Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Matkamessut TOP 5 messutärpit

Kaupallinen yhteistyö: Matkamessut
*Sisältää mainoslinkkejä

Matkamessut OVAT NYT STARTANNEET!

Vuoden 2019 matkamessut aukesivat tänään aikaisin perjantaina ja jatkuvat koko viikonlopun. Lauantaina ja sunnuntaina on varmasti kävijöitä suuret määrät ja moni teistäkin suuntaa messuilemaan. Kävin itse messuilla jo tänään päivällä tarkastamassa koko kattauksen ja haistelemassa millainen meininki tänä vuonna on. Tässä postauksessa paljastan mielenkiintoisimmat yritykset ja listaan mun suosikit, eli luvassa on matkamessut 2019  TOP 5 messutärpitI!

Kuten monet mun lukijat tietääkin, niin musta matkustaminen on ihanaa ja olenkin kirjoitellut paljon matkailusta blogissani. Tällä hetkellä mediassa nostetaan aika paljon esille matkustamisen ekologisuutta ja etenkin lentomatkustamisen päästöjä. Mun tämän vuoden messutärpit on pitkälle kotimaan kohteita eikä yhtään lentotarjousta ole esillä, vaikka niitäkin toki messuilla on vaikka ja kuinka paljon. Muistakaa, että kotimaassa ja naapurimaissakin voi matkustaa ja kokea erilaisia juttuja! Aina ei tarvitse lentää toiselle puolen maapalloa vaan täältä läheltäkin voi löytyä ihan uutta nähtävää.

Matkamessut 2019 messutärpit TOP 5

Ähtäri Resort & Zoo

Ihan ensimmäisenä messualueelle saapuessa oli pääkäytävän parhaimpana vetonaulana pari suloista pandaa. Arvatenkin pandat kuuluivat Ähtäri Zoo:lle joka onkin yksi suosikkini ja aivan ehdoton messutärppi joka kannattaa pitää mielessä! Mikäli pandoja ei pääkäytävällä näy, on Ähtäri Resortin tilat helppo löytää, sillä ne sijaitsevat aivan pääkäytävän tuntumassa osastolla 6f38.

Ähtäri Zoo esittelee siellä matkailupalveluita sekä eläinpuistoa pandoineen. Pandapariskunnan Jin Baobao ja Hua Bao, suomalaisittain Lumin ja Pyryn saapumisesta Kiinan suojelukeskuksesta Suomeen ja Ähtäriin tulee tänään 18.1 kuluneeksi tasan vuosi. Itse vierailin loppusyksystä Ähtärin pandatalossa koska olin pr-matkalla Huawei Suomen kautta ja ihastuin pandoihin ihan mielettömästi (silloin kirjoitin jutun Panda syö 8 tuntia päivässä). Puitteet Ähtärissä ovat ihan mielettömät ja pandojen touhujen seuraamisen ohella hoitajilta sai myös paljon mielenkiintoista tietoa pandojen elämästä.

Suosittu ympärivuotinen matkailukohde

Ähtäri Zoo on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Kaikki puiston eläimet, ruskeakarhuja lukuun ottamatta, ovat pirteinä ja nauttivat talvesta. Eläinpuisto on kauneimmillaan talvisessa asussaan, sillä pandatkaan eivät nuku talviunta. Ähtäri Zoo ympäristöineen on puhtaasta luonnosta, eläimistä ja erilaisista aktiviteeteista nauttivan vierailijan kohde keskellä Suomea.

Ähtärissä on pandojen ja muiden eläinten lisäksi paljon muutakin nähtävää ja tekemistä. Hotelli Mesikämmen tarjoaa hyviä alkutalven lomapaketteja ja kylpylälomia sekä omaa ravintolan jossa taiotaan herkullisia ruokia. Ähtäri Zoon kaikki matkailupalvelut löytyvät heidän nettisivuiltaan jonne pääset tästä.

Osoitteesta www.ahtarizoo.fi/kilpailu löytyy myös matkamessujen ajan kilpailu johon osallistumalla on mahdollista voittaa loma ja kokea kokonainen päivä eläinten hoitajana Ähtäri Zoossa.

Scandic Hotels / Scandic Marski

Yksi tyylikkäin messualue oli Scandis hotelliketjulla joka on avaamassa Suomen ensimmäisen Signature-hotellin alkukesällä. Messualue on suoraan rappujen alapäässä joten sitä ei voi missata. Osasto 6a50.

Paraatipaikalle Helsingin keskustaan avautuva Marski by Scandic hurmaa kävijänsä suomalaisilla kummallisuuksilla. Marskissa on luvassa täysin uudenlainen katsaus Helsinkiin ja moderniin suomalaisuuteen Finnfulness-asenteen voimalla.

Marskissa halutaan tarjota vierailijoille aitoa helsinkiläisyyttä ja suomalaisuutta uudella oivaltavalla tavalla. He haluavat tarjota Helsingin kävijöilleen sellaisena kuin me sen itse näemme ja koemme, Markissa mm. paikallinen kulttuuri on vahvasti esillä tapahtuma-skenessä, eli luvassa on helsinkiläistä musiikkia, taidetta ja alakulttuuria.

Scandicin messualue on sisustettu niin kuin Marskissakin tullaan sisustus näkemään. Sohvat, baarituolit ym. ovat samoja kuin mitä ne tulevat olemaan uusitussa hotellissa. Uusi ilme on siis varsin trendikäs, moderni ja rohkeasti tummilla väreillä sisustettu perinteisen vaalean skandinaavis-sisustuksen sijaan.

Omaleimaisuus tulee näkymään myös Marskin ravintolatarjonnassa ja kaikki Marskin ravintolatoiminnot ovat täysin uniikkeja ja räätälöityjä. Helsinkiläisten kovin kaipaama legendaarinen Marskin baari palaa katukuvaan myös entistä rouheampana. Baarifiiliksiä ja Marskin tunnelmaa pääsee maistelemaan jo etukäteen Scandic Marskin messualueella.

ECKERÖ LINE

Messutärpit palaa taas Eckerö Linen* kyydissä leikkisämmälle alueelle, sillä heidän messualueensa vei huomion kauniilla merenneidollaan joka pyrstöineen pärski kuvitelluilla laineilla. Eckerö Linen messualue löytyy helposti pääkäytävän varrelta paikasta 6f50.

Itse olen Eckerö Linella matkustanut useammankin kerran ja se on yksi suosikkini niistä laivayhtiöistä joiden kyydissä pääsee eteläiseen naapuriimme Viroon. Viimeksi Eckerö Linella tuli matkustettua syyskuussa kun kävin tutustumassa virolaiseen kosmetiikkatehtaaseen.

Eckerö Linella pääsee kätevästi muutamassa tunnissa Tallinnaan ja uusitulla m/s Finlandialla on mukava matkustaa. Eckerö Linen buffet oli myös aivan mahtava kokemus ja voin sitä suositella kaikille. Oli ihana illallistaa kotimatkalla ja nauttia lukuisista todella taidolla tehdyistä herkuista ja maha täynnä käydä shoppailemassa ennen kotiinpaluuta.

Eckerö Linella on hyviä messutarjouksia ja erityisesti Happy Hourin aikaan kannattaa olla korvat höröllään messuilla. Heidän sivuiltaan* voi myös nyt varata messutarjouksella matkoja kuten Päivä Tallinnassa -risteily ja Miniristeily alk. 10 €/hlö. Reittimatka alk. 10 €/hlö/suunta.

SANTAPARK

Osastolta 6b38 löytyy ihastuttava tonttutyttö ja jouluista lapin tunnelmaa. Tämä on ihana kohde perheen pienemmille ja varmasti myös meille joulua rakastaville aikuisille. Santaparkissa pääsee viettämään unohtumattoman päivän iloisten tonttujen seurassa Joulupukin omassa kotiluolassa 50 metriä maan alle – maailman ainoa paikka, jossa pääsee alittamaan Napapiirin!

SantaParkissa on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja koko perheelle. Voit perehtyä hassuihin tonttutaitoihin Tonttukoulussa, maistaa Piparimuorin herkullisia pipareita, vierailla Jääprinsessan Jäägalleriassa, päästää sisäisen taiteilijansa valloilleen tonttujen Puuhariihessä ja matkustaa Satujunalla läpi talvisen maiseman. Luolan keskusaukiolla riemastuttaa vauhdikas show josta voi nauttia maistellen Kota-kahvilan herkkuja.

SantaPark on jouluinen teemapuisto, joka sijaitsee Rovaniemellä, Napapiirillä ja aukeaa seuraavaksi kesällä. Lippuja pääsee ostamaan heidän sivuiltaan.

MATKAOPAS

Viimeisin muttei suinkaan vähäisin messutärppini matkamessut 2019 kävijälle on Matkaopas -lehden osasto 6c30 jossa kohtaat ihan mielettömän energisen henkilökunnan ja mahtavia tarjouksia. Itselleni lähti mukaan puolen vuoden tilausjakso Matkaopasta + 3kk kaupan päälle hintaan 29 euroa ja tilaajalahjana Jaakko Selinin ”Jaakon matkassa” kirja sekä turbaanipyyhe.

Jos matkakohteista lukeminen ja fiilistely on sun juttusi niin nämä Matkaoppaan tarjoukset kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä.

Käykääpä katsomassa mun messutärpit paikan päälla.

Mahtavia messuja viikonlopun messuilijoille!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Matkamessut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *