Hae
Queen of Eve

Selvisin yhtenä kappaleena Espanjaan!

Lento Espanjaan sujui mukavalla tahdilla

Otin pari silmäystä kotimaasta ennen vaipumista syvään, kolmen tunnin kestoiseen uneen (kiitos rauhoittavan lääkityksen ja nukahtamislääkkeen). Kannattaa muuten tsekata blogipostaukseni Lentopelko ja matkustelu on vaikea yhtälö jossa kerron aiheesta lisää. Tällä kertaa hyvin pieni määrä lääkkeitä siivitti mukavaan uneen josta herätessä olin pirteä, hyväntuulinen ja energinen ja vaikka lentoa oli jäljellä vielä vajaa pari tuntia, sujui se mukavalla fiiliksellä netissä surffaillen (tässä kohtaa kiitos Norwegianin ilmaiselle wi-fille).

Pientä yläpilveä

Koneen matkustajien keski-ikä taisi olla siinä +75 ikävuoden paikkeilla, ja muutamaa matkustajaa ja paria lapsiperhettä lukuunottamatta olin varmasti lennon nuorinta porukkaa. Itse lento sujui kivasti pienestä turbulenssista huolimatta, tosin maisemat olivat poikkeuksellisen huonot. Pilviä koko Euroopan aluella, eli juuri mitään ei nähnyt koko matkan aikana (ellei sitten silloin ensimmäisenä kolmena tuntina jotka nukuin kuin tukki).

Etelä-Espanja ukkoskuurojen armoilla

Aurinkorannikolla on kuulemma ollut tovin myrskyisää ja aiempi kuukausi varsin sateinen. Nyt pitäisi hellittää, vaikka vielä muutamille päiville on epävakaata säätä luvattukin. Lentokentän lämpömittari näytti kuitenkin vielä illalla kuuden ja seitsemän aikaan +22 astetta joka oli varsin mukava. Itselleni tuli ihan hiki siinä touhutessa matkalaukkujen kanssa. Huomasi kuitenkin heti, että ulkomailla ollaan. Ihan erilaiset tuoksut ja fiilis ja se fiilis oli hyvä!

Lentokenttä oli siisti ja helppokulkuinen

Tai siltä musta ainakin tuntui, sillä ihan porttimme vieressä oli muutamat liukuportaat alaspäin, matkalaukkujen hakeminen ja sitten suoraan ovista ulos. Varsin helppoa ja kätevää, ei tarvinut kauaa aikaa lentokentällä pyöriä.

Jännä oli huomata ettei yksin lentäminen ja laukkujen hakeminen ym saanut minua tuntemaan oloani epämukavaksi. Mä pystyn ja mä osaan!

Reissusta rähjääntynyt

Tässä rehellinen meikitön lookkini, parin litran hikoilun jälkeen. Mä aina nuupahdan ja rähjäännyn matkustaessa enkä mitenkään pysy freesinä (pysyykö joku muka?) ja oli kyllä aika limainen olo jossain vaiheessa. Tukka sykeröllä päätä pitkin ja silmälasit päässä kun en halua siellä lentokoneen kuivattavassa ilmassa pitää piilareita.

Ei muuta kuin hakemaan auto ja reippaasti suuntaamaan kohti Fuengirolaa. Täytyy oikein taputtaa itseäni olalle siitä kuinka rohkea olinkaan!

Espanjalainen huono sää

Sitä lähti Espanjaan hakemaan aurinkoa ja lämpöä, mutta ensimmäistä ei ainakaan ekana iltana ollut luvassa. Sen sijaan aivan upea sää muuten, sillä mä rakastan ukkosta ja salamoita. Ne on aivan ihania. Niinpä mä sainkin ajomatkani Malagasta Fuengirolaan nauttia upeista maisemista ja violetinpunaisesta taivaasta jolla vähän väliä salamat räiskyivät. Oli hieman eri tunnelma siellä lämpimässä palmupuiden huojuessa kuin kotona Suomessa kylmän sään myrskyt.

Tästä se reissu alkaa ja ensimmäinen aamu on juuri käynnistynyt Espanjassa. Jos haluat seurata matkaani ja meininkiä niin pysy kuulolla blogissa ja siirry virtuaalisesti Espanjaan mun Instagram Storyissä. Eli laitappa queenofeve seurantaan!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *