Hae
Queen of Eve

Viidensadan euron salikortti

Tää viikko on ollut varsinaista hulinaa ja se on vasta puolivälissä. Onneksi huomenna on torstai, sillä mun on ihan just päästävä hieman lepäämään ja lataamaan akkujani. Arki on alkuviikon ollut aivan älytöntä hulabaloota, ja tuntuu etten ehdi tehdä mitään mitä haluaisin. Kaikki pitää suorittaa kauheella kiireellä että ehtii nukkumaan, mutta aina ei ehdi sitäkään. Onneksi ensi viikolla hommat muuttuu rennommiksi!

Nämä kuluneet päivät on menneet lähinnä niin että herään, meikkaan pikaisesti, lähden töihin, tykitän töissä uutta tietoa päähäni joka sekunti, tulen kotiin, syön ja käyn nukkumaan. Tähän väleihin mahtuu vain koirien ulkoilutus, eikä millekään muulle jää aikaa. Ei ole jaksanutkaan, mä vaan makaan tyttöjen kanssa vällyissä ja kuorsaan.

Ei ehdi siivoamaan, pesemään pyykkiä, hoitamaan omaa ulkonäköään, käymään kaupoilla tms, hyvä kun suihkuun jaksaa saati ehtii mennä. Mun on selkeesti opittava aikatauluttamaan arkeani paremmin!

Kokata en ole jaksanut enkä ehtinyt, joten ruoka on ollut aika pitkälle jonkinlaista valmisruokaa. Yhden ylimääräisen asian silti sain tehtyä, kävin nimittämässä lataamassa itselleni viidelläsadalla eurolla salikorttiin aikaa. Viikonloppuna treenaamaan ;)

Tässä pikapikapikakuulumisia teille, katsotaan josko ehtisin aktivoitua hieman paremmin muutaman päivän sisään ja raapustaa muutakin kuin näitä jonninjoutavia.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

 1. Susa kirjoitti:

  Missä salilla alat käymään? Kauanko tuolla 500 € saa treenata, vuodenko? Millaisella treeniohjelmalla lähdet liikkeelle?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Moikka! Sillä sai 10kk salia, jäsenyyden ja magneettikortin, sekä vielä kymppikortin solariumiin. Otin saliketjun jossa useita saleja Helsingin keskustassa, vaihtelen varmaankin tarpeen mukaan, eli ei tarvi käydä vain yhdellä tietyllä salilla mikä on tosi kiva juttu. Mitään jumppia tai muita en ottanut kun niistä en tykkää.

   Treeniohjelma jolla lähden liikkeelle on aivan varmasti yksijakoinen. Kunhan nyt saisi käytyä koko kropan vaikka pari kertaa viikossa läpi, siihen päälle vähän aerobista ja venyttelyjä niin olisin tyytyväinen, siis näin alkuun :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *