Hae
Queen of Eve

Hiusten vaalennusprojekti sai jatkoa

Hiusten vaalennusprojekti jatkuu

Hiusten vaalennusprojekti sai taas maanantaina jatkoa kun astelin yhteistyökampaamooni Gyyliin ja Jennan kampaamotuoliin käsiteltäväksi. Edeltävä vaalennuskerta olikin minulle ensimmäinen askel pikimustasta kohti vaaleaa ja kirjoittelinkin siitä postauksessa hiusprojekti mustasta vaaleaksi, kannattaa tsekata jos et ole vielä lukenut!

Hiukseni ovat hieman ongelmallista laatua jo alun alkaenkin sillä ne ovat hieman karheahkoa ja kuivaa luonnonkiharaa ja hyvin pörröiset luonnostaan. Tämä hiusten vaalennusprojekti parinkymmenen vuoden mustalla markettivärjäämisen jälkeen ole mitään hellävaraisinta käsittelyä vaikka sen kuinka asiansa osaava kampaaja tekee ja on olaplexit mukana.

Onneksi olen valinnut ammattilaisen tätä vaalennusprojektia tekemään sillä nyt olen ihan varma siitä, että jos itse olisin alkanut säätämään yhtään mitään olisi mulla tällä hetkellä parin millin siili. En olisi mitenkään kotioloissa saanut hiuksiani pysymään päässä vaalennusprojektin aikana, sillä niin vaativaa tämä homma näyttää olevan. Kemialliset reaktiot ja hiusten käyttäytyminen kun voivat olla joskus yllättäviä…

Aiemmilla kerroilla hiukseni kestivät vaalennuksen kohtalaisen hyvin, tosin musta väri ei aluksi meinannut lähteä purkautumaan. Olaplexiä on hölvätty hiuksiin jokaisen värjäämisen yhteydessä ja vaalennus tehty koko ajan Schwarzkopfin hellävaraisella Blond Me sarjalla, mutta tällä kertaa kevytkin hapete meinasi olla liikaa hiuksilleni. Takaosa alkoikin kuumenemaan folioissa ja jouduimme ottamaan ne aiemmin pois ja silti hiukset ottivat siitä nokkiinsa.

Olaplex-hoidon, föönauksen, suoristamisen, kihartamisen ja muiden hiusten käsittelyiden avulla lopputulos näyttää kivalta, mutta itse hius on kyllä melkoisen kärsinyt. Tämä tosin oli jossain määrin tiedossa jo etukäteen, sillä hiusten vaalennusprojekti on todella rankka käsittely kerta toisensa jälkeen ja väkisinkin kuontalo tulee siitä hieman kärsimään.

Edellisen ja tämän kertaisen vaalennuskerran jälkeen hius oheni reippaasti ja sitä myös jouduttiin leikkaamaan aikamoisen paljon, mutta ei se mitään. Hius on kasvava luonnonvara! Tämä onkin nyt varsinaista muutoksen aikakautta kun hiukset muuttuvat parin viikon välein tai ainakin kerran kuussa. Kohta tehdäänkin varmaan jotain todella radikaalia ja napsaistaan polkkatukka. Onpahan ainakin kuivat latvat poissa!

 

Sen lupaan että en heitä hanskoja tiskiin ja palaa takaisin mustaan missään vaiheessa, niin ihana kuin musta tukka onkin. Se on kuitenkin luonnostaan vaaleahiuksisella kuin kypärä päässä ja tyvikasvusta on jo parissa viikossa ihan kamala raja. Loputon suo johon en halua enää joutua, vaikka sitten hiusten hyvinvoinnin kustannuksella. Nyt kärsitään jotta myöhemmin voi nauttia! Hiusmuutoksia siis jatkossakin luvassa, pysykää kuulolla.

Jennalle ja muille Gyylin kampaajille saa varattua aikoja ajanvarauskalenterista jonka löydät täältä!

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Näyttää tosi hyvältä ja sopii kyllä mahtavasti tämä uusi lookki sinun omiin väreihisi! ? Hyvä hyvä, että Olaplex on ollut prosessissa mukana. Saman revohkan läpikäyneenä voin suositella Redkenin allsoft-sarjaa ja Olaplexia kotihoitoon. Testailin Joicot, Kerastaset ja muutamat luonnonkosmetiikka-merkit, mutta tuolla yhdistelmällä sain pitkän tukkani pysymään päässäni. Kiva seurata tätä tukkaprojektiasi! Ihanaa kun kirjoittelet. ❤️

 2. Hansu kirjoitti:

  Anteeksi, että sanon mutta mielestäni tuo uusi vaaleampi tukka vanhentaa sua paljon. Tuo yhden kampaamokerran jälkeinen tumman ruskea taas on aivan ihana ja korostaa sun kasvoja kivasti. Mutta tokihan tuo vaalennusprojekti on vasta kesken ja tärkeintä, että itse olet tyytyväinen!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Aijaa? Hassua, kun äitini laittoi heti viestin että vaaleat hiukset nuorensi mua ”v u o s i a” ja päivittäessäni profiilikuvan FB tuli kavereilta kommenttia et näytän paljon nuoremmalta :D Riippuu siis katsojasta näemmä. Omasta mielestäni ei vanhenna eikä nuorenna. Kohti omaa, aitoa ja luonnollista väriähän tässä olen menossa, luulisi sen väkisinkin sopivan koska on se ”oikea” :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.