Hae
Queen of Eve

Haluatko oikeesti tietää mitä mulle kuuluu?

Mä sain eräältä lukijalta sähköpostia johon aion vastata henkilökohtaisesti, mutta siitä tuli mieleeni että kuinka montaa ihmistä ne kuulumiset oikeasti kiinnostaa? En tarkoita että ventovieraiden tulisikaan kiinnostua minun kuulumisistani, paitsi ehkä sellaisten jotka juttujani seuraavat koska niistä pitävät tai niistä ärsyyntyvät, mutta tässä yhteydessä heräsi mieleeni se kysymys että kiinnostaisiko FB-kavereitani (kaikkia puolituttuja tai kavereita joita ei ole nähnyt pitkään aikaan) ellen itse automaattisesti päivittelisi kuulumisiani. Hyvät ystävät varmasti alkaisivat jossain vaiheessa kysellä perään jos ei mitään kuuluisi, sitä en epäile hetkeäkään ja tämä nyt on muutenkin vain tälläistä jonninjoutavaa pohdintaa.

No mutta nyt mä kerron mitä mulle kuuluu. Mä olen siis ollut tovin blogitauolla, mitään erikseen ilmoittamatta, ihan siksi ettei tauko ollut mitenkään suunniteltu. Olen ollut noin kolme ja puoli viikkoa lomalla ja sillä ajalla viettänyt kesääni pois ruudun ääreltä. Mä olen näiden viikkojen aikana reissannut ulkomailla. Olen matkustanut hyvän ystäväni Minnan.U:n kanssa Ranskaan ja nähnyt Pariisin (josta vieläkin on reissukertomus ja kuvat laittamatta edellistä pikapostia lukuunottamatta). Mä olen pakannut ja purkanut laukkuni monta kertaa näiden viikkojen aikana.

IMG_20150817_125719_resized

Olen käynyt muutamien ystävien kanssa ulkona syömässä, tekemässä vähän sitä sun tätä. On oltu erilaisilla parin tunnin risteilyillä tämän loppukesän aikana, parannettu maailmaa juttelemalla tuntikausia ja pohdittu paljon myös syvällisiä asioita.

IMG_20150828_180201_resized
Vanhempani ovat käyneet täällä uudessa kodissani yökyläilemässä nyt kun koko  lukaali on viiden viikon ajan yksin käytössäni Tyttö Sinä Olet Vahva blogin Minnan ollessa Barcelonassa (kauhea ikävä, ei olla nähty kohta neljään viikkoon!), olen esitellyt vanhemmilleni Helsinkiä ja ollaan kierretty Kauppatorit, kävelty Espalla, kierretty Kampin kansainvälisillä markkinoilla ja  istuttu eri ravintoloiden terasseilla paistattelemassa päivää.

IMG_20150828_180319_resizedIMG_20150828_180240_resized
Sen lisäksi että olin ystäväni Minna.U:n kanssa Pariisissa, olin myös eksäni kanssa viikon Turkissa paistattelemassa auringossa ja kellumassa meressä . Reissu oli juuri sitä mitä haimmekin matkaa varatessa: rentoa oleskelua, ei stressiä, ei arjen askareita, vaan lämpöä, hellettä, biitsiä, merta, aurinkoa, uimista. Hyvää ruokaa all inclusivessa ja paaaaaaljon unta. Tuolla reissulla nukuttiin vähintään 9-10h yöunet ja usein 1-2h päikkärit siihen päälle, tuli siis levättyä toden teolla. Olen varsin onnekas siitä että olen saanut matkustaa tänä vuonna todella paljon (Praha, Budapest, Pariisi, Konakli/Alanya) ja että olen saanut matkaseuraa reissulleni niin ystävistäni kuin eksästänikin. Toivottavasti myös jatkossa matkustamiseen löytyy seuraa!

IMG_20150821_104348_resized IMG_20150821_172712_resized
Olen oikeasti tämän kesän ja lomani aikana elänyt ja tehnyt paljon erilaisia asioita, jopa sellaisia mitä en koskaan olisi itsestäni uskonut tekeväni. Olen kokeillut uusia asioita ja vaikka olen pian todennutkin että olen ollut oikeassa, kyseiset asiat eivät ole mun juttuni/mun tyylini niin olenpahan sentään kokeillut. Matkustelun jälkeen olenkin loppua kesälomaani viettänyt viihdyttämällä meillä hetken aikaa vieraana ollutta Mirkkaa jolle tarjosimme yösijan muutamaksi viikoksi hänen Helsingin työprojektinsa takia, sekä hengähtänyt hieman sillä viimeisen reissun hotellihuoneen ilmastointi ja lentokone taisivat tehdä pienet temput ja sain jäätävän kesäflunssan. Onneksi on ollut hyvää seuraa :)

IMG_20150826_151920_resized
Mulla on ihan hirveästi asiaa ja ajateltavaa mitä pitäisi jäsennellä. Juttuja mistä haluan kertoa ja kirjoittaa. On aiheita laidasta laitaan aina matkakertomuksista syksyn ja arjen alkamiseen ja siihen sopeutumiseen, kauneutta ja kosmetiikkaa, sisustamista ja kodin laittoa, eroprosessissa etenemistä ja omaa henkistä kasvua ja jonkinlaista ”eheytymistä”, oman hyvinvointini parempaa huomioimista ja ahmimimishäiriöstä juttua. Ajattelin että aktivoidun syyskuussa toden teolla kun olen tämän flunssani selättänyt ja kirjoitan blogia joka päivä! Saa nähdä mitä tästä lupauksestani seuraa.

8 kommenttia

 1. Chekkonen kirjoitti:

  Niin, bloggaajat joutuvat leikkimään siinä rajoilla kuinka salaiseksi luokiteltavaa tietoa uskaltavat julkaista antamatta lyömäasetta kenellekään. Kukaan fitfashion/indiedays bloggaaja ei ole kertonut seksielämästään tai vihan kohteistaan tai politiikasta mitään.

 2. Emmah kirjoitti:

  Mitäh, eikö nuo maininnat uusien asioiden kokemisesta olleetkaan viitteitä seksielämään?!? ;) Mitä muuten tuohon kuulumisten kiinnostavuuteen tulee, niin jotenkin en osannut blogitaukoa tauoksi mieltää, kun toisaalla kuitenkin olet kuvia jakanut, joten en osannut siihen semmoisenaan kiinnittää huomiota. Mutta tänään ohimennen mietin, että mitenhän tuo lomareissusi on mennyt, kun ei siitä ole enempää kuulunut. Että onkohan siellä kaikki sujunut hyvin. (Näin jälkikäteen mietittynä, kun en siis asiaa tiennyt tai hoksannut ennen kuin sanoit siitä äskeisessä tekstissä, lomareissu eksän kanssa yhdistettynä erosta toipumiseen kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä, joka ei välttämättä kaikille toimisi.) Toisaalta tällaiset pohdinnat tuntuvat itsestä kuitenkin tavallaan myös hassulta, kun kyseessä on kuitenkin henkilö, jota ei ole livenä koskaan tavannut :) En tiedä, millä periaatteella nämä jollakin alustalla olevat blogit toimivat, ts. ovatko kirjoittajat sitoutuneet jonkinlaiseen säännöllisyyteen tai tiheyteen, mutta itse kyllä näkisin asian niin, ettei bloggaaja ole millään tapaa kuitenkaan elämästään tilivelvollinen lukijoilleen, eikä myöskään velvollinen tekemään päivityksiä.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No siis kyllähän ne tietysti oli pieniä vihjauksia, en vaan kertonut tarkemmin että mitä uutta seksihurjastelua on tullut tehtyä! ;D No ei vaan… :D

   Kaikki sujui matkalla oikein hyvin, ja eroprosessiin vaikutus on varmaankin lähinnä positiivinen (siitä kirjoittelen erikseen enemmän). Vaikka parisuhde päättyy niin en ole itselleni tärkeitä ihmisiä koskaan pyyhkinyt elämästäni pois, ja toiset eksät vaikuttavat edelleen elämässäni, osa enempi ja osa vähempi. Eron syyt ja sen dramaattisuus varmasti vaikuttaa suurimmilta osiltaan siihen kuinka asiat voivat jatkua, ja mitä ilmeisemmin vaikken taustoja niin kauhean tarkasti avaakaan, ei mitään järisyttävää eripuraa ole ilmassa kun yhteinen reissailukin on onnistunut ihan bueno :)

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Tällä viikolla juuri mietein, ettei ole sua paljoa näkynyt somessa. Kiva kun kirjoittelit :)

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä niin kaipaan sun mieletöntä huumoria ja sukkelasanaista tekstiä! Ja matkaraportteja ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *