Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Kaunis rusketus luonnollisesti

Kaupallinen yhteistyö: Bioteekki

Kaunis rusketus luonnollisesti  voi olla iso haaste monelle

Niin myös minulle. Erittäin vaaleaihoisena, herkästi palavana ja huonosti ruskettuvana luonnollisen rusketuksen saaminen on mulle todella haastavaa. Se rusketus minkä kovalla työllä saan on yleensä hyvin epätasainen ja laikukas, palanut sieltä täältä ja tuntuu, ettei kaikki alueet mun vartalosta edes rusketu vaikka tekisin mitä. Usein mulla on jalat ihan valkoisena ja tuntuu, että niitä joutuu grillaamaan oikein olan takaa jotta saisi edes vähän väriä pintaan. Yleensä en tällaista ruljanssia jaksakkaan ja vakuutan itseni sillä, että rusketus vanhentaa. Kuitenkin kesällä olisi kiva saada hieman tervettä päivetystä, edes ihan pikkuisen. Harva varmaan voi kieltää, että kaunis rusketus on toiveissa monilla matkaajilla ja kesän lapsilla.

Kaunis rusketus oli lapsena ihan helppo saavuttaa

Mutta jostain syystä enää vanhemmalla iällä se ei onnistu. Mun on ollut aikuisena vaikea saada tasaista ja siistiä rusketusta (ellei purkista otettua lasketa). Joskus mulla on ollut myös aurinkoihottumaa ja inhottavaa on se, että rusketukseni voi olla todella epätasainen. Lapsena tällaista ongelmaa ei jostain syystä ollut laisinkaan, silloin sitä oli kauniin vaaleanruskea jo kevään ensimetreillä. Ehkä se johtuu siitä, että lapsena tuli oltua koko ajan ulkona ja sitä kautta altistuttua auringolle koko ajan ja hiljakseen, näin aikuisena sama hommahan ei todellakaan toteudu…

Teho aurinkokapseli hyvänä apuna

Kaunis rusketus luomusti hankittuna on ollut tähän asti mulle ihan mahdoton yhtälö, mutta nyt kun päätin panostaa ja antaa ruskettumiselle paremman mahdollisuuden niin huomaan homman toimivan. Mä olen aina ennen ulkomaanreissuja syönyt aurinkokapseleita viikon tai pari ja sillä on joka kerta ollut positiivinen vaikutus mun ruskettumiseen. Ilman aurinkokapseleita ei ole mitään mahdollisuutta saada sitä pientäkään rusketusta ja omalla kohdallani palaminen on 100% varmaa, joten mä olen kyllä ihan vannoutunut aurinkokapseleiden käyttäjä.

Kuinka varmistaa kaunis rusketus?

Itse otin Teho aurinkokapselit käyttöön kaksi viikkoa ennen Espanjaan lähtemistä ja olen syönyt niitä koko ajan ns. maksimiannoksen eli kaksi kapselia päivässä. Lisäksi olen yrittänyt juoda vettä mahdollisimman paljon ja rasvata ihoa jotta se pysyy kosteutettuna: Kuivaan ihoon rusketus voi tulla epätasaisena ja ennen kaikkea lähtee epätasaisesti pois. Olen myös kuorinut ihoni ennen reissua ja kerran viikossa täälläkin, siitä on selkeästi apua.

Muuten täytyykin sitten riittävän nesteytyksen ohella muistaa aurinkolasit, aurinkorasva ja päähine kun on kunnon porotuksessa!

Kaunis rusketus on kohta saavutettu

Hitaasti ja huonosti ruskettuvana ja herkästi palavana tarvitsen myös aikaa rusketukselle ja nythän sitä on. Täällä Espanjassa on kevät vaihtunut kesään reissumme aikana ja ensimmäiset pari viikkoa sain huomattavasti kevyemmin UV-säteilyä ja auringossa oleskelu ja sille altistuminen on kasvanut tasaiseen tahtiin koko ajan.

Nyt kun viimeiset pari viikkoa lähti käyntiin lähti myös Espanjan kesä täydellä tohinalla päälle ja sitä myöten hellettä pukkaa. Ihoni on saanut rauhassa totutella aurinkoon ja päivettynyt kaikessa rauhassa pikku hiljaa. Nyt sitten on täysi höökä päällä ja luulen, että tämän reissun jälken mulla ei ole pelkästään kaunis rusketus vaan elämäni paras rusketus!

Jos haluat seurata matkaani ja meininkiä niin pysy kuulolla blogissa ja siirry virtuaalisesti Espanjaan mun Instagram Storyissä. Eli laitappa queenofeve seurantaan!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Bioteekki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *