Hae
Queen of Eve

FitFashionin lukijamäärät laskee kun sä bloggaat siellä

FitFashionin blogiportaalille luvattiin aikoinaan rajua laskua lukijamääriin ja ennustettiin jopa jonkin sortin konkurssia tulevaksi kun minä, liian lihava ja ylipainon kanssa kamppaileva ”wannabe-fitnessmisu” siirryn sivustolle bloggaamaan. Hikikinkku tuossa kirjoittikin aiheesta oman juttunsa, joten tulipa mieleen että voisi sitä itsekin avata suunsa.

Normaalisti mä saan hyvää ja kannustavaa palautetta, joskus harvoin jotain kritiikkiäkin (yleensä hyvin asiallista) sekä uteliaita kyselyitä asiasta jos toisesta (ja ehkä kolmannesta), mutta paristi on tullut jotain alta riman heittoakin kommenttiboksista luettua. On myös ihmetelty miksi bloggaan juuri FitFashionilla enkä jossain muualla koska kirjoitukseni eivät koske vain fitnessjuttuja.

En tiedä onko monikaan älynnyt millainen portaali FitFashion on. Tämä on Suomen suurin urheilulliseen elämäntapaan keskittynyt sivusto, joka käytännössä tarkoittaa sitä että meitä kaikkia, iästä, ulkonäöstä ja sukupuolesta huolimatta yhdistää yksi asia: Halu toteuttaa terveellisiä elämäntapoja ja liikkua. FitFashion mainostaa itseään myös seuraavilla sanoilla: FitFashionin blogeissa käsitellään urheilun lisäksi myös erilaisia alateemoja kuten muotia, hyvinvointia, ruokavalioita ja elämäntyyliä. Tadaa! Täällä ei siis ole tarkoitus kirjoittaa vain treeneistä ja ruokavaliosta, vaan bloggaajalla on vapaus kirjoittaa elämästään ja kiinnostuksestaan kokonaisvaltaisesti, Fitin lisäksi esim. siihen Fashioniin panostaen.

Liikuntalajeja voi olla useita, ja täältä löytyy niin kuntosali, crossfit kuin voimalajien treenaajaa, ja siinä ohella edustettuna on vaikka mitä urheilulajeja aina perus jumppaamisista sunnuntaikävelyihin ja pyöräilyyn. Osa kirjoittajista on fitnessmisuja ja punttikarjuja, osa tavallisia kuntoilijoita, osa rasvattomassa kunnossa, osa bulkilla, ja osa laihduttajia.

Mä uskon että myös lukijat edustavat kaikkia näitä asioita, ja on monen ikäistä-, näköistä ja kokoista lukijaa, aina teinitytöistä viisikymppisiin naisiin ja kisalavoista unelmoivia beibejä ja ronskeja poikatyttöjä. On punttiksella viihtyvää bodaajaukkoa ja muuten vaan himoliikkujaa, ja sitten varmasti myös tuhat muutakin ikuisuuslaihduttajaa, joita voi lohduttaa ajatus että myös moni bloggaaja kamppailee liikakilojen, syömishäiriöiden ja laiskuuden kanssa, eivätkä kaikki ihmiset ole timmikroppaisia ja täydellisiä suorittajia vaikka kuinka haluaisivat.

Ei tainnut FitFashion mun takia joutua konkurssiin eikä ilmeisesti kauhean suuret lukijakadot käyneet muidenkaan blogeissa vaikka mä tänne aikoinaan siirryinkin. Eikös olekin kertakaikkisen hassua että tämmöisen läskin kamppailuja jaksetaan lukea?

Tässä blogissa jatkossakin luvassa siis lifestyle-bloggausta, fittiä ja fättiä! Joskus menee kovaa ja joskus menee kovempaa, pysykäähän mukana <3 Suukkoja ja rakkautta niille keiden mielestä kaikilla on oikeus blogata, Ja niille keiden mielestä ylipainoinen laihduttaja ei kuulu FF:lle niin…

IMG_20150605_141700
Ps: Hikikinkulle lihavan siskon tsemppihalit <3

7 kommenttia

 1. Hikikinkku kirjoitti:

  <3
  Me lihavat vallataan maailma portaali kerrallaan, MUAHAHAHAHA!

  Oot upea ja kuulut just sinne, missä haluat milloinkin olla, konkursseista viis :D

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Mää kans ihmettelen sitä miten joku voi kuvitella, että FitFashionissa olis vaan fitness-blogeja.

  Mun mielestä kiinnostavimpia blogeja on juuri sellaiset missä bloggaaja kertoo mahdollisimman paljon omasta elämästään ja tavallaan samalla oppii tuntemaan ainakin jonkin verran sitä bloggaajaa. Jos blogi rajautuu pelkkiin treeneihin en mää ainakaan jaksa kauaa seurata. =) Mukavaa viikonloppua.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Niin en tiedä mistä sellainen ajatus on syntynyt, kun kuitenkin FF kertoo itsekin tuolla yläpalkissa sivuston sisältävän kaikenlaista. Itsekin tykkään lukea eniten blogeja jotka kertoo vähän kaikesta. Pelkkiä treenijuttuja tai ruokajuttuja en jaksa seurata, enkä edes laihdutusta vaikka se aihe mua kiinnostaakin. On kivoin saada bloggaajasta irti vähän muutakin kuin tiukasti rajattua yhtä aihealuetta! :)

 3. Henna kirjoitti:

  Mun mielestä on ihan naurettavaa, että ihmiset kirjoittaa tuolla tavalla. Se on vain tosiasia, että fitness-piireissä on myös syömishäiriöisiä. Jos fitfashionissä olisi pelkästään kullalla kiillotettuja fitness-blogeja, vähän minä (tavallinen tallukka) masentuisin, koska luulisin, että kukaan muu ei kamppaile ruoan kanssa kuin minä (”naistenlehti-efekti”).
  Hikikinkun ja sinun blogisi ovat olleet niin suuri voimavara ja tuki, että ei herranjumala! Mua innostaa paljon enemmän urheilu ja nimenomaan TASAPAINO kaikilla elämän alueilla. Esimerkiksi ne sun postaukset missä kerrot teidän syömishäiriö-ryhmästä ja miten olette miettineet ruoan suhdetta elämään, ovat olleet minun lempparipostauksia.
  Mua vaan oksettaa, että vielä on tuollaisia ihmisiä, jotka tulee tuolla tavalla ihan vain viihteen vuoksi loukkaamaan. Tekis mieli nähdä naama ja kysyä ikä.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ihana kommentti :) Kiva että oot saanu täältä itsellesi mielenkiintoisia juttuja. Ja niin, loukkaamishaluhan siinä on eli jotain yleensä on hampaankolossa bloggaajaa kohtaan, tai sitten muuten vaan itsellään paha olla ja ilkeily ja pahan tuulen levittäminen on tapa purkaa sitä omaa oloa. Mutta joo, onneksi ei ole mikään tapa varsinaisesti mun blogissa, mutta kyllähän niitä ilkeilyjä itse kukin saa varmasti välillä kuunnella, oli sitten millainen bloggaaja tahansa :)

 4. Jans kirjoitti:

  Harmittaa kun löysin vasta nyt blogisi, tämähän on mahtava! Olen viikonlopun aikana ahminut kirjoituksiasi, nyt sentään vain niitä, viikolla olin taas syvällä ruuan ahmimisen suossa.

  Olen melkein saman ikäinen kuin sinä, ja kyllä tuntuu hölmöltä ettei aikuinen ihminen osaa syödä normaalisti (vaan mättää esim. työpaikan vessassa salaa suklaalevyä ja seitsemättä korvapuustia). Ihanaa huomata että sinä olet päässyt parempaan jamaan. Susta tuli mun esikuva, kun luin että pystyt syömään esim. puolikkaan pizzan ja yhden kakkupalan, ilman että se johtaa ahmimiseen ajatuksella ”nyt meni epäterveelliseksi, vedetään samantien ähky ja huomenna taas ruotuun.”

  Tosi hyviä kirjoituksia muutenkin, kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *