Hae
Queen of Eve

Ylelliset MonSun Home Spa tuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Tovi sitten esittelin Instagramstoorissa ostamani MonSun Spa ihonhoitotuotteet jotka tilasin Kicksistä*. Ihastuin tuotteisiin saatuani PR-toimisto Marsaanalta tuotemerkin tuoksukynttilän jossa oli todella hienostunut tuoksu. Hotellimainen, ylellinen ja laadukas.

Saman hienostuneen tuoksun havaitsin Minnassa kun kohtasin hänet suihkunraikkaana. Ihastellessani tuoksua, Minna kertoi peseytyneensä MonSun Span suihkuvaahdolla ja sen jälkeen käyttäneensä saman sarjan vartalovoidetta. Se oli aivan ihastuttava tuoksu!

Siitä innostuneena halusin itsekin hankkia lisää MonSun Span tuotteita, sillä jo pelkkä tuoksukynttilä oli saanut mut rakastumaan tuoksuunsa ja Minnan ihosta vienosti leijuva raikas tuoksu huumasi mut tilaamaan myös vartalonhoitotuotteita. Päätös oli oikea!

MON|SUN on pohjoismainen tuotemerkki

Se tarjoaa laadukkaita hoitotuotteita vartalosta ja mielestä huolehtimiseen. Design henkii skandinaavista minimalismia. Valikoimissa on neljä kattavaa ihonhoitosarjaa sekä sisustustuotteita ja huonetuoksuja. MON|SUN on lyhennys sanoista ”Monday to Sunday”, mikä viittaa tuotteiden kykyyn vastata kaikkiin tarpeisiin, joita iholla, vartalolla ja mielellä voi olla viikon mittaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Tuoksukynttilät

PR-toimistolta saamani tuoksukynttilä on Weekend Remedy Calming Oats*,  jota poltan makuuhuoneessa. Sen tuoksuna on hennot, vaniljaiset terälehdet ja mielestäni se sopii täydellisesti juuri makuuhuoneen ilmapiiriin. Kynttilä on valmistettu luonnonvahasta ja se on hienossa keraamisessa purkissa. Paloaika on noin 50 tuntia, joten tätä saa polttaa aika pitkään. Ensimmäisellä kerralla poltin kynttilää ohjeiden mukaan neljän tunnin ajan, sen jälkeen olen poltellut muutaman tunnin kerrallaan. Tuoksu säilyy ilmassa kauan, muttei ole liian vahva. Tämä tosin on subjektiivista, sillä kaikki kokevat tuoksujen voimakkuudet erilailla. Uskoisin kuitenkin tämän olevan useimpien aisteille sopiva sillä tässä ei ole mitään liian pistäviä ja vahvoja tuoksu-ominaisuuksia.

Vartalonhoito

Vaahdoksi muuttuva suihkugeeli on mun ihan uusi lemppari, sen kanssa on niin ihanaa peseytyä. Suihkugeeli tulee purkista ulos kuin sheivausvaahto ja itsensä saa saippuoitua ihanan paksulla ja kermaisella vaahdolla. Näitä tuoksuja on useampia, mutta mun valintani oli Friday Foaming Bliss Calming Oats* joka on tuon tuoksukynttilän kanssa samaa tuoksumaailmaa. Figs and White florals -tuoksussa on jasmiinin, viikunan ja vetiverin vivahteita, jotka tuovat mieleen luksushotellin intensiivisen ja kutsuvan ilmapiirin. Toinen valintani suihkugeeleistä oli Friday Foaming Bliss Vitamin & Oil*,   jonka setrin, pippurin ja patsulin lämpimän puinen tuoksu tuo mieleen metsänsiimeksen ja poltetut yrtit.

Suihkugeeleille valitsin kaveriksi saman tuoksusarjan vartalovoiteet, After Hour Moist Calming Oats Bodyn* joka on täyteläinen ja syväravitseva vartalovoide mikä sisältää ihoa rauhoittavaa ja rentouttavaa kaurauutetta. Täydellinen viikonlopun hemmottelutuote. After Hour Moist Vitamin & Oil Body* on puolestaan täyteläinen ja elvyttävä vartalovoide, joka sisältää vitamiineja ja öljyjä ja tekee ihostasi silkinpehmeän hyvin ansaittuina vapaapäivinä.

MonSun 20% alennuksessa Kicksissä juuri nyt!

MonSun sarjan tuotteita löytyy nyt 20% alennuksella Kicksin verkkokaupasta. Kannattaa käydä katselemassa josko sieltä löytyisi mieluisia tuotteita mikäli ylellinen suihkukokemus tai muuten ihanan laadukkaat sarjan tuotteet kiinnostaa. Voin lähes luvata ettette tule pettymään jos arvostatte hienostuneita tuotteita ja minimaalista designia. Näihin kannattaa ehdottomasti tutustua!

Mon|Sun sarjan alennukseen pääset suoraan TÄSTÄ*!

Tuoksukynttilä saatu PR-näytteenä

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *