Hae
Queen of Eve

Köyhä mies jolla poikuus tallella

Ajankohtaiset aiheet puhuttaa

Mies jolla poikuus tallella, se on nyt mielessäni kun satuin lueskelemaan netistä kaikenlaisia uutisia. En tiedä olisiko Iltalehti uutisoinut neitsyytensä nelikymppiseksi säilyttäneestä naisesta, ainakaan otsikoiden artikkelia niin että siinä korostetaan naisen mahdollista vähävaraisuutta. ”Köyhä Sanna 40, on edelleenkin neitsyt – Mietin joskus iltaisin miltä seksi miehen kanssa tuntuisi”. Lähes näin kuitenkin uutisoitiin ”Antista” (lue koko juttu täältä), köyhä Antti kun on nelikymppinen seksuaalisesti kokematon mies ja vielä kaiken lisäksi köyhä (tärkeä yksityiskohta). Köyhä Antti on siis köyhä mies joka ei ole ollut 25 vuoteen seurustelusuhteessa ja näin ollen ei ole koskaan harrastanut seksiä. Mainitsinhan jo että hän on siis köyhä?

Vähävarainen mies ei voi saada seksiä – Naiset haluavat vain rahaa?

”Köyhän Antin” köyhyyttä ja vähävaraisuutta korostetaan jutussa. Köyhyyskö ajaa yksinäisyyteen ja tekee kykenemättömäksi muodostaa ihmissuhteita?

”Antilla on perussairaus, hän on tällä hetkellä työtön ja vähävarainen. Hänellä ei ole autoa eikä ajokorttia, ja hän on muutenkin yksinäinen. Näiden asioiden hän arvelee vaikuttavan tilanteeseensa, siihen, ettei naisystävää ole löytynyt eikä seksikokemuksia tullut. Hän on kirjautunut useampaan treffipalveluun, mutta sekään ei ole tuottanut tulosta. Naisten profiilit tuntuvat pelottaviltakin, ja kovin vaativaisilta. – Joskus tuntuu, että raha on kilahtanut naisilla päähän, ja kun he kuulevat, miten köyhä olen, en kelpaa. Olisin kuitenkin lapsirakas, huolehtivainen mies. En suutu, enkä riitele, Antti kuvailee.”

Totuus piilee pinnan alla – Niin kauan kun on toivoa on elämää

Antti kertoo olevansa yksinäinen ja toisinaan surullinen. Ymmärrän sen, ja olen pahoillani hänen puolestaan että tilanne on tällä hetkellä sellainen. ”Antti miettii, että kohta pitää luopua toivosta. – Viimeiset hetket taitavat olla käsillä nyt, elleivät ole jo menneet. Alan olla kohta vanha.”

Nyt camoon hei! Eihän nelikymppinen ole vasta kun elämän puolivälissä jos sitäkään. Ei tuossa mitään viimeisiä hetkiä ole mennyt ellei itse niin ajattele. Tällä asenteella tilanteeseen tuskin tulee kuitenkaan kovin akuuttia muutosta. Kyseessä ei ole vähävaraisuus tai raha, se on se että Antti mieltää itsensä köyhäksi, puhuu itsestään köyhänä ja oletettavasti pyytelee anteeksi köyhyyttään. Se että on paha olla, huono itsetunto ja jo lähtökohtaisesti varma ettei kukaan huoli kumminkaan, on varmasti kaikkein isoin ongelma.

Uskon ja olen 100% varma että Antinkin lähistöllä on sellaisia naisihmisiä keille hän kelpaisi oikein hyvin, silloin kun ei mässäillä sillä omalla kurjuudella. Vähävaraisia ja työttömiä sinkkunaisiakin on varmasti pilvin pimein, mutta kovinkaan monet eivät halua valittaa ja puhua ikävistä asioista. ”Voi voi kun olen niin köyhä ja yksinäinen, tuskin sinä tämmöistä vähävaraista miestä huolit kuka ei ole päässyt poikuudestakaan eikä minulla ole autoa tai ajokorttiakaan että voisin ajaa luoksesi. Et sinä varmaan tämmöistä halua…” -asenne ei välttämättä ole kaikkein hedelmällisin. Tietenkään en voi olla varma onko lähestymistapa juuri tällainen, mutta jutun tyylistä päätellen olen oikeilla jäljillä.

Syyllistetään siis naisten kovia vaatimuksia siitä ettei saa naista

Mies jolla on poikuus tallella ei ole se ongelma. Eikä se ole se köyhyyskään, vaan pikemminkin se miten näihin kaikkiin asioihin suhteutuu itse. Kannattaa siis enemmän keskittyä siihen mitä itsellään on tarjottavaa kuin siihen mitä kaikkea puuttuu. Ei kukaan työhaastattelussakaan lähde myymään itseään yritykselle kertoen siitä missä kaikessa on huono vaan siitä missä kaikessa on hyvä.

Kumppanin etsimisessä pätee samat asiat: On tärkeä olla yleisilmeeltään siisti (kauneus ja komeus ovat katsojan silmissä), omata sen verran itsetuntoa ettei hattu kourassa pyydellä kaikkea anteeksi (harjoiteltavissa) ja panostetaan omaan ulosantiin: kerrotaan itsestä niitä tärkeitä hyviä asioita joilla on merkitystä toiselle osapuolelle, huonoja puolia salaamatta mutta niitä erikseen korostamatta.

”Köyhä Antti” tuskin on ainoa suomalainen mies joka kärsii yksinäisyydestä vaikkei poikuus olisikaan enää tallella ja paljon on yksinäisiä naisiakin.

Olisiko teille tuo poikuus ongelma? Tai se köyhyys? Mikä mielestänne ajaa ihmisen vuosikausien yksinäisyyteen, onko se vain muiden syytä kun kukaan ei huoli, vai pitäisikö myös omia käytösmallejaan tarkistella aika ajoin? Sana on vapaa!

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

10 kommenttia

 1. Hahaha kirjoitti:

  Joo aivan järjetön artikkeli, miten tollasta voidaan julkaista. Kun tuossa ei ole pointti edes, että se olisi vain kertomus tuolla tavalla menneestä elämästä mikä on vähän surullista, vaan jutussa on pointti syyllistää naisia siitä, että tuo raukka on vielä kokematon koska naiset ovat niin nirsoja ja vain rahan perään.

  Voitaisko tollanen artikkeli kirjottaa esim. ”Kirsti on neitsyt, koska hän on lihava ja miehet ovat niin nirsoja ettei lihava nainen kelpaa”? Ei todellakaan!

  Ja jotenkin tommoset neitsytsedät kuvittelee, että aivan pätevä ratkaisu heidän ongelmaansa olisi nyt se, että joku täysin vieras nainen kadulta tulisi pimpottamaan kotona makaavan ukon ovikelloa ja sanoisi että nyt hoidetaan poikuus pois, minä en ole nirso ja sinäkin ansaitset saada naista! Että niin sen niinkuin kuuluisi mennä, mutta naiset julmuuttaan ja itsekkyyttään vaan eivät tee niin.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo, oli aika ristiriitaista. Mä en tiedä oikein miten suhtautua kun toisaalta säälin sitä yksinäisyyttä ym, mutta jos ei ole ikätovereita kavereina, jauhetaan vaan köyhyydestä ja kuinka naiset on liian vaativaisia… se antaa oudon kuvan. Ja toi sun esimerkki oli hyvä. Ei olis naisesta tollasta kirjotettu kyllä. Outo koko juttu.

 2. viivi kirjoitti:

  Ainoo ongelma jonka tässä nyt nään on se ”Anteeks että oon olemassa”- asenne. Ei henk.koht sytytä miehessä tommonen itsesäälissä pyöriminen.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Se on se pahin. Monen asian summa tietysti tuo, mutta ei se auta se valittaminen ja se että muiden pitää muuttua jos niin ei ole tapahtunut 25 vuoteen, vaan silloin on itse jotenkin muututtava, vähintään oman asenteen kohdalla.

 3. Sanna kirjoitti:

  Toi oli spinoff juttu liittyen siihen edellisenä päivänä uutisoitiin juttuun jossa kerrottiin että varakkuus vaikuttaa seksielämään positiivisesti. Siks niin raflaavasti artikkeli jossa asia nyt keinotekoisesti käännetty ”toisinpäin”.

  Mut joo, aika karu artikkeli mut siis terveydenhuoltoalan ammattilaisena olen kyllä tavannut näitä tosielämän Antteja ja kyllä siellä on usein takana monenmoisia solmuja. Ei se sattuma ole että usein nämä ”Antit” jakavat samanaisia elämänkokemuksia/sairauksia/sosiaalisia rajoitteita jotka johtavat yksinäisyyteen (syrjäytymiseen?) ja köyhyyteen. Tässä jutussa vähävarausuus ja yksinäisyys oli nyt laitettu korreloimaan keskenään seksielämää kanssa. Uskon että todellisuudessa muut asiat ovat johtaneet tähän valitettavan syrjäytymiseen ja nämä muut ovat lieveilmiöitä siitä, ei syitä.

 4. Emma kirjoitti:

  Kannattaa huomioida, että tää artikkeli on varmaan nähnyt hieman värikynää toimittajan toimesta. Tuskin Antti on ihan noilla sanoilla itseään mainostanut naisille :D Toki Antilla on varmaan huono itseluottamus ja se jos mikä huokuu ihmisestä eikä kukaan jaksa ”anteeksi, että olen olemassa” -tyyppisiä ihmisiä…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Toki voi olla että värikynää on käytetty, mutta toisaalta, mä kyllä tiedän samanlaisia ihmistyyppejä joten en yllättyisi vaikka artikkeli olisi sanasta sanaan totta. Vastaavia tarinoita on netti pullollaan ihan yksityishenkilöiden toimesta. Valitettavasti… :D

 5. Laura Palmer kirjoitti:

  Ei se vika kyllä pelkässä köyhyydessä ole.

  Maailma on väärällään persaukisia miehiä, pummeja suorastaan, jotka kuitenkin valloittavat naisia liudoittain paha poika- karismallaan.

  Jutusta paistaa jonkinlainen moniongelmaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *