Hae
Queen of Eve

Gant pyyhkeet kylpyhuoneessa

GANT pyyhkeet kylppäriin!

Gant pyyhkeet on olleet THE juttu jo pitkään mun kylppärissä, sillä GANT HOME on jo jonkin aikaa ollut yksi mun suosikki sisustukseen liittyvissä merkeissä. Viimeisen vuoden aikana mä olenkin tilaillut useita Gantin sisustusjuttuja Ellokselta. Mulla on ollut jo pidempään käytössä Gantin Premium Terry Towel -sarjan käsipyyhkeitä niin vaaleanharmaana kuin tummanharmaana versiona ja olen ollut todella tyytyväinen laatuun.

Aina kausittain vaihtelen kotona sisustuksessa pieniä juttuja, kuten liinavaatteita, sisustustyynyjä, päiväpeittoja, pyyhkeitä ym. Tällä kertaa mua kiinnosti hankkia lisää Gantin pyyhkeitä ja päädyinkin tilaamaan Ellokselta jo pidempään unelmoimani Gantin valkoiset Promotion -sarjan käsipyyhkeet sekä kylpypyyhkeet.

Valkoiset Gant pyyhkeet

Ennen mustahiuksisena mä pystyin vain unelmoimaan valkoisista pyyhkeistä eikä niitä ole tullut kovinkaan paljoa omistettua, ihan käytännön syistä. Hiusväriä irtosi jatkuvasti pesujen jälkeen ja aika monet pyyhkeet menivät samantien kamalan näköisiksi. Vaikka hiusväri lähtikin aika hyvin pesussa pois, oli valkoiset pyyhkeet samantien jo yhden käytön jälkeen aika ruokottoman näköiset ja kyllä mä niihin useammin kuin kerran itseni kuivaan ennen pesua.

Nyt on ihanaa kun uskalsin hankkia taas kokovalkoista, tuo jotenkin ylellistä fiilistä mun mielestä. Hotellivibat on heti päällä jos on valkoisia pyyhkeitä ja lakanoita! Seuraavaksi ajattelin tilata vaihteeksi mustat/antrasiitinharmaat Gantin Window Check -sarjan pyyhkeet, sillä ne on mun mielestä todella tyylikkäät. Pyyhkeitä saa olla muutamat erilaiset niin pysyy hyvin kierrossa ja tulee vaihtelua.

Pientä vaihtelua

Innostuin myös tilaamaan Ellokselta uusia käsisaippuoita koska niissä oli niin hauskoja tekstejä, en ollut vastaavia nähnyt missään ja musta nuo pumppupullot jo itsessään oli hyvä sisustusidea. Luxe De Provence onkin aika uusi sarja ja sisältää mustalla ja valkoisella pohjalla olevia erilaisia tekstejä.

Mä tilasin nuo kaksi WORDS marseillesaippuaa ja olen nyt jonkun aikaa käyttänyt tuota valkoisella pohjalla olevaa. Tykkään saippuasta tosi paljon, on mielestäni laadukasta. Se ei sisällä eläinrasvoja, väriaineita eikä keinotekoisia ainesosia. Saippuan pohjana kookosöljy ja luonnollinen glyseriini. Tuoksun nimi on woody musk ja se on mielestäni suhteellisen mieto, ei siis mikään vahvan myskinen.

Saippuaa ja tuoksuja

Hankin myös Compagnie De Provence -sarjan tyylikkäässä purkissa olevia puuvillankukalle tuoksuvia tuoksutikkuja kylppäriin ja asettelin ne lavuaarin reunalle. Tuovat mukavasti sellaisen jatkuvan hyvän tuoksun kylppäriin ja toimivat astetta tyylikkäämpänä raikastimena.

On ollut kiva mennä vessaan kun aina oven avatessa siellä tuoksu extraraikkaalta ja hyvältä, mutta ei sellaiselta perinteiseltä vessaraikastimelta, tiedätte kyllä mitä tarkoitan.

Nyt mennään siis hetki tällaisella valkoisella ja vaalealla teemalla kylppärissä. Myöhemmin syksyllä vaihdan varmaan taas mustia pyyhkeitä ja jotain tummempaa. Olen myös haaveillut että ostaisin lattialla kylppärimaton, sellaisen minkä levittäisin aina suihkujen jälkeen kun lattia on vielä kostea, eli enemmän kuitenkin pyyhemäisen minkä voi sitten kuivattaa patterilla.

Mulla on kaapissa myös musta suihkuverho joka oli alunperin kylppärissä, mutta sen kanssa tulee aika pimeää… Noh, katsotaan. Nyt mennään hetki tällaisessa vaaleassa moodissa :)

25% ALENNUSTA TILAUKSESTA!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 03.09.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Alennuskoodi on 365412 ja shoppailemaan pääset suoraan TÄSTÄ!

Muista käydä osallistumassa Dermosil -arvontaan postauksessa Mistä meillä riidellään?

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *