Hae
Queen of Eve

Mun typerät, nolot ja huonot tavat

IMG_20170130_150334_resized_20170130_030348524

ÄLLÖVAROITUS! Stressistä johtuen kynsinauhat on taas revitty ruvelle :(

Huonot tavat joista en tunnu pääsevän eroon

Mulla on tapana repiä ja pureskella kynsinauhoja
Tää on ehdottomasti pahin ja noloin. Pääosin käteni ovat ihan kauniit, mutta toisinaan kun läheltä katsoo niin… uups. Joskus lapsena purin kynsiä ja mulle ostettiin sitä hirveän makuista Kynneliä, ja sitten lopetin. Jostain syystä en kuitenkaan pysty lopettamaan kynsinauhojen järsimistä, ja joskus mulla on ihan kamalia kynsitikkuja…

Finnien ja epäpuhtauksien jatkuva räpeltäminen sormin
En vaan pysty lopettamaan. Pakko puristella ja rapsutella. En voi jättää yhtäkään finniä tai ihonalaista paisetta rauhaan. Niitä on pakko ronkkia ja jopa neulan avulla puhkoa jos puristelu ei tuota tulosta. Tiedän että paranisivat kai nopeammin jos en sörkkisi mutta kun en vaan pysty olemaan puristelematta.

Olen surkea lajittelemaan roskia
Tekisi mieli mättää kaikki vaan yhteen ja samaan, eikä huvittaisi erotella mitään. Minnan kanssa yhteen muutettuani asiat kuitenkin muuttui, koska Minna valisti että on junttia olla lajittelematta. Silti joskus mätän kaikkea sekaisin ainakin kun omia roskia keräilen, mutta keittiössä osaan käyttää jo biojäteroskista.

Jätän aina useita desejä juomatta limsapullosta
Tää on tosi idiootti ja huono tapa, enkä oikein tiedä miksi tätä teen. Juon usein light colaa suoraan pullon suusta (1.5 litran pullo), ja sitten kun pullo lähenee loppuaan… en tiedä. Mulla saattaa olla joskus makuuhuoneessa lipaston päällä, hyllyssä, kampauspöydällä ja yöpöydällä vajaat pullot light colaa. Aivan älytöntä hukkaamista, ja muutenkin juon light limsaa kohtuuttoman paljon.

Puhtaiden pyykkien säilyttäminen kasoissa
Mikä hemmetti siinä on niin vaikeaa lajitella niitä kaappeihin ja lipastoihin paikoilleen ja henkareihin roikkumaan? Tuntuu että mulla on jatkuvasti joku saamarin vaateröykkiö jossain nojatuolissa ja pari kassillista puhdasta pyykkiä odottamassa lajittelua. En vaan saa aikaiseksi!

Onko kellään muulla samoja?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. qwerty kirjoitti:

  Pyykkikasat on tuttuja. :D Ehkä jos olisi joku upea vaatehuone, voisi vaatteiden lajittelu olla mukavampaa. Mutta kun on kämpässä ne tasan kaksi kaappia, joissa vielä turkiskuoriaisten takia ilmatiiviin muoviboksit, niin kaikki kledjut pitää huolella viikata yliluonnolisen pieneen tilaan ja ähh.

  Yleensä laitan läppäriltä/tabletilta jonkun leffan tai sarjan pyörimään, ja viikkaan vaatteet kaappiin siinä ruutua tuijotellessani…

 2. Nore kirjoitti:

  Kynnet/kynsinauhat + finnit… Ei voi mitään. Neula löytyy kylppärin kaapista, että varmasti saa kaikki veke :D ällöööööö

 3. taika kirjoitti:

  Juu on tuttua, tuo finnien puristelu!! Varsinki ku tiedän mitä jälkee sillä.saa aikaseks! Yleensä jos ei ois ollenkaan lähteny repii finniä auki, se ois todnäk pian ihan siisti mut mä revin niin kaikki auki et jää punasia verisiä paukamia ja ne näkyy kilsojen päähän. Jos oon vaik jo nukkumaan menny ja huomaan sängys jonku paukaman jossain, on ihan vartavasten noustava ylös sängystä peilin ääreen repii se tali sieltä pois heti.

  Ääliömäisin pakkomielle mulla tulee myös ripsien pidennyksestä, jos ne on jo siinä vaiheessa et ovat kerenneet ylikasvaa ja huoltoon ei heti pääse. Siis mä rupeen repii niitä ite sormin pois :( :( siitäpä vasta tulee KAMALAA jälkee, ku revin siinä sit kivasti omatki ripset!! Samoin mulle käy aina rakennekynsien kaa, jos tulee liikaa huoltoväliä. Rupeen repii niiden kynsien reunoja ja pahimmillaan revin koko sen rakennekynnen ite irti.

  Toisin sanoen itteeni vaivaa tommonen et pitää näpertää ja repiä kaikkee.

 4. MariA kirjoitti:

  Mulla on suupielessä joulukuun puolesta välistä lähtien karmee rupi mitä olen räpeltänyt auki jo siis sen kuukauden päivät. Oli siis alunperin ihan finni… Aluksi repesi joka kerta kuivuessaan kun söi, mutta sen jälkeen olen räpeltänyt sen tasasin väliajoin auki. Ihme etten ole saanut jotain tulehdusta! Nyt ollaan jo voiton puolella, mutta silti eksyn välillä raapimaan jos jostain löytyisi vekki mistä lähteä nyhtämään :D Kynsien pureskelua en harrasta enää niin aktiivisesti osittain töiden takia (kädet likaantuvat usein päivän aikana), mutta silloin tällöin stressaavan tilanteen ollessa päällä kynnet huomaamatta lyhenevät ilman saksia..

  Pyykkien kaappiin pistäminen on ahdistavaa! Itselläkin on niin monta kategoriaa että ärsyttää jo viikatessa miettiä kuinka monta juoksua joudun tekemään milloin sukkalaatikolle, yöpaitahyllylle, treenivaatekaapille ym. Yhden kerran hermo on pitänyt ja olen tarkkaan harkiten viikkaillut vaatteet menojärjestyksessä koriin ja korin kanssa kulkenut kaapilta toiselle. Kaipa tuohonkin jaksaisi keskittyä jos pyykkäisi usein, mutta nyt pyykkäys on asia mikä hoituu kaiken muun ohessa eikä jaksa turhia keskittyä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.