Hae
Queen of Eve

Vain isorintainen nainen on NAINEN

Maanantai-illasta kun selailin Facebookin newsfeediä ei kauaa tarvinut scrollailla sivua ylös ja alas kun oli jo parisenkymmentä linkitystä blogikirjoitukseen jossa kerrottiin kuinka ”pienet rinnat ei ihmistä huonommaksi tee”. Jostain syystä pienirintaiset naiset eivät kuorossa kiitelleetkään ja taputtaneet hyväksyvästi käsiään yhteen näin ihanan lohduttavalle ja kovin armolliselle kommentille, vaan vaikuttivat pikemminkin ärtyneiltä. Noh, mikäs mättää? Eikös pitäisi olla kiitollinen kun sai synninpäästön siitä ettei ole huono nainen vaikka on pienet rinnat? Ja hei, ainahan voi kuitenkin valkaista hampaansa!

Mä lähdin rehellisesti vetämään omaa vitsikästä linjaani heittämällä omaan statukseeni jutun tyyliin ”kuolkaa kateudesta laudat ystäväni” lukematta alkuperäistä blogikirjoitusta kokonaan, sillä olen ottanut tähän ikään mennessä monissa asioissa asenteen IDGAF. Jos joku ei hienoa slangisanaani ymmärrä, KVG. Päätin kuitenkin lukea kirjoituksen kokonaan jotta voin oikeasti osallistua keskusteluun, ja niinpä sitten teinkin. Alkuperäinen kirjoitus löytyy täältä.

Yritän olla provosoitumatta tämän kaltaisista kirjoituksista koska minua ne eivät hetkauta suuntaan eikä toiseen, joten voin vain todeta että kyllä Maisa nyt tempun teki. Klikkauksia blogiin satelee katkerilta ja raivoa kihiseviltä naisilta ihan siinä missä kuola suupielestä valuvilta miehiltäkin, ja mainostajat hykertelee kun blogin kävijämäärän tahtiin kassa sanoo ka-ching, ka-ching! Isotissinen tyttö iski kultasuoneen dumaamalla kaikki pienirintaiset naiset, sillä mikä muu voisi enempää ärsyttääkään?

Ennen kuin jatkan pidemmälle paasaustani, on tähän väliin sanottava pieni disclaimer.

Blogikuva

Nämä rinnatko määrittävät sen kuinka nainen minä olen? Pienimmillä olisin siis vähemmän?

Itse olen  suuririntainen nainen ja olen ollut sitä aina, myös luomuna. Olen omannut DD/E kuppikoon rinnat jo omasta takaa ja sittemmin kolmenkympin maissa kävin korjaamassa rintojani ja minulle tehtiin kohotusleikkaus. Massiivista rintaani asennettiin tukemaan sisäiset ompeleet ja implantit pitämään pakka koossa. Nykyisin kuppikokoni on pääasiassa F joten melonien sijaan omaan kansankielellä jättimelonit. Tästä kaikesta isorintaisuudestani huolimatta voin sympatiseerata pienemmällä rintavarustuksella olevia naisia, sillä kyllähän tuollaista tekstiä voi olla kohtalaisen ärsyttävä lukea. Minä pidän isoista rinnoista, mutta ymmärrän täysin että kaikki eivät pidä, enkä yritä ketään sellaiseen

Ongelma ei suinkaan ole se että miksi provosoitua jonkun ns. ”turhan julkkiksen” (anteeksi Maisa, with all my love) kirjoituksista, koska jokainen saa olla mitä mieltä tahansa. Ehkä kyseessä on enemmänkin se, että siitäkin huolimatta että on yritetty selittää kuinka jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on, tämän tyyppisillä kirjoituksilla heitetään vesilintua kaikella sillä muka hyvää tarkoittavalla lässytyksellä kuinka jokainen on kaunis omana itsenään ja kaiken kokoiset ja malliset rinnat ovat hyviä. Eihän ole! Sitä on oltava kurvikas ja isotissinen ja kaunis! Ja rintojen on oltava kiinteät pallot, ja on vääryys vaatia miehiä tyytymään johonkin huonompaan.

Parasta antia kirjoituksessa oli ehdottomasti asiantuntijaksi valittu strippari, joka kertoi että pienirintaisten naisten miehet käyvät tyydyttämässä tarpeensa isorintaisen stripparin luona. Joo-o. Mä luulen että strippareiden luona tarpeensa tyydyttävien miesten mahdolliset ongelmat ovat ihan jotain muita kuin pienirintainen nainen kotona, ja ainahan olisi voinut valita isompirintaisen vaimon jos se niin tärkeää on tai kustantaa eukolleen silikonit, joku emäntähän voisi itsekin sellaisia haluta. Tälläisille stripparien asiantuntijalausunnoille miesten mielihaluista annan kyllä piut paut, ja toivon että niin tekevät kaikki muutkin ihmiset. Mitään kauhean kattavaa galluppia miesten mausta ei saada strippareiden asiakaskuntaa seuraamalla, kun sitä ei saada muista miehistä muutenkaan. Ei ole olemassa universaalia totuutta.

Pääasiassa miehille on kelvanneet ihan kaikenlaiset rinnat, on pientä ja suurta, on ketunnokkaa ja räiskälettä, on pystyä ja pehmeämpää mallia. On luomua ja nykyään myös silikonia, ja kun oli aika milloin asialle ei voitu mitään, ei myöskään vaadittu liikoja, ei itseltään eikä etenkään muilta.

Siitä jäinkin pohtimaan että tiedätkö mitä Maisa? Vielä joitain vuosikymmeniä sitten sinä olisit joutunut pakottamaan sen miehesi syömään vasten tahtoaan kilokaupalla inhokkiruokaansa ja tyytymään itikan pistojen kokoisiin alkuperäisiin rintoihisi. Minä puolestani olisin taas saanut hölkätä ympäriinsä raskaat jättilotkot silmäni mustiksi lätkien, joillekin olisi kelvannut ja joillekin ei, mutta ehkä me naiset emme itse olisi stressanneet asiasta näin kamalasti ja samalla luoneet niitä paineita myös kaikille muille?

Uusi lentävä idiotismi olkoon: ”Miehen pakottaminen kiihottumaan olemattomista itikanpistoista aka pelkistä nänneistä on sama, kuin nainen pakotettaisiin mieltymään miehestä ILMAN MUNAA!” – Maisa Torppa

Tisseilemisiin!

16 kommenttia

 1. niinuli kirjoitti:

  Voi että! :D mä oon ihan kauhian onnellinen omista B-kupeistani, en vaihtais näitä mihinkään ikinä! sairaan helpot, ei hiota, ei koske niskaan, kätevät juostessa, kätevät muutenkin kaikessa pukeutumisessa. Jos ottaisin vaikkapa silikonit, niin epäilen että tuntisin itseni oikeastaan isoksi ja ehkäpä lihavaksi. En pysty käyttämään edes mitään kohottavia/täytteellisiä liivejä koska tunnen itseni isoksi. (enkä kyllä tiedä miksi)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Et sä voi olla tota mieltä. Kyllä sun nyt vaan kannattaa suurentaa rintasi tai jos et vieläkään niin valkaise ainakin hampaasi! ;)

  • tissitönnä on hyvä olla kirjoitti:

   Mä oon b-kuppi, mutta ottaisin mielelläni a-kupit. Olen niin siro, että isot tissit saisi oloni tuntumaan lihavalta. Treenaan paljon ja ihailen enemmän treenattua naisvartaloa kuin muodokasta. Hyvä perse on tärkeämpi kuin lollot :D
   Jokainen olkoon mitä on. Makuja on monia

 2. MariA kirjoitti:

  Ehkä mulla on nyt sitten paikallaan anteeksipyyntö mieheltäni, kun olen pakottanut hänet tyytymään B-tisseihini :D

  Mä jotenkin kaipaan aikoja, jolloin ihmisten tyhmyys oli piilossa omassa pääkopassa eikä kaiken kansan näkyvillä facessa tai blogeissa… Enkä luonnollisesti tarkoita tätä sun blogia tässä tapauksessa :)

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Mä rupesin nauraan eilen siitä sun FB-päivityksestä :D
  Tuo Maisan kirjoitus taas oli ihan omaa luokkaansa… En viitsinyt edes ärsyyntyä :P

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo en mäkään ärsyynny mutta harmittaa hieman se että taas asetetaan lisää ulkonäköpaineita ja vahvistetaan viestiä että tiettyyn muottiin on mahduttava vaikka väkisin.

 4. Veera kirjoitti:

  En tiedä kumpi on surullisempi: nainen joka ei saa miestä ilman ”kunnon tissejä” vai mies joka valitsee naisen pelkkien rintojen perusteella :D Noh, kaikki tavallaan! Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

 5. ericca kirjoitti:

  Haha, mua huvitti ihan todella tämä kirjoitus jonka luin myöskin :-D. Itsellä on C/D kuppi ja en oo ikinä ymmäryänyt hömpötystä isoista tisseistä. Noh, en ole ollut ”aidan toisella puolella” mutta haluaisin olla. Vaikken jättimelooneja omaa niin silti ärsyttää katsella kuvia joissa ainakin omaan silmään näkyy eka tissit häiritsevällä tavalla. Olen öiikunnallinen mutta isot tissini ärsyttävät itseä. Ei niistä haittaa ole mutta näytyäisin mielestäni fitimmältä jos varustusta olisi vähemmän. Nyt onkin pienoista painonpudotusta menossa ja mukava huomata että sieltäkin tavaraa lähtee. Olisin tyytyväinen b-kupin rintoihin ja mieskin sanoi että vaikka pitää rintojeni koosta nyt niin ei hän lanssani niiden takia ole, joten jos pienemmät tekevät mun onnelliseksi niin go gor it. Toisekseen, makuja on takuulla monia!

 6. kaisa kirjoitti:

  Hah :D Luin tuon blogi kirjoituksen nyt ensimmäistä kertaa ja ei luoja miten provosoiduin! Itse omaan A kupit aka pelkät nännit ja ärsyttää että pieni tissisyyttä pitää aina jotenkin surkutella ja selitellä kuten Janni Hussi tässä juuri blogissaan. Media vilisee kampanjoita itsevarmojen kurvikkaiden ”ylipainoisten”naisten puolesta, mutta missä ovat meidän lautojen naisten ylpeät edustajat.. :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Niin ja varmasti tosi mukavaa lukea kuinka joku toitottaa totuuden torvena kuinka ne nyt vaan on tosi huonot ja epäkiihottavat vaikka olisi itse täysin tyytyväinen. Kivakiva! Mut meitä on moneen lähtöön…

 7. Aada kirjoitti:

  Voi morjens. Enkä viittaa tuolla tähän sun tekstiin vaan alkuperäiseen blogikirjoitukseen. Maailma on mennyt jotenkin tosi oudoksi siinä(kin) mielessä että nykyään oikeastaan kuka tahansa voi julkaista netissä ihan mitä tahansa oli se kuinka typerää tai älytöntä hyvänsä. Ja mitä älyvapaampaa sen varmemmin joku jakaa kirjoitusta somessa ja sitä kautta se päätyy myös lehdistön haaviin mistä alkaa mahdoton myllytys puolesta ja vastaan. Ja aina vain parempi jos kyseessä on joku ns. turha julkkis josta tässäkin tapauksessa voinee puhua. Sinänsä jonkun yksittäinen kirjoitus on aika yksi hailee mutta kuten kirjoitit niin suuremmassa mittakaavassa tässä on kyse siitä että lisätään ulkonäköpaineita ja annetaan joku muotti mihin pitäisi sopia.

  Tämäkin kohu on osa suurempaa ongelmaa: ihmiset eivät kertakaikkiaan osaa käyttäytyä netissä. Tämä ei koske pelkästään törkykommentteja vaan myös tällaisia älyvapaita kirjoituksia, kannattaisi miettiä kaksi tai vaikka kolmekin kertaan ennen kuin kirjoittaa ja vielä neljännen kerran ennen kuin julkaisee. Kaikillahan on oikeus mielipiteeseen mutta ihan kaikkea ei kannattaisi ääneen sanoa. Ja sitten kun joku päästää ilmoille varsinaisen aivopierun niin ihmiset kommentoivat OMALLA NIMELLÄÄN aivan järkyttäviä törkeyksiä. Sama juttu monien uutisten kanssa joita pääsee nykyään kommentoimaan vapaasti lähes kaikkien lehtien sivuilla. Mitä järkyttävämpi ja traagisempi juttu sitä kärkkäämmin kommentoidaan. Jälleen, jokainen varmasti muodostaa asioista oman mielipiteensä ja se on ihan fine mutta mölyt pitäisi pystyä pitämään mahassaan kun lähdetään haukkumaan tuntemattomia ihmisiä. Moni ei ilmeisesti tule ajatelleeksi että esim. työpaikkahaastattelussa nuo jutut saattaa löytää edestään, voisin kuvitella että nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus että tsekataan minkälaisia osumia haastateltavasta löytyy netistä.

  Olen jo pitkään miettinyt oman blogin aloittamista koska kaipaisin esim. treenijuttuihin sellaista vuorovaikutusta mitä tälläkin portaalilla harrastetaan bloggaajien ja lukijoiden välillä. Valitettavasti jotkut lukijat eivät täällä(kään) osaa käyttäytyä vaan blogeihin kommentoidaan välillä melkoista törkyä. Toki joskus kirjoitukset ovat raflaavia ja jopa provosoivia MUTTA sitähän te kirjoittajatkin varmasti haette että kirjoitus herättäisi ASIALLISTA keskustelua ja mielipiteitä puoleen jos toiseen. Haukkumisella ei saavuta mitään. Huh, tulipa avautuminen. Olen puhunut.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kiitos varsin pitkästä ja kattavasta kommentista :) Näinhän se on, jonkinlainen suodatin voisi olla niin kirjoittajilla kuin kommentoijillakin, mutta… niin. Noh, hyvä että tällä herätettiin edes keskustelua, ja ehkä niitä järkeviä vasta-argumenttejakin tuli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.