Hae
Queen of Eve

Pitäiskö näistä nolostua?

ÄLLÖTYSHERKKYYS

Tästä on p a k k o nolostua jos ja kun nää tapahtuu julkisella paikalla. Kuvitelkaa mut tekemässä yrjöääniä kun näen, että jollain tulee sylkeä juomalasiin (näin on tapahtunut). Pahoinvointi on niin kovaa, että joudun katsomaan koko ajan muualle etten näe sylkikuplia. Kuvitelkaa mut maistamassa ravintolassa korianteria. Mä vihaan korianteria ja mulla on se geenimuunnos. Mä huutoyrjöän kaaressa jos millikään korianteria maistuu mun suussa. Kuvitelkaa mut yökkimässä ja kakomassa kun elokuvateatterissa vieressä istuva teini alkoi ”popsia pastilleja”, siis nenästään! Mua ällöttää myös monet vähemmän ällöt asiat, esim. omenoiden syöminen kuorineen ja se kuoren tunne suussa. Appelsiinista ne valkoiset jutut ja se läpinäkyvä kuori lohkoissa ym. Hedelmissä jos on mitään naarmuja, vekkejä tai nirhaumia niin ällötys iskee enkä voisi syödä sellaista. Noloa.

ELOKUVAT

Oon kertonut ennenkin että mä vihaan kauhua. Mut se on siis tosi lapsellista. Mä kerran olin viikon paniikissa katsottuani jonkun zombie-elokuvan ja juoksentelin kotona kuin päätön kana. Ei voi istua selin huoneeseen, ei voi laittaa silmiä kiinni suihkussa. Ei voi istua sängyn laidalla niin että jalat on lattialla. Arvatkaa miltä näyttää kun yli satakiloinen mamma ottaa kunnon pompun parin metrin päästä petiin varoakseen jonkun olennon kouria jotka voi tarrata sängyn alta… Tän jos joku näkis niin voisin nolostua, haha!

LEMMIKIT

Laulan, piipitän ja lässytän mun koirille. Ihan liikaa. Koirista on kivaa kun huomioi ne muuten kuin tylsällä monotonisella ihmisäänellä. Niille pitää puhua kannustavasti, iloisesti ja ehkä hieman lapsekkaasti niin ne kuuntelee. Paitsi silloin kun komentaa. Silloin pitää olla vakavana. Keksin niille myös koko ajan uusia lempinimiä ja me halitaan ja pusitaan paljon. Jonkun mielestä tämä voi olla ällöä mutta mun mielestä ei. Niillä on söpöt pienet kuonot eikä yhtään kuolaiset suut. Tiedän kyllä että ne on saattaneet nuuhkaista sillä kuonollaan toisen peppua, mutta ei haittaa mua!

ERIKOINEN ÄÄNIHERKKYYS

Misofonia. En ole ihan varma onko tähän nyt mitään parempaa selitystä. Voisi se olla vaikka huono stressinsietokykykin tai joku vastaava, mutta mä saatan inhota jotain asioita niin pahasti etten vaan pysty olla. Pahimmat niistä on ruoan mässytys ja maiskutus, liian rouskuttava ääni syödessä (vihannekset ja porkkanat on pahinta), hyvin kimeä ääni naisella ja pienen lapsen itku ja kiljunta. Ne liittyy kaikki ääniin ja joskus mun pää ei vaan kestä. Etenkin pienten lasten kirkuessa mun korviin saattaa fyysisesti sattua niin paljon, että joudun irvistämään ja nostamaan kädet korville ja tulee vedet silmiin. Tämä kyllä antaa aihetta nolostua kun tapahtuu aika usein julkisella paikalla ja ihmiset luulee että mä esitän jotain marttyyria. Noloa!

LAISKUUS KOKKAAMISESSA

Tilaan usein ruokaa Woltista. Ehkä kolme-neljä kertaa viikossa. Se ei kyllä voi olla yhtä noloa kuin Janne Naakalla. Se kuulemma tilaa jopa kolme kertaa vuorokaudessa! Mutta niin… Se on niin kätevää ja helppoa. Oon siihen todella koukussa ja Helsingin keskustassa asuessa ravintolatarjontakin on superlaaja. Joskus mä oon tilannut aamupalaakin sieltä. On se vaan hyvä palvelu! Joskus mua silti hävettää tilata etenkin samoista paikoista koska mietin, että tunnistaakohan ne mut siellä. Aina välillä niihin tilauksiin on ainakin laitettu mun nimen lisäksi sydämiä ja hymiöitä, mutta ehkä ne tekee sitä kaikille randomisti? Jos ei, niin sitten ehkä on aika nolostua…

Psst! Koodilla QUEENOFEVE uudet käyttäjät saa Woltista kolme ilmaista tokenia eli kotiinkuljetusta!

Pliis, kertokaa että teillä on joku sama mitä mullakin eikä ole syytä nolostua tämän enempää…

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Eihän tuo nyt noloa, hankalaahan se ehkä ennemmmin on, etenkin noiden ällötysten kanssa, haha!
  Itse erityisherkkänä olen myös äänille todella herkkä. Esim napse joka tulee kynsien pureskelusta saa mut repimään hiuksia päästä ja raivon kihisemään sisälläni. Enhän mä haluaisi niin reagoida, mutta en voi sille mitään… Joskus jopa oman koiran haukku saa mut itkemään ja kynän napsuttelu taas hakkaamaan päätä seinään.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Toi on just se ongelma kun ei pysty hillitsemään. Ei sille voi minkään jos joku juttu saa olon tuntumaan ihan kauhealta. Tietty joku siedätyshoito vois toimia :D Kynän napsuttelu sais mutkin ehkä hakkaa päätä seinään :D Vaan kenen päätä…`? Haha.

 2. Sini kirjoitti:

  Tuo koodi näyttäisi toimivan vain jos ei ole vielä ikinä tilannut Woltista. Harmi.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hyvä huomio, lisään maininnan. Täytyy tarkistaa onko mulla jotain jota vanhatkin käyttäjät voi hyödyntää. Palaan myöhemmin asiaan ja mainostan jos näin on :)

 3. Laura kirjoitti:

  Jos Fafa’sista tilaat, siellä ainakin tilauksesta näkyy vain etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Ei siis syytä huoleen. Olen töissä yhdessä toimipisteessä ja siellä riippuu ihan työntekijästä, jotkut työkaverit tykkää piirrellä asiakkaille esim. sydämiä tai kirjoittaa nimen kauniisti, toiset sitten ovat vähemmän taiteellisia ja nimi muistuttaa lähinnä kun tulitikuilla yrittäisi kirjoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.