Hae
Queen of Eve

Hyvä mieli pienestä

Käytiin tänään porukalla uudella asunnolla. Paikalla oli Minnan ja mun lisäksi mun hyvä ystävä Ida ja Minnan kaveri Mira sekä aivan ihana pikkukoira Sonja, oltiin viis naista siellä puuhaamassa. Kun aloin asiaa miettimään niin meillähän oli suorastaan sellainen pienimuotoinen blogimiitti, sillä Ida pitää omaa blogiaan osoitteessa IdaElisa – Cheers to that! ja Mira puolestaan bloggaa Mira’s Destiny blogissa. On tääkin, kaikilla on blogit :D

Oli kiva käydä asuntoa rauhassa läpi nyt kun se oli tyhjä ja listata kaikkia asioita mitä huomattiin vaativan korjausta. Yllättävän vähän oli mitään vikana, ainoastaan sellaisia perinteisiä ja helppoja kuten joidenkin taulukoukkujen ja naulakkojen irroittamista, porausjälkien peittämistä ja seinien maalaamista takaisin siistiksi. Muuten siellä olikin kaikki oikein hyvässä kondiksessa, joten ilolla mittalin huoneita ja katselin mikä minnekin mahtuu. Minna se ottaa rennosti eikä paljoa mittanauhan kanssa heilu, mutta mä olen näitä ”vimosen päälle”-naisia kelle se sisustaminen on koko elämän läpi kestävä projekti ja olen aina pohtimassa jotain sellaisia juttuja. Se on tarkkaa se! Nyt voin etsiä sopivia sohvia ym. kun tiedän millaiset tilat niille on.

Mukavana yllätyksenä paikalle sattui myös asunnon omistaja, hänen vaimonsa ja kaksi tyttöä. Oli kiva tavata myös toinen osapuoli vuokranantajastani ja päästiin sitten porukalla juttelemaan mitä siellä pitää tehdä ja miten minkäkin asian kanssa toimitaan.

IMG_20150530_203309
Mun makuuhuoneen ikkunan alla on ihanat näkymät, pieni pöytäryhmä ja paljon kukkia. Rauhaisa paikka sisäpihalla mihin aamuaurinko paistaa ja siinä voi kuulemma nauttia kahvit ja aamupalat lämpiminä aamuina. Pyykkitelinekin on lähellä, taidanpa alkaa kuivattamaan pyykkejä ulkona :) Jotenkin hassua että niin keskellä kaupunkia on oma rauhansa ja hiljaisuutensa, ihan eri maailmansa. Mä voin jo kuvitella kuinka kuivattelen lakanoita pihalla ja nautin aamiaisesta oman ikkunani alla, ja illalla ystävän kanssa juon pihalla ehkäpä lasin viiniä!

IMG_20150530_202535
Asunnolla pyörimisen jälkeen lähdin hakemaan eteiseen ostamaani tuolia Espoosta, ja päädyin pyörimään Espoon Tapiolassa puoli tuntia autolla pankkiautomaattia etsien. Edes googlaus ei meinannut auttaa ja hirveä homma oli löytää käteistä. Palkitsin itseni tästä urakasta ostamalla jäätelöä vaikken edes oikein jäätelöstä tykkää. Halusinpa kuitenkin, joku pekaaninpähkinä-kinuski ja mudcake oli valintani, mutta oli se sen 5,50e arvoista. Niin ja pakko todeta että hui kuinka kallista. Järkyissä hinnoissa nuo irtojäätelöt.

IMG_20150530_203216
Kävin vielä tuolinhakureissun jälkeen yksin asunnolla pyörimässä ja varastoin yhden valaisimen ja tuolin sinne odottamaan muuttoa. Jotenkin uskomatonta. En mä voi kunnolla edes käsittää että musta tulee töölöläinen. Nautinkohan mä kuukauden päästä viikonlopun aamupalaa pihalla? Kuivatanko niitä pyykkejä ulkona narulla? Innostunko lenkkeilemään ja kiertämään Töölönlahtea? Menenkö istumaan piknikille Hesperianpuistoon? Alanko treenaamaan Töölö Gymillä? Mitä kaikkea mahtaa tapahtuakaan? Jotenkin jännittävää ajatella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *