Hae
Queen of Eve

Herkkulakon laajennusta

Ja mä kun luulin että vain sipsit ja suklaa on mun paheeni…

Tämän meneillään olevan 40 päivän sipsi-, ja suklaalakon aikana on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota siihen mitä muutakin tulee mussutettua, ja voi pojat, ei ne sipsit ja suklaa ole ainoita.

En tosin kuvitellutkaan että ihan synnitön olisin, mutta kyllä mulla selkeästi on noita muitakin ”lempijuttuja”.  Jännä juttu että tälläisen lakon aikana alkaa huomioimaan muitakin juttuja, ja rehellisesti sanottuna mulla on tainnut paria tuoteryhmää tullut nautittua yli tarpeiden…


Hot & Sour Tyrkish Peber on mun ehdoton lemppari. Näitä karkkeja ei imeskellä vaan ne purraan. Raivolla. Sinisiä, ruskeita ja oransseja suuhun. Punaiset jätän viimeiseksi tai annan muille. En tykkää niistä. Muista sitten liikaakin.

Muistan etäisesti kun vuonna 2013 oltiin eksän kanssa Turkissa, ja mä aloin jo parin päivän loman jälkeen näkemään unta näistä värikkäistä turkinpippureista. Heti Suomeen tultua menin lentokentän Alepaan keskellä yötä ostamaan pussillisen tätä Jumalille luotua salmiakkia ja rouhin menemään niin että hyvä kun ei hampaanpalat lennelleet mukana.


Ja sitten ne kulautetaan alas energiajuomalla, halvalla mutta ihme kyllä, mielestäni parhaimmanmakuisella sokerittomalla Mad Crocilla. Kylmää energiajuomaa heti aamusta janoon samalla kun suu on täynnä turkinpippureita ja salmiakkijauhoa. Hmph. Nyt joku ei ole ihan kohdallaan tässä yhtälössä. Ollaanko matkalla riippuvuudesta toiseen?


Okei, ei nyt liiotella. Ei tämä mikään riippuvuus ole, mutta varmasti voisi tähänkin koukkuun jäädä ja ihan huomaamattani olen kuluttanut kyseisiä tuotteita liikaa, vai miltä kuulostaa kaksi energiajuomaa joka ikinen päivä? Tai useana päivänä viikosta turkinpippureita? Voisko kokeilla olla ilman tämmöisiäkin ainakin jonkun aikaa?

Mietin että voisin siis aloittaa sipsi-, ja suklaalakon loputtua uuden lakon, ja se koskisi näitä kahta pahetta. Sipsi-, ja suklaalakko loppuu virallisesti 9 päivän kuluttua (miettikää, olen ollut 31 päivää ”kuivilla”!!!), joten sen jälkeen voisi ottaa jatkoa vaikka kuukauden lakolla näistä kiusanhengistä, sinä aikana luulisi ainakin vierottuvan energiajuomasta?

Onko muita energiajuomien kittaajia tai salmiakkihimoisia?


Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Mitä jos oisit vaikka viisi päivää päällekkäisillä lakoilla? Koska vaikkei tarkoitus varmasti olekaan meneillä olevan lakon jälkeen mättää sipsiä ja suklaata kaksin käsin, niin ne ovat kuitenkin sallittuja, joten pääset siten korvaamaan taas turkinpippureiden aiheuttamaa aukkoa niillä -> kierre on valmis :D

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä todennäköisesti olenkin. Ajattelin että voisin heti ens viikosta aloittaa, tai no tavallaan jo nyt eli huomenna en enää osta mutta eniveis :D Hyvä plääni ainakin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.