Hae
Queen of Eve

Meneehän se vapaapäivä näinkin

20150602_123427_resized
Ympäri kaupunkia ajellessa paikasta A paikkaan B ja hirveissä ruuhkissa jumittaessa. Nyt kun tämä muuttotouhu on ajankohtaista, niin on samalla tullut tehtyä aika paljon uusia hankintoja. Kaikenlaista kodin sisustustavaraa ym. olen bongaillut netistä (en osta kaikkea uutena), joten tämä päivä onkin sitten mennyt näitä bisneksiä hoidellen. Että kiitos vaan, kovin levänneeltä tuntuukin!

Reikä päässä saa siis painattaa, mutta jos huomenna sitten ottaisi iisimmin. Mulla on kevätflunssa, vähän liikaa kaikkea samaan aikaan niin ei ihmekään että sairastuu. Kyllä tää tästä, enää kolme viikkoa ja sitten se ois oma koti kullan kallis <3 Yleensä en sorru tälläisiin turhanpäiväisiin parin lauseen päivityksiin, mutta halusin kertoa kuitenkin miten menee just nyt, ja nyt menee näin. Hyvä että ehtii edes hengittää tässä kiireessä. Huomenna lupaan pysähtyä ja koota ajatuksia, ja tuon niitä hieman enemmän tänne bloginkin puolelle.

Sen verran ehdin kuitenkin tässä koneellakin istua että kävin tilaamassa pari juttua Ellokselta. Mukaan lähti aivan MUST helmalakana, seinätarra ja kivat kesäkengät :) Aina sitä on vähän pakko jotain…

picisto-20150602102425-608773Seinätarra alessa 60% vain 9,50 euroa täältä // Helmalakana alessa 30% eli 25 euroa täältä

ja sitten vielä nää 12 euron kengät jotka oli 60% alessa täältä :)

picisto-20150602102156-174655
Jos tekee mieli shoppailla ja aletuotteissa ei ole mieleistä niin koodilla 315405 saat 30% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut*

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.