Hae
Queen of Eve

Mulle taiottiin silmät takas päähän


Bongasin kaverin suosittelemana uuden nettipalvelun jota aion ehdottomasti hyödyntää jatkossakin. Palvelun nimi on Timma ja se on ihan huippuhyvä mesta joka tarjoaa edullisia hintoja nopealla aikataululla (esim. peruutusaikoja jo samalle päivälle) kampaamojen ja partureiden, kauneushoitoloiden sekä hierontapalveluiden osalta.

Perjantaina mä kävin seikkailemassa Timman sivuilla ja päätin varata ajan Deux Visages nimiseen paikkaan Susannalle, joka tekikin mulle tänään sunnuntaina ripsien ja kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun todella edullisella 16 euron hinnalla, kun normaalisti palvelu maksaa 25 euroa, joka sekin on kyllä Helsingin mittapuulla varsin edullinen hinta.


Deux Visages oli mulle myös ihan uusi tuttavuus ja sijaitsee aivan Helsingin ytimessä Annankatu 31-33 E 2krs, (Fressin ja Sky Express Pizzerian välissä Kampin kauppakeskuksen vieressä). Sisäänkäynti liiketiloihin on kuitenkin sisäpihan kautta joten vahingossa kukaan ohikulkija ei varmasti tuonne eksy, paikka pitää tietää vaikka keskeinen sijainti onkin. On siis pikkusen piilossa!

Timman kautta Deuz Visagesin Susannalle sai varattua aikoja useisiin eri tarpeisiin, mutta mulle nuo kulmat ja ripset oli nyt ne tärkeimmät. Normaalisti värjään kulmat itse hiustenvärjäyksen yhteydessä ja ripsipidennyksiä käyttävänä en ripsiini koske, mutta nyt mulla sattuu olemaan reilu kuukauden tauko ripsipidennyksistä joten halusin värjäyttää omani kun ovat niin kovin vaaleat luonnostaan.


Tilat tuolla oli tosi kivat ja Susannan palvelu miellyttävää. Ehdottomasti voisin mennä uudestaankin ihan ilman Timman tarjoustakin. Vilpittömästi suosittelen tuota paikkaa muillekin (tämä ei ole maksettu mainos), joten kannattaa vaikka ekalla kerralla käydä Timmasta tsekkaamassa millaisia palveluita Susannalta saa Deux Visagessa, ja miettikää, jopa sunnuntaina! Ihan huippua :)

Nyt mulla on kulmakarvat ja ripset mustat kuin murjaanilla mutta niin se on aina. Iho nappaa värin aika kiitettävästi kiinni mutta illalla kun teen kasvokuorinnan niin saa pahimmat rapsuteltua pois, ja parin päivän sisällä näytän taas ”normaalilta”. Tyytyväinen olen ja on kiva kun näihin ripsentynkiinkin sai hieman väriä tarttumaan ettei näytä ihan karvattomalta. Haha.

Mä lähden tästä ystävänpäivän viettoon ja toivottelen kaikille mukavaa ystävänpäivää ja sunnuntaita! Tässä vielä kuvasarja kulmien ja ripsien kanssa mustasta murjaanista ja Ingridistä. Näin helppoa on poseerata pienen pennun kanssa ;) Jokainen kuva onnistuu ihan kympillä, hihi!

Ystävänpäivän kunniaksi Yves Rocherin tarjous <3

KAMPANJAKOODI YVES ROCHERILLE: VAL16

Saat ensimmäisen ostoskoriisi lisäämäsi tuotteen tilaajalahjaksi, kun tilaat 15.2.2016 mennessä.

Tarjous on voimassa vain kerran asiakasta kohden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee KAIKKIA tuotteita lukuun ottamatta tuotesettejä, yön aikana vaikuttavaa Anti Age Global -hoitokuuria ja Secrets d’Essences Rose Oud -tuoksuja.

*) Mainos sisältää Affiliate-linkin

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *