin näin pimeään aikaan emme sitä täällä Suomessa tarpeeksi saa. Ja joillakin sillä on ollut suurta vaikutusta näin talvella myös kaikenlaiseen jaksamiseen. Tosin valitettavasti en itselläni tuota vaikutusta ole juurikaan havainnut. Mutta voisihan olla, että olisin ilman D-vitamiinia viekäkin väsyneempi.

 2. henna kirjoitti:

  Laadukasta omegaa ja magnesiumia suosittelen! :) myös talvella d-vitamiini lisä olis hyvä

 3. anne kirjoitti:

  MiVi Total toimii? Hörppään suoraan pullosta aamulla. :)

 4. Emilia kirjoitti:

  Omega-3-rasvahapot on tosi tärkeitä ottaa lisäravinteena, jos et syö viikottain kalaa. D-vitamiinia on mun mielestä hyvä ottaa suomalaisena ihan ympäri vuoden. Noi on musta tärkeimmät. Itse otan myös jodia, monivitskua, magnesiumia ja sinkkiä.

 5. LJ kirjoitti:

  Päivittäin omega, d-vitamiini ja sinkki. Magnesiumia söin silloin kun treenasin. Maitohappobakteereita söin myös, mutta nyt en ole muistanut ostaa uusia kun edellinen pakkaus loppui. En tiedä kuinka tarpeellinen se sitten on. Syön päivittäin kuitenkin AB-jogurttia tai piimää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *