Hae
Queen of Eve

Nyt loppuu se paskan taputtelu

Ei se paska muuksi muutu vaikka monesta suunnasta taputtelis

Niinpä sitten vihdoinkin otettiin homma haltuun ja lopetettiin se paskashow tässä taloudessa, ja meidän vierashuone sai vihdoin uuden maton jota tytöt eivät toivottavasti pidä enää ruskeana nurmikkona! Tuollainen ruskea villaryijymatto on yksi pahin eläintalouden matoista. Siitä tosiaan voi löytyä vaikka mitä, aina kissan oksennuksesta koirien pökäleisiin, ja sen kerran jos siihen joku ihminen oksentaisi tai eläin ripuloisi, voisi sille sanoa samantien hyvästit. Tähän mennessä pärjättiin vielä satunnaisilla ”voi perkele, astuin kuivaan ja kovaan kakkaan” -huudahduksilla, mutta nyt loppuu sekin!

Ryijymatot ovat usein tosi ihania mattoja ja kivoja jalan alla (silloin kun sieltä ei löydy ikäviä yllätyksiä), mutta lapsi-, ja eläintalouksissa ne voivat tuottaa jonkin verran päänvaivaa…

Saanko esitellä – Uusi vierashuoneemme!

Uusi mattomme on Ellokselta ostettu 170 x 240 kokoinen Uni-matto*, jonka tilasin hyödyntäen alennusta. Tätä mattoa on monessa koossa aina käytävämatosta isoon olohuoneen mattoon, ja värityksiäkin useampi. Se on 100% puuvillaa ja näin ollen vesipestävä, joten meidän talouteen sopii varsin hyvin. Pinta on vohvelipintaista ja siinä on siistit päärmätyt päädyt. Matolla on Öko-Tex-sertifikaatti, se ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja, ja tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. Varsin hyvä hankinta siis!

Jos nyt jotain vahinkoa sattuisi niin saisi tuon helposti puhdistettua, mutta luotto on kyllä kova etteivät tytöt enää erehdy kuvittelemaan tuota pihanurmikoksi eikä se kutkuta tekemään minkäälaisia asioita. Jos jotakin tapahtuisi niin voitte olla varmoja: tuosta matosta ne irtoavat huomattavasti helpommin kuin sieltä ryijysekamelskan seasta.

Toinen pieni kakkapylly halusi poseerata kuvassa uudella Uni-matolla joka on hankittu täältä*

Nyt mua ehkä snadisti häiritsee tuo terracotan/punaruskean sävyinen nojatuoli, jonka toinen mätsäävä pari on varastoitu jo ajat sitten. Muuttaessamme asuntoon meillä oli erilainen sisustus olohuoneessa ja nämä nojatuolit olivat meillä siellä käytössä, mutta sittemmin hankin uudet sohvat ja nämä joutivat pois tieltä. Nojatuolissa on todella hyvä istua ja sen takia se päätyikin vierashuoneeseemme, mutta jotenkin se sotii värimaailmaa vastaan. Mun aivot kirkuu kun näen tuon rikkovan harmoniaa. No joo, yritän nyt ottaa ihan iisisti.

Haluaisin että siinä olisi valkoinen nojatuoli kuten mulla on omassa makkarissa, sopisi huomattavasti paremmin tuonne ja olisi raikkaampi. Noh, katsotaan jos jostain sellainen puoli-ilmaiseksi ilmestyisi, niin sitten voisi sellaisen hankkia ja vihdoinkin hankkiutua eroon noista kahdesta vanhasta, mutta se ei nyt ole tämän sekunnin asia.

Elloksen alennuksista on tullut lähiaikoina hankittua muutakin mukavaa, mm. Gripsholmin valkoisia vohvelipintaisia pyyhkeitä* jotka kuivaavat todella hyvin, Ellos Homen omasta valikoimasta kokovalkoinen eleetön suihkuverho* sekä aivan tajuttoman hyvän tuoksuinen Lexingtonin käsisaippua* kylpyhuoneeseen.

Ellos Homen suihkuverho täältä*

Lexington Casual Luxury 300ml käsisaippua täältä*

Gripsholm vohvelikuvioinen kylpypyyhe täältä*

Muutosten tuulia elämään kaikkinensa

Mä halusin taas puhdasta ja raikasta, ihavaa ja avaraa, freesiä ja hyvää oloa, niin itselleni kuin ympärilleni. Tosiaan kevään tullen saa asuntokin hieman raikkaampaa ilmettä ja omat asiatkin uudistuu. Suosittelen puhdistelemaan pölyjä sieltä kotoa ihan sisustuksesta, lakanoista mattoihin ja matoista verhoihin, uusimaan omaa vaatevarastoa ja sen päälle vielä lakaisemaan vanhoja tyhmiä jumittuneita asenteita pois itsestään. Kaikki samaan syssyyn, uusitaan kodit sekä itsemme, niin ulkoisesti kuin sisäisesti!

Elloksella 25% alennus tilauksesta!

Elloksella on nyt voimassa huipputarjous!: 25% alennusta* tilauksestasi myös merkkituotteista ja huonekaluista! Alennus vähennetään kassalla. Voimassaoloaika  04. huhtikuu 2017.

Shoppailemaan pääset TÄSTÄ*

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 4.4.2017 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, Ugg, Kavat, Odd Molly Home tai Spanx.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. annO kirjoitti:

  Mä vaan ihmettelen että eikä sun koirat pääse ulos vai onko se stressireaktio johonkin, että jatkuvasti ulostavat sisään? Normaaliahan toi ei ole :(

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Eivät jatkuvasti ulosta sisään, todellakaan :) Mutta se matto on merkitty matto eikä siitä saa koiran tarkkaan nenään enää ”hajutonta”. Molemmat koirat ovat vielä pentuja/nuoria koiria ja chihuilla yleensäkin voi viedä normaalia pidempään sisäsiistiksi opettelu, yleistä monille pienille roduille (mutta ei siis ole sitä ongelmaa, kunhan tähän yhteyteen totean). Tekevät vain ”sallituille” paikoille, mutta valitettavasti karvalankamatoista voi tulla koiran silmin sallituja koska niitä on hankala puhdistaa.

 2. MariA kirjoitti:

  Vai että ihan stressireaktio? Ostin joskus edellisen koirani aikaan kirpputorilta maton missä ei näkynyt jälkiä, mutta kummasti aina samasta kohtaan mattoa alkoi löytymään läjä. Tämä koira oli aikuinen ja sisäsiisti aina siihen asti kunnes tuo matto tuli taloon. Samoin hävisi tuo ongelma siinä missä lähti myös matto. Mutta kai tuota voi stressireaktioksikin nimittää jos haluaa. Nykyisellä koiralla on onneksi ulkona nykyään nuo hajupaikat, johon on vaan ”pakko” vääntää läjä. Helpottaa kummasti kiireisiä aamuja kun tietää mihin pisteelle suunnata :D

  Levätköön rauhassa tuo teidän karvalankamatto :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo, ei kyllä ole mistään sellaisesta kysymys. Sitten olis huolta jos koirat ei paskois muualle kuin sisälle ja kaikki matot sun muut, pitkin lattioita jne. Sellaista ongelmaa ei todellakaan ole, vaan tuo yksi matto on ollut houkutteleva ja sekin vain silloin tällöin, ei todellakaan päivittäin mene sinne sontimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *