Hae
Queen of Eve

GUESS QUINN ja alennushuuma

Kolmisen viikkoa sitten hankin itselleni pitkästä aikaa jotain Guessilta kun sain Fashionstorelta lahjakortin käytettäväkseni. Ostokseni oli kiva eläinprinttinen lompakko jonka voit tsekata postauksesta Guess what?!? Siitä se innostus sitten taas lähti ja kun Fashionstorella on ollut viimeisen kuukauden ajan ihan mielettömät alennukset ja Outlet täynnä poistuvia tuotteita niin olen tehnyt muutaman uuden hankinnan.

20150715_191617_resized
Se missä olen tyytyväinen itseeni on se että harkitsen knykyään paljon pidempään ostosten tekemistä ja uskallan odotella alennuksia, etenkin mikäli kyseessä ei ole mikään MUST HAVE tuote joka voi loppua kesken. Katselin Fashionstoreltakin jo lahjakortin aikaan laukkuja ja kalliimpia hankintoja, ja koska mieluiset laukut olivat siellä 200-300e kieppeillä ja lompakot lähellä satasta niin kun kyseessä oli vain ”toi olis ihan kiva” -hankinta niin jätin kokonaan ostamatta.

Eipä kuitenkaan tarvinut kauaa odotella kun laukku ja siihen sopiva lompakko tiputtivat hintaansa 50% joten pieni nettishoppailu tuli heti kysymykseen. Parinsadan laukku lähti alle satkulla ja lompakkokin vain nelisen kymppiä. Tosi hyviä hankintoja ja sopii erityisen hyvin kesään ja syksyyn. Lompakon plussana on taas tuo kiva irroitettava hihna jonka saa rannelenkiksikin tai pois kokonaan, ihan miten haluaa. Ja nuo isommat lompakot vetää sisäänsä sen puhelimenkin niin menevät pienestä laukusta aina aika ajoin.

20150715_191628_resized
Fashionstorella on edelleen SUMMER SALE* (klick) missä kesän mallisto myydään  -50% alennuksella. Outlet -puolella vaatteita ja asusteita lähtee jopa -80% alennuksella. Liu Jo aitonahkaiset laukut on 50% alennuksella ja myös esim. kaikki Guess -kellot ja korut -50% joten siellä kannattaa käydä katselemassa.

Koodilla 9BRHDC1L saat vielä 10% lisäalennuksen jo alennettuihin tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 30.07.2015 asti, mutta kannattaa kiirehtiä sillä tuotteet myydään nopeasti loppuun ja joitain on jäljellä vain yksittäisiä kappaleita.

Fashionstorelle pääset shoppailemaan klikkaamalla TÄSTÄ*

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

5 kommenttia

 1. taika kirjoitti:

  Voi että noi on ihania!!! Mutta kun katselin noita niin ei siel ole enää paljon mitään jäljellä. Mun ois pitäny olla ajat sitten liikkeellä!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo noi kaikki menee tosi nopeeta. Liu Jo aitonahkaisia laukkuja ja myös niiden lompakoita on kivasti, ja muutenkin satunnaisesti kaikkea, mut kiire on jos jonkun tietyn meinaa haluta.

 2. taika kirjoitti:

  No niin, oli sit pakko tilata sielt yks ihana laukku… kiitos alekoodista! Ku onhan mun mieskin nyt monta kertaa sanonu et mun pitäs hankkia joku uusi laukku ku vanhat niin kulahtaneita. Mut mä menin jo Tätä ennen ehtimään ostaa jo yhen laukun, mutta ku tää guessin vaal.pun unelma on niin herkku… on niin erilainen. Jee, nyt heitän vanhat kulahtaneet pois ja tilalle tämmöstä ihanuuksia <3

 3. taika kirjoitti:

  Paxton status sachel lähti tilaukseen. Vaik ihastelin ja olin ihan kahden vaiheilla ton saman kans ku sulla. Kivaa vaihteluu ettei aina kaikki oo vaan tummaa, mustaa ja ruskeeta. Vielä ku löytys semmonen kunnon yökerholaukku blingillä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.